LazarosKarageorg Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Γειά σας, έχω διαβάσει σε κάποια σχόλια στο YouTube, για παλιά παιδικά, ότι πολλοί τα νοσταλγούν, ότι μερικοί όσοι έχουν κανάλια στο youtube, γύρω από την τηλεόραση, ανεβάζουν και τίτλους αρχής παλιών παιδικών σειρών που προβάλλονταν στην ελληνική τηλεόραση την δεκαετία του 2000 κυρίως, και διάβαζα πρόσφατα σε μια ανάρτηση στην κοινότητα πως απευθύνονταν σε παιδιά όλων των ηλικιών, ότι διδασκανε τι συμβαίνει γύρω από την ζωή πέρα από τις σκανταλιες και τα αστεία που είχανε, ότι υπήρχε συναισθηματικο δέσιμο των παιδιων με τα τότε παιδικά κλπ, και όλα αυτά σε διαφορετικά βίντεο στα σχόλια από κάτω, επίσης έχω διαβάσει κάπου σε σχόλια σε κάποια βίντεο με αφιέρωμα στα παλιά παιδικά, ότι τα σημερινά (πεππα, ήρωες με πιτζάμες κλπ) απευθύνονται σε πολύ μικρά παιδιά, ότι έχουν χαζομάρες μέσα, ότι κανένα παιδί, δεν θα δεθει συναισθηματικά με τα σημερινά παιδικα, ότι μόλις πάνε μεταξύ 6 και 9 ετών καταφεύγουν στα ηλεκτρονικά γι αυτό τον λόγο κλπ, τελικά είναι όντως έτσι; τα σημερινά παιδικά όντως απευθύνονται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας η μήπως όχι; Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2023 από LazarosKarageorg
panther_512 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Ο καλειδοσκοπικός φακός της νοσταλγίας πρέπει να χρησιμοποιείται για διασκέδαση και όχι για εκπόνηση μελετών. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2023 από panther_512
manolis940 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 23 ώρες πριν, LazarosKarageorg είπε Γειά σας, έχω διαβάσει σε κάποια σχόλια στο YouTube, για παλιά παιδικά, ότι πολλοί τα νοσταλγούν, ότι μερικοί όσοι έχουν κανάλια στο youtube, γύρω από την τηλεόραση, ανεβάζουν και τίτλους αρχής παλιών παιδικών σειρών που προβάλλονταν στην ελληνική τηλεόραση την δεκαετία του 2000 κυρίως, και διάβαζα πρόσφατα σε μια ανάρτηση στην κοινότητα πως απευθύνονταν σε παιδιά όλων των ηλικιών, ότι διδασκανε τι συμβαίνει γύρω από την ζωή πέρα από τις σκανταλιες και τα αστεία που είχανε, ότι υπήρχε συναισθηματικο δέσιμο των παιδιων με τα τότε παιδικά κλπ, και όλα αυτά σε διαφορετικά βίντεο στα σχόλια από κάτω, επίσης έχω διαβάσει κάπου σε σχόλια σε κάποια βίντεο με αφιέρωμα στα παλιά παιδικά, ότι τα σημερινά (πεππα, ήρωες με πιτζάμες κλπ) απευθύνονται σε πολύ μικρά παιδιά, ότι έχουν χαζομάρες μέσα, ότι κανένα παιδί, δεν θα δεθει συναισθηματικά με τα σημερινά παιδικα, ότι μόλις πάνε μεταξύ 6 και 9 ετών καταφεύγουν στα ηλεκτρονικά γι αυτό τον λόγο κλπ, τελικά είναι όντως έτσι; τα σημερινά παιδικά όντως απευθύνονται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας η μήπως όχι; Αρχικά πιάσε λίγο τον όρο "παιδικά". Ξέρουμε ότι στην Ελλάδα με αυτόν τον όρο αναφερόμαστε στα animation series οι οποίες