Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 7 λεπτά πριν, manolis940 είπε Ένα απίστευτο παιδικό που δεν αναφέραμε αλλά δεν θυμάμαι το όνομα του είναι αυτό που έπαιζε Ert(NET νομίζω) και εξηγούσε κάπως το ανθρώπινο σώμα αλλά διάφορα στοιχεία του σώματος ήταν χαρακτήρες όπως για παράδειγμα τα αιμοπετάλια. Θυμάται κανένας όνομα; Μια φορά και ένα καιρό ο άνθρωπος https://www.mixanitouxronou.gr/mia-fora-ke-enan-kero-itan-o-anthropos-i-sira-kinoumenon-schedion-pou-iche-simvoulous-pedagogous-anthropologous-ke-istorikous-provlithike-se-perissotero-apo-100-chores-ke-ekane-thrafsi/ 2 1
Arkin Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, manolis940 είπε dragonball να πω την αλήθεια ότι δεν ήμουν και πολύ fan όταν ήμουν μικρός. Οπότε ίσως τώρα μεγαλύτερος αλλάξω γνώμη. Λέω να σου κάνω την χάρη και να το βάλω στο πρόγραμμα. Τα Pokemon όμως απ' την άλλη είναι πολύ cringe οι διάλογοι του και κάπως filler η πλοκή του. Μπορώ να καταλάβω γιατί μου άρεσε όταν ήμουν μικρότερος αλλά σήμερα είναι πιο απαιτητικός. Looney tunes θα δω ίσως με χαρά αν τα πετύχω στη τηλεόραση αλλά δεν είναι κάτι που θα βάλω επίτηδες και θα δω. Ένα απίστευτο παιδικό που δεν αναφέραμε αλλά δεν θυμάμαι το όνομα του είναι αυτό που έπαιζε Ert(NET νομίζω) και εξηγούσε κάπως το ανθρώπινο σώμα αλλά διάφορα στοιχεία του σώματος ήταν χαρακτήρες όπως για παράδειγμα τα αιμοπετάλια. Θυμάται κανένας όνομα; Δες dragon ball οπωσδήποτε φιλε μου είναι μεγάλη αγάπη. Ούτε εγώ θα βάλω Pokémon η looney tunes να δω αλλα οπως είπες αν τα πετύχω θα τα δω στην τηλεόραση το ίδιο και στρουμφακια αυτά βλέπω από κανένα και youtube που τα έχουν ανεβάσει όλα. Τι μου θύμησες με αυτό το παιδικό με το σώμα και τα μικρούλικα ανθρωπάκια το είχαν σχεδόν κάθε μέρα ερτ μαζί με ατρόμητους για όποιον θυμάται και αν θυμάστε ήταν ένας καλλιτέχνης που έφτιαχνε τρελά πράγματα με ότι μπορούσαμε να φανταστούμε. Δεν θυμάμαι καθόλου πως λέγονται και οι 2 σειρές αυτές αλλά τις είχε στη σειρά πριν και μετά τους ατρόμητους στην ερτ κάθε μέρα. 2
eslesl Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, Arkin είπε Δες dragon ball οπωσδήποτε φιλε μου είναι μεγάλη αγάπη. Ούτε εγώ θα βάλω Pokémon η looney tunes να δω αλλα οπως είπες αν τα πετύχω θα τα δω στην τηλεόραση το ίδιο και στρουμφακια αυτά βλέπω από κανένα και youtube που τα έχουν ανεβάσει όλα. Τι μου θύμησες με αυτό το παιδικό με το σώμα και τα μικρούλικα ανθρωπάκια το είχαν σχεδόν κάθε μέρα ερτ μαζί με ατρόμητους για όποιον θυμάται και αν θυμάστε ήταν ένας καλλιτέχνης που έφτιαχνε τρελά πράγματα με ότι μπορούσαμε να φανταστούμε. Δεν θυμάμαι καθόλου πως λέγονται και οι 2 σειρές αυτές αλλά τις είχε στη σειρά πριν και μετά τους ατρόμητους στην ερτ κάθε μέρα. Art attack λεγόταν. Μεγάλο κόλλημα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα