Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, G.bar είπε

Μια χαρά είναι και το αμάξι και ο έμπορος. Δεν έχει ο άλλος ένα εκατομύριο εμπόρευμα σε αυτοκίνητα και περιμένει να κοροϊδέψει τον Έλληνα. 

Έχω παθόντα στο συγγενικό μου περιβάλλον. Μια χαρά κοροϊδεύουν τους Έλληνες που μας θεωρούν Βαλκάνιους με την αρνητική έννοια. Η γερμανική ράτσα έχει στο DNA της και την λαμογιά.

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 1
Δημοσ.

Βάλε και το αυτοκίνητο να δούμε. Στην Ελλάδα πόσο το βρίσκεις; 

Αν βάλεις τα έξοδα + την ζημιά που λες ότι έχει στον προφυλακτήρα και μιλάμε για βενζίνη 1500cc με 130 άλογα, δεν βλέπω πουθενά την ευκαιρία. 

Δημοσ.

εμενα γνωστος μου που κατεβαζει αυτοκινητα μου εχει πει οτι πρωτον η απιστευτη πλειοψηφια των εμπορων μεταχειρισμενων ειναι τουρκοι και βαλκανιοι και δευτερον ειναι τα περισσοτερα ριμαδια αν εχει καποιος εμπορος δικο του εμπιστο μηχανικο εκει κατι γινεται αλλα και παλι θα πρεπει να ειναι τιμιος ο εμπορος για να σου φερει καλο οπως και ο μηχανικος του να ειναι καλος γιατι πολλοι παιρνουν μιζα και λενε ναι ναι τελειο ειναι.

Για να κατεβασεις ενα σιγουρα καλο μου εχει πως θα σου βγει πανω κατω τα ιδια να το παρεις ελλαδα με λιγες εξαιρεσεις απιστευτων ευκαιριων( που βεβαια οσοι παιρνουν γερμανικα εδω ολοι νομιζουν οτι χτυπησαν την ευκαιρια του αιωνα).

Η κοκκινη καρτα αν το παρεις απο εδω ειναι να μην εχει επισημο βιβλιο σερβις απο αντιπροσωπεια γερμανιας γιατι σχεδον παντα σημαινει πως εχουνε κανει λαμογια με χιλιομετρα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και εγώ το αυτοκίνητο μου το βρήκα στο mobile.de

Το αγόρασα και το έφερα πριν από 10 ημέρες.

Προσοχή όμως δεν μίλησα όμως ποτέ με τον έμπορο τον ίδιο. 

Βρήκα έλληνα που έκανε αυτήν την δουλειά. Μου έστειλε βίντεο από τα πάντα και μετά το πήγε στο Γερμανικό ΚΤΕΟ για έλεγχο. Στην συνέχεια μου έστειλε όλα τα χαρτιά (συνοδευτικά, πιστοποιητικά, σερβις κλπ) και το τιμολόγιο από τον Έμπορο και πήρα το οκ από τον Εκτελωνιστή μου να προχωρήσω εφόσον μου άρεσε το κόστος που μου έβγαλε . Δεν κάνεις τίποτα χωρίς να είναι τα παραπάνω όλα οκ και από τους δύο συνεργάτες σου.

Το έμβασμα ο Εμπορος το είδε την άλλη μέρα που τα έβαλα και αυτός ξεκίνησε την διαδικασία . Όταν ήταν έτοιμος πήγα στην Γερμανία και κάναμε δύο ώρες για την μεταβίβαση και την ασφάλεια και ήμουν έτοιμος να φύγω. Για τα υπόλοιπα ακουλουθείς κατα γράμμα τις οδηγίες του Εκτελωνιστή σου.

Επεξ/σία από chrisliolios
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 25/7/2023 στις 8:01 ΠΜ, G.bar είπε

Κι όμως, μάλλον δεν ξέρεις αρκετούς.

Και αυτοί που λένε πετάξουν μέχρι τη Γερμανία να το δεις, σίγουρα δεν έχουν κοιτάξει ποσό στοιχίζει να πεταχτείς να το δεις… 300€ τουλάχιστον εισιτήριο τελευταίας στιγμής μόνο το πήγαινε, ταξί απο το αεροδρόμιο, διαμονή, διατροφή για 3 μέρες τουλάχιστον άλλα τόσα στην καλύτερη , και μετά αν πεις να το φέρεις και μόνος σου, θες άλλα 200-300 σε βενζίνες, + διόδια, βινιέτες 150€ άνετα, και άλλα 200 το καράβι απο Ιταλία χωρίς καμπίνα. Και σε όλα αυτα προσθέτεις και στην καλύτερη 3-4 μέρες ταλαιπωρία. 
  Δεν είναι χαζοί αυτοί που σου παίρνουν 1000€ για να πάνε να κάνουν αυτή τη δουλειά.

Μια χαρά είναι και το αμάξι και ο έμπορος. Δεν έχει ο άλλος ένα εκατομύριο εμπόρευμα σε αυτοκίνητα και περιμένει να κοροϊδέψει τον Έλληνα. 

Ειναι αναλογα το που θα πας στη Γερμανια, τις πιο πολλες φορες μπορεις να μετακινηθεις με μεσα μαζικης μεταφορας, τα εισητηρια για Γερμανια (one way) δεν ειναι τοσο ακριβα π.χ. τωρα βρισκεις με 80 ευρω για αυριο. Βινιετες ειναι κανα 70αρι εαν ερθεις απο Βαλκανια, πρεπει να υπολογισεις προσωρινες πινακιδες και προσωρινη ασφαλεια, ξενοδοχεια και διαμονη ειναι υποκειμενικα τελειως τι θελει ο καθενας,  ταλαιπωρια σιγουρα ειναι. Και επισης υπαρχουν πολλοι απατεωνες και εκει με γυρισμενα χιλιομετρα και αποκρυψη μεγαλων ζημιων.

Δημοσ.

Εδώ επαγγελματίες που κάνουν αυτήν την δουλειά και γυρίζουν κομμάτια όχι ένας που θα πάει πρώτη φορά στα χαμένα. Άσε που πρέπει να ξέρεις να οδηγείς και σε Ευρωπαϊκούς δρόμους. 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Εν τω μεταξύ το golf που ήθελε ο ts έχει εξαφανιστεί από το σάητ του εμπόρου από προχτές

Το περιμένω την άλλη εβδομάδα.Μαλιστα πετυχα καλύτερη τιμή γιατί του τα έστειλα σε νάιρα αντί για ευρώ.

Επισκέπτης
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Nabuko είπε

Εν τω μεταξύ το golf που ήθελε ο ts έχει εξαφανιστεί από το σάητ του εμπόρου από προχτές

3.30 τα ξημερώματα έκανε λογαριασμό και είπε να πάρει γνώμες για αμάξι.

12 ώρες πριν, liakinen είπε

. Άσε που πρέπει να ξέρεις να οδηγείς και σε Ευρωπαϊκούς δρόμου

Ειδικά σε εθνική οδό με 3 λωρίδες,όπου ο μέσος Έλληνας είναι μονίμως στη μεσαία.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...