παίζουν όταν δεν παίζει σχολείο και τα παιδιά μπορούν να τις δουν. Τι περιμένεις λοιπόν ακριβώς να πάρεις από αυτά ως μεγαλύτερος; Κάτι ώριμο; Ένα σενάριο με σκαμπανεβάσματα και τρελή πλοκή; Ερμηνείες που κόβουν την ανάσα; Τώρα να πω και εγώ την αλήθεια ότι πιστεύω γενικά ότι τα παιδικά δεν έχουν να προσφέρουν κάτι ιδιαίτερο πέραν να αποχαυνώσουν ένα παιδί στην τηλεώραση και να κάνει και η μαμά και ο μπαμπάς καμιά δουλειά; Πάντως κύριος σκοπός είναι πάντα η διασκέδαση. Τώρα τι κατάφερναν πριν το 2000 οι Flintstones που δεν το καταφέρνει η Πέπα το γουρουνάκι σήμερα; Σήμερα αν δω παιδικά αναρωτιέμαι αμέσως τι βλακείες βλέπουν τα παιδιά. Το ίδιο έκαναν οι γονείς μου για μένα και οι γονείς των γονιών μου για εκείνους. Είναι απλά βλακείες που μας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου ότι υπήρχε κάτι ιδιαίτερο στον Νόντι με το ταξί. Στο εξωτερικό ωστόσο η λέξη Animation δεν έχει καθόλου το συνθετικό παιδί και είναι πρακτικά εντελώς διαφορετική έννοια η οποία απλώς συμπεριλαμβάνει και τα παιδικά. Το One piece για παράδειγμα δεν είναι παιδικό ( μόνο στην μπανανία μας και στο ALTER θα μπορούσε να θεωρηθεί ). Το Arcane επίσης δεν είναι. Γενικά δημιουργείτε σοβαρό περιεχόμενο απλώς αντί να γυρίζεται με κάμερα, ζωγραφίζεται στο χέρι και στον Η/Υ και όλο αυτό έχει τους fans του. Κλείνοντας να αναφέρω ότι παιδικό δεν έχω δει σχεδόν ποτέ και να πω ότι να είναι διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό μαζί. Το μόνο που μπορώ να πω ότι ξεχωρίζει κάπως είναι το Inside Out ( Τα μυαλά που κουβαλάς ).
ELMastas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Το Animation όντος δεν έχει σχέση με την ορολογία "παιδικό" ούτε είναι τα περισσότερα για πιο μικρές ηλικίες πιστεύω. Τα τελευταία χρόνια δυσκολεύομαι να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει και τι πάνε να περάσουν ως παιδικά γιατί βλέπω τεράστιες χαζομάρες και άχρωμες άγευστες και Παράξενες/πολύχρωμες ανοησίες. Τα Παιδικά είναι κατ εμέ κυρίως τα παλιότερα,ιδιαίτερα τα κινούμενα σχέδια που έλιωνες στο γέλιο όπως Tom and Jerry,Looney tunes Ροζ Πάνθηρας και άλλα όπως Στρουμφάκια,Χαιντι Μάγια η Μέλισσα,Σπόρτ Μπίλλυ,Τhundercats κλπ μέχρι και κάποια λίγα νεότερα όπως ο Μπόμπ ο σφουγγαράκης,ενω ήταν σίγουρα και οι ωραίες σειρές που ήταν και Παιδικές και οικογενειακές μαζί,όπως το Muppet Show,το μικρό σπίτι στο Λιβάδι,ο Παραμυθάς,Lassie κλπ Πλέον πλήν λίγων εξαιρέσεων, πραγματικά δεν ξέρω πραγματικά τι βρίσκουν διασκεδαστικό τι θετικό και τι διδάσκουν και στα παιδιά οι περισσότερες απο τις "παιδικές σειρές". Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2023 από ELMastas 4
Mpiftekis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Στις 24/7/2023 στις 4:49 ΜΜ, manolis940 είπε Αρχικά πιάσε λίγο τον όρο "παιδικά". Ξέρουμε ότι στην Ελλάδα με αυτόν τον όρο αναφερόμαστε στα animation series οι οποίες παίζουν όταν δεν παίζει σχολείο και τα παιδιά μπορούν να τις δουν. Τι περιμένεις λοιπόν ακριβώς να πάρεις από αυτά ως μεγαλύτερος; Κάτι ώριμο; Ένα σενάριο με σκαμπανεβάσματα και τρελή πλοκή; Ερμηνείες που κόβουν την ανάσα; Τώρα να πω και εγώ την αλήθεια ότι πιστεύω γενικά ότι τα παιδικά δεν έχουν να προσφέρουν κάτι ιδιαίτερο πέραν να αποχαυνώσουν ένα παιδί στην τηλεώραση και να κάνει και η μαμά και ο μπαμπάς καμιά δουλειά; Πάντως κύριος σκοπός είναι πάντα η διασκέδαση. Τώρα τι κατάφερναν πριν το 2000 οι Flintstones που δεν το καταφέρνει η Πέπα το γουρουνάκι σήμερα; Σήμερα αν δω παιδικά αναρωτιέμαι αμέσως τι βλακείες βλέπουν τα παιδιά. Το ίδιο έκαναν οι γονείς μου για μένα και οι γονείς των γονιών μου για εκείνους. Είναι απλά βλακείες που μας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου ότι υπήρχε κάτι ιδιαίτερο στον Νόντι με το ταξί. Στο εξωτερικό ωστόσο η λέξη Animation δεν έχει καθόλου το συνθετικό παιδί και είναι πρακτικά εντελώς διαφορετική έννοια η οποία απλώς συμπεριλαμβάνει και τα παιδικά. Το One piece για παράδειγμα δεν είναι παιδικό ( μόνο στην μπανανία μας και στο ALTER θα μπορούσε να θεωρηθεί ). Το Arcane επίσης δεν είναι. Γενικά δημιουργείτε σοβαρό περιεχόμενο απλώς αντί να γυρίζεται με κάμερα, ζωγραφίζεται στο χέρι και στον Η/Υ και όλο αυτό έχει τους fans του. Κλείνοντας να αναφέρω ότι παιδικό δεν έχω δει σχεδόν ποτέ και να πω ότι να είναι διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό μαζί. Το μόνο που μπορώ να πω ότι ξεχωρίζει κάπως είναι το Inside Out ( Τα μυαλά που κουβαλάς ). Έχεις παρακολουθήσει 3-4 επεισόδεια με την Πέππα το γουρουνάκι;;; Στην αρχή νομίζεις ότι είναι εντάξει αλλά μετά από 5-6 καταλαβαίνεις ότι περνάνε βεβιασμένα μηνύματα. Θα μου πεις, τι θα καταλάβει το 3χρονο... θα σου πω ότι θα καταλάβει πολλά αν συνεχίσει να τα βλέπει μεγαλώνοντας. Τέλος, εκπαιδευτικά/πρακτικά μήνυματα περνούσαν παλιά οι Thundercats, M.A.S.K., ΤΜΝΤ κι άλλα "παιδικά", στο τέλος κάθε επεισοδίου. Είναι λίγα τα σημερινά παιδικά που έχουν κάτι αντίστοιχο. (Έχω 2 παιδιά 7 και 10, οπότε τα ξέρω επί του πρακτέου) 1
RazielKvlt Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Εγώ ξέρω ότι με τα δικά μας τα παιδικά είχα συνέχεια εφιάλτες.Ειδικά με τις παραμορφωμένες μαριονέτες της Φρουτοπίας και με χαρακτήρες σε κινούμενα όπως ο Μάμρα των Thundercats.Για να μη μιλήσουμε για τα υποσυνείδητα μηνύματα και τα σεξουαλικά υπονοούμενα που λόγω ηλικίας ήμασταν ανίκανοι να κατανοήσουμε αλλά παρόλα αυτά μια χαρά έμειναν στο υποσυνείδητο μέχρι να μεγαλώσουμε.Ειδικά στα κινούμενα της Ντίσνεϊ εκεί γίνεται πάρτι σε ότι αφορά θέματα για ενήλικες.Σεξ(οίκοι ανοχής στον Αλαντίν ένα παράδειγμα), αυτοτραυματισμοί,κατάθλιψη,μέχρι και αυτοκτονία.Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ψάξει πόση αρρώστια και ρατσισμός υπήρχε στα παιδικά με τα οποία μεγαλώσαμε.Τώρα τα έχουν λύσει όλα και το πρόβλημα των γονιών είναι το παιδί τους να μη δει γκέι ή ότι μια γοργόνα δε μπορεί να είναι Μεξικανή η Αφρικανή. 5
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Στις 23/7/2023 στις 2:54 ΜΜ, LazarosKarageorg είπε Γειά σας, έχω διαβάσει σε κάποια σχόλια στο YouTube, για παλιά παιδικά, ότι πολλοί τα νοσταλγούν, ότι μερικοί όσοι έχουν κανάλια στο youtube, γύρω από την τηλεόραση, ανεβάζουν και τίτλους αρχής παλιών παιδικών σειρών που προβάλλονταν στην ελληνική τηλεόραση την δεκαετία του 2000 κυρίως, και διάβαζα πρόσφατα σε μια ανάρτηση στην κοινότητα πως απευθύνονταν σε παιδιά όλων των ηλικιών, ότι διδασκανε τι συμβαίνει γύρω από την ζωή πέρα από τις σκανταλιες και τα αστεία που είχανε, ότι υπήρχε συναισθηματικο δέσιμο των παιδιων με τα τότε παιδικά κλπ, και όλα αυτά σε διαφορετικά βίντεο στα σχόλια από κάτω, επίσης έχω διαβάσει κάπου σε σχόλια σε κάποια βίντεο με αφιέρωμα στα παλιά παιδικά, ότι τα σημερινά (πεππα, ήρωες με πιτζάμες κλπ) απευθύνονται σε πολύ μικρά παιδιά, ότι έχουν χαζομάρες μέσα, ότι κανένα παιδί, δεν θα δεθει συναισθηματικά με τα σημερινά παιδικα, ότι μόλις πάνε μεταξύ 6 και 9 ετών καταφεύγουν στα ηλεκτρονικά γι αυτό τον λόγο κλπ, τελικά είναι όντως έτσι; τα σημερινά παιδικά όντως απευθύνονται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας η μήπως όχι; Εχεις καταργήσει τις τελείες;
manolis940 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 23 ώρες πριν, Mpiftekis είπε Έχεις παρακολουθήσει 3-4 επεισόδεια με την Πέππα το γουρουνάκι;;; Στην αρχή νομίζεις ότι είναι εντάξει αλλά μετά από 5-6 καταλαβαίνεις ότι περνάνε βεβιασμένα μηνύματα. Θα μου πεις, τι θα καταλάβει το 3χρονο... θα σου πω ότι θα καταλάβει πολλά αν συνεχίσει να τα βλέπει μεγαλώνοντας. Τέλος, εκπαιδευτικά/πρακτικά μήνυματα περνούσαν παλιά οι Thundercats, M.A.S.K., ΤΜΝΤ κι άλλα "παιδικά", στο τέλος κάθε επεισοδίου. Είναι λίγα τα σημερινά παιδικά που έχουν κάτι αντίστοιχο. (Έχω 2 παιδιά 7 και 10, οπότε τα ξέρω επί του πρακτέου) Δεν λέω σε καμία περίπτωση ότι η Πέππα είναι ένα παιδικό το οποίο είναι καλό και μορφωτικό για παιδιά όσο κι αν θέλει να το παίξει κάτι τέτοιο. Μια ντόρα με γουρούνια είναι, τουλάχιστον απ' τα λίγα που έχω δει. Αυτό που λέω πάντως είναι ότι και τα παραπάνω που αναφέρεις τα οποία έβλεπα και εγώ πέραν του MASK, δεν ήταν καλύτερα απ' το σύνολο των σημερινών παιδικών ούτε χειρότερα επίσης. Δεν μπορώ να βρω να βρω ότι είχαν κάτι ουσιαστικό να δώσουν. Αλλά ας πούμε ότι είχαν. Ποιος κρίνει επί του πρακτέου αν τα μηνύματα είναι ορθά; Εσύ; Μα ήσουν καταναλωτής και θα μπορούσε να είσαι και υποψήφιο θύμα πλύσης εγκεφάλου. Πως όμως θα το ξεπεράσει ένα παιδί όλο αυτό(πιθανών να το έχεις κάνει ήδη και εσύ); Απλώς έχει περιορισμένο χρόνο στο να βλέπει παιδικά και να μην αποτελούν την αποκλειστική πηγή μόρφωσης και γνώσης. Εκεί είναι που μπαίνεις εσύ ως γονέας και επιτυχία θα είναι στο μέλλον να γυρίσουν τα παιδιά σου και να πουν τι βλακείες έβλεπα. Απ' την άλλη μεριά το παιδικό είναι ένας απ' τους καλύτερους τρόπους γνώσης γιατί από μόνο του είναι δελεαστικό για το παιδί. Οπότε αν το συνδυάσεις μαζί με την γνώση είναι σίγουρη επιτυχία. Πχ εγώ πρότεινα το insideout. Για την παιδική ηλικία θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος τρόπος περιγραφής εγκεφάλου, ότι δεν υπάρχουν κακά συναισθήματα και πολλά άλλα. Βάλε και TMNT ή ότι άλλο θεωρείς καλό και κάτσε με τα παιδιά σου και δες παιδικά!
Arkin Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Που ειναι ο Μπομ ο μαστορας? Που ειναι τα Looney Tunes? Που ειναι τα στρουμφακια? Που ειναι τα κλασικα pokemon? Που ειναι το dragonball? Που ειναι ο Tintin? Λογο filmnet τοτε ειχα λιωσει μικρος και το KTV τι τρομεμα παιδικα ειχε και εκεινο. Επισης ειχαμε κασετες σε VCR με τον κυριο φραπα πρεπει να ειχα δει την καθε μια απο 100000 φορες παιδικο με πραγματικα σωστα νοηματα. Τωρα η βαραει η νοσταλγια και μας φαινονται τα σημερινα παιδικα χαλια η οντως ειναι χαλια δεν εχω αποφασισει. Ποιος το εβλεπε? Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2023 από Arkin 1
SabotazNic Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Στις 24/7/2023 στις 4:49 ΜΜ, manolis940 είπε Τι περιμένεις λοιπόν ακριβώς να πάρεις από αυτά ως μεγαλύτερος; Κάτι ώριμο; Ένα σενάριο με σκαμπανεβάσματα και τρελή πλοκή; Ερμηνείες που κόβουν την ανάσα; Καλά, τα παλιά παιδικά άνετα τα έβλεπαν και οι μεγαλύτεροι, ή θα τα έβλεπα ως μεγάλος. Road runner show, Tom & jerry, scooby doo, στρουμφακια, looney tunes, και το mickey mouse show πως λεγόταν με όλους μέσα. Τωρα όλα τα παιδικά με μηνύματα, και η πεππα όπως έγραψαν παραπάνω. Επίσης, θεωρώ ότι και ως animation είναι αρκετά κατώτερα πλέον. Πιο ψεύτικα φαίνονται (πχ αυτά που έχει το star). 17 ώρες πριν, Arkin είπε Λογο filmne Αχχχχχχ man of culture. Θα ειχες μείνει και λίγο πιο αργά στο συγκεκριμένο κανάλι, ε? 😏
Arkin Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 39 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Καλά, τα παλιά παιδικά άνετα τα έβλεπαν και οι μεγαλύτεροι, ή θα τα έβλεπα ως μεγάλος. Road runner show, Tom & jerry, scooby doo, στρουμφακια, looney tunes, και το mickey mouse show πως λεγόταν με όλους μέσα. Τωρα όλα τα παιδικά με μηνύματα, και η πεππα όπως έγραψαν παραπάνω. Επίσης, θεωρώ ότι και ως animation είναι αρκετά κατώτερα πλέον. Πιο ψεύτικα φαίνονται (πχ αυτά που έχει το star). Αχχχχχχ man of culture. Θα ειχες μείνει και λίγο πιο αργά στο συγκεκριμένο κανάλι, ε? 😏 Spoiler Ε κλασικα λιγο αργοτερα ομως. Alter πιο soft το filmnet επαιζε γερα μπαλιτσα.
manolis940 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, SabotazNic είπε Καλά, τα παλιά παιδικά άνετα τα έβλεπαν και οι μεγαλύτεροι, ή θα τα έβλεπα ως μεγάλος. Road runner show, Tom & jerry, scooby doo, στρουμφακια, looney tunes, και το mickey mouse show πως λεγόταν με όλους μέσα. Τωρα όλα τα παιδικά με μηνύματα, και η πεππα όπως έγραψαν παραπάνω. Επίσης, θεωρώ ότι και ως animation είναι αρκετά κατώτερα πλέον. Πιο ψεύτικα φαίνονται (πχ αυτά που έχει το star). Παρόλο που τα έβλεπα όλα τα παραπάνω καθώς και αυτά που περιγράφει ο Arkin, σήμερα δεν θα μπορούσα να τα βάλω και να τα ξαναδώ. Το έχω προσπαθήσει με μερικά όπως για παράδειγμα τα Pokemon αλλά δεν.
Arkin Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 43 λεπτά πριν, manolis940 είπε Παρόλο που τα έβλεπα όλα τα παραπάνω καθώς και αυτά που περιγράφει ο Arkin, σήμερα δεν θα μπορούσα να τα βάλω και να τα ξαναδώ. Το έχω προσπαθήσει με μερικά όπως για παράδειγμα τα Pokemon αλλά δεν. Ελα ρε συ dragonball z εχω δει το Κai 2 φορες και ανετα το ξανα βλεπω. Pokemon ανετα ξανα βλεπω πρωτες σεζον μετα χαθηκε λιγο η μπαλα. Τωρα ναι Bob ο μαστορας οχι δεν θα ξανα εβλεπα looney tunes ανετα πιστευω οπως βλεπω και στουμφακια. Αυτη η νοσταλγια ειναι αμειλικτη πολλες φορες. Ειναι σαν την γκομενα που γνωρισες πριν 20 χρονια που ηταν και μετρια αλλα αναπολεις τις στιγμες.
firepc Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Λατρεμένα όλα τα παιδικά των 90s και 00s αλλά και εγώ δεν μπορώ να τα ξαναδώ Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2023 από firepc
manolis940 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 7 ώρες πριν, Arkin είπε Ελα ρε συ dragonball z εχω δει το Κai 2 φορες και ανετα το ξανα βλεπω. Pokemon ανετα ξανα βλεπω πρωτες σεζον μετα χαθηκε λιγο η μπαλα. Τωρα ναι Bob ο μαστορας οχι δεν θα ξανα εβλεπα looney tunes ανετα πιστευω οπως βλεπω και στουμφακια. Αυτη η νοσταλγια ειναι αμειλικτη πολλες φορες. Ειναι σαν την γκομενα που γνωρισες πριν 20 χρονια που ηταν και μετρια αλλα αναπολεις τις στιγμες. dragonball να πω την αλήθεια ότι δεν ήμουν και πολύ fan όταν ήμουν μικρός. Οπότε ίσως τώρα μεγαλύτερος αλλάξω γνώμη. Λέω να σου κάνω την χάρη και να το βάλω στο πρόγραμμα. Τα Pokemon όμως απ' την άλλη είναι πολύ cringe οι διάλογοι του και κάπως filler η πλοκή του. Μπορώ να καταλάβω γιατί μου άρεσε όταν ήμουν μικρότερος αλλά σήμερα είναι πιο απαιτητικός. Looney tunes θα δω ίσως με χαρά αν τα πετύχω στη τηλεόραση αλλά δεν είναι κάτι που θα βάλω επίτηδες και θα δω. Ένα απίστευτο παιδικό που δεν αναφέραμε αλλά δεν θυμάμαι το όνομα του είναι αυτό που έπαιζε Ert(NET νομίζω) και εξηγούσε κάπως το ανθρώπινο σώμα αλλά διάφορα στοιχεία του σώματος ήταν χαρακτήρες όπως για παράδειγμα τα αιμοπετάλια. Θυμάται κανένας όνομα; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα