liakinen Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Άλλη η δική σου περίπτωση, εσύ χρησιμοποιείς μεσάζοντα. Ναι ΟΚ αλλά και ο γνωστός μου μην νομίζεις ότι είναι τίποτα μηχανικός κτλ απλά με τα χρόνια έχει αναπτύξει γνωριμίες, εμπειρία, φιλικές σχέσεις. Να φανταστείς ότι κάποιες φορές του στέλνουν βίντεο - φώτο - λεπτομέρειες για ευκαιρίες. Πάντως στην επαρχία που ήμαστε έχει φέρει αρκετά αυτοκίνητα (κυρίως μεγάλα ακριβά) σε ανθρώπους με χρήμα (γιατροί, επιχειρηματίες κτλ) και παράπονο κανένα.
Makis38 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Υπάρχουν Έλληνες στη Γερμανία που κάνουν αυτή τη δουλειά. Νομίζω κανά χιλιαρικάκι και στα κανονίζει όλα. Από εύρεση του μοντέλου που ζητάς μέσω mobile de., έλεγχος κατάστασης, χαρτιά αποστολή, κέρατα κλπ. Μόνος μου μάλλον δεν θα το έκανα... 1
liakinen Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 7 λεπτά πριν, Makis38 είπε Υπάρχουν Έλληνες στη Γερμανία που κάνουν αυτή τη δουλειά. Νομίζω κανά χιλιαρικάκι και στα κανονίζει όλα. Από εύρεση του μοντέλου που ζητάς μέσω mobile de., έλεγχος κατάστασης, χαρτιά αποστολή, κέρατα κλπ. Μόνος μου μάλλον δεν θα το έκανα... Έλληνας γνωστός και μόνο από Ελλάδα.
spectaculator Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Εδώ αγοράζεις αμάξι αυτοπροσώπως και αργότερα διαπιστώνεις προβλήματα κι ο άλλος θέλει ν' αγοράσει αμάξι με κλειστά μάτια (και νομίζοντας πως οι γερμανοί είναι παναγίτσες...). 1
Joshua21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 6 minutes ago, liakinen said: Ναι ΟΚ αλλά και ο γνωστός μου μην νομίζεις ότι είναι τίποτα μηχανικός κτλ απλά με τα χρόνια έχει αναπτύξει γνωριμίες, εμπειρία, φιλικές σχέσεις. Να φανταστείς ότι κάποιες φορές του στέλνουν βίντεο - φώτο - λεπτομέρειες για ευκαιρίες. Πάντως στην επαρχία που ήμαστε έχει φέρει αρκετά αυτοκίνητα (κυρίως μεγάλα ακριβά) σε ανθρώπους με χρήμα (γιατροί, επιχειρηματίες κτλ) και παράπονο κανένα. Όχι, ούτε που μου πέρασε από το μυαλό πως είναι τίποτα μηχανικός κτλ, όπως ακριβώς όταν ακούω για μεσίτες αστικών συμβάσεων δεν μου περνάει από το μυαλό πως είναι τίποτα χτίστες κτλ.
mccrush2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Φιλε μου μενω Γερμανια. Καταρχας αν το ποσο ειναι πανω απο10000 δεν μπορεις να το δωσεις μετρητα, και στην Γερμανια να εισαι θα πρεπει να το κανεις μεταφορα σε λογαριασμο. Δευτερον αυτοκινητο παιρνεις γιατι δεν πετας μεχρι την Γερμανια να το δεις και να το πας σε ενα συνεργειο οχι του μαντρα. Αν οχι πληρωνεις μεσαζοντα να στα κανει. Αν θες να εισαι σιγουρος οτι δεν μεταφερεις τα λεφτα σου οπου να ναι αγορασε το απο αντιπροσωπια. Συνηθως αυτοκινητα πειραγμενα πουλανε ελληνες και τουρκοι μαντραδες(πειραγμενα χιλιομετρα η πρωην τρακαρισμενα που δεν το αναφερουνε). Κανονικα οταν στο δινουν σου δινουν ενα χαρτι που γραφει τα παντα και την παραμικρη γρατζουνια που εχει το αυτοκινητο, τουλάχιστον ετσι εχω δει σε μεταχειρισμενα που εχω αγορασει απο αντιπροσωπεια. Επισης κανονικα σου δινουν τουλαχιστον 1 χρονο εγγυηση. Αυτος σου δινει? 2
liakinen Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Όχι, ούτε που μου πέρασε από το μυαλό πως είναι τίποτα μηχανικός κτλ, όπως ακριβώς όταν ακούω για μεσίτες αστικών συμβάσεων δεν μου περνάει από το μυαλό πως είναι τίποτα χτίστες κτλ. Δεν είναι άσχετος όμως. Ασφάλειες αυτοκινήτων και οδική βοήθεια έχει. Συνήθως τέτοιοι κάνουν την δουλειά αυτή.
RcManiac Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Αν η αγγελία είναι από μαγαζί με αρκετές κριτικές δεν έχεις κάτι να φοβάσαι στο να στείλεις τα χρήματα. Έχω φέρει αρκετές φορές και μηχανές και αυτοκίνητα για μένα και για γνωστούς. Στις μηχανές τις πακεταρουν άψογα σε παλέτα και κανονίζω με την μεταφορική να πάει να την παραλάβει. Το ίδιο και σε αυτοκίνητο, μιλάω με μεταφορική που εχει αυτοκινηταμαξα και το φορτώνει. Τα μεταφορικά είναι γύρω στα 300€-400€, αναλογα την τοποθεσία. Συνήθως δεν έχουν κανένα θέμα, βάζουν φωτογραφίες αν έχει κάποιο χτύπημα κλπ. Αν θες να φέρεις από εξωτερικό, προτίμησε έμπορο γιατί θα σου δώσει και ένα φάκελο με όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να βγάλεις πινακίδες Ελλάδα. Με ιδιώτες μπλέκεις. 1
4saken Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Aγορασα 4 αυτοκινητα μεσω mobile.de με μεσολαβητη ανθρωπο απο Θεσσαλονικη που ανελαβε τα ΠΑΝΤΑ. Αν θες σου στελνω τα στοιχεια του, θα σου πει αμεσως αν ειναι αξιοπιστος ο dealer και μπορει να σου προτεινει εναλλακτικες.
Morosana Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Έχω φέρει αρκετά ιστορικά αυτοκίνητα από Ολλανδία και Γερμανία sight unseen. Αν είναι σοβαρός έμπορος (το mobile έχει αξιολογήσεις όπως μπορείς να κανεις και μια έρευνα σε αξιολογήσεις google) δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, σου στέλνει ότι φωτογραφίες και βίντεο του ζητήσεις χωρίς να χρειαστεί κανενας μεσολαβητής. Αν κρίνεις ότι σου κάνει σου στέλνει τιμολόγιο και όταν πληρωθεί προχωράει στα διαδικαστικά. Στη συνέχεια επικοινωνείς με μια μεταφορική Ελλάδα και αναλαμβάνουν αυτοί να στο φέρουν. Αν νομίζεις ότι αυτό που βρήκες είναι σούπερ προσφορά μάλλον δεν είναι...
kazantzidis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 3 hours ago, Joshua21 said: Και πως ακριβώς ο γνωστός σου εξακρίβωσε ότι αυτοί οι Γερμανοί είχαν μεγάλα και σοβαρά μαγαζιά; Μήπως μίλησε μαζί τους με βιντεοκλήση στην οποία του είπαν το ονοματεπώνυμο τους όπως έκανε ο ts? Προφανως, εχει αξιολογησεις και το ονομα του ειναι εταιρεια, που ειναι η επισημη αντιπροσωπεια πχ. Επισης παντα απο οσο ξερω μιλαει με e-mail (γραπτα) και οχι με τηλεφωνα.
ChristosVl Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Η καλύτερη λύση είναι ένας μεσάζοντας κι ας έχει απόκλιση 10-15% στην τιμή από την στιγμη που δεν υπάρχει ρίσκο. Συμφωνώ όπως προαναφέρθηκε οτι αν έχεις βρει κάτι που είναι μεγάλη ευκαιρία από θέμα τιμής κάτι μπορεί να κρύβει, και ειδικά Λεφτά με έμβασμα σε άλλη χώρα είναι οτι πιο επίφοβο εκτος έχεις να κανείς με πολυεθνική.
kyriakosssss Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Morosana είπε Έχω φέρει αρκετά ιστορικά αυτοκίνητα από Ολλανδία και Γερμανία sight unseen. Αν είναι σοβαρός έμπορος (το mobile έχει αξιολογήσεις όπως μπορείς να κανεις και μια έρευνα σε αξιολογήσεις google) δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, σου στέλνει ότι φωτογραφίες και βίντεο του ζητήσεις χωρίς να χρειαστεί κανενας μεσολαβητής. Αν κρίνεις ότι σου κάνει σου στέλνει τιμολόγιο και όταν πληρωθεί προχωράει στα διαδικαστικά. Στη συνέχεια επικοινωνείς με μια μεταφορική Ελλάδα και αναλαμβάνουν αυτοί να στο φέρουν. Αν νομίζεις ότι αυτό που βρήκες είναι σούπερ προσφορά μάλλον δεν είναι... Golf 8 Ειναι με 90.000 χιλιομετρα στα 18χιλιαρικα με ζημεια στον πισω προφυλακτήρα Ο εμπορος μου εστειλε και την αδεια εργασιας του μαγαζιου, ταυτότητα του, ειδα στο google εχει κριτικες 1 χρονο πριν και στο mobile.de εχει αλλες κριτικες. Εχει γερμανικο ΙΒΑΝ και οταν βαζω τα στοιχεια να τα στειλω και καλα τα λεφτα μου βγαζει το ονοματεπωνυμο του το ονομα του μαγαζιου και το που βρίσκεται το μαγαζι. https://home.mobile.de/AUTOHAUSASBERG#ses αυτος ειναι ο εμπορος. Σε περίπτωση απάτης -που δεν νομιζω γιατι σε οτι του εχω ζητησει εχει συμφωνησει ( χαρτια κλπ) - αν το παω νομικά λετε να βγάλω ακρη; Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2023 από kyriakosssss
Morosana Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 7 ώρες πριν, kyriakosssss είπε Golf 8 Ειναι με 90.000 χιλιομετρα στα 18χιλιαρικα με ζημεια στον πισω προφυλακτήρα Ο εμπορος μου εστειλε και την αδεια εργασιας του μαγαζιου, ταυτότητα του, ειδα στο google εχει κριτικες 1 χρονο πριν και στο mobile.de εχει αλλες κριτικες. Εχει γερμανικο ΙΒΑΝ και οταν βαζω τα στοιχεια να τα στειλω και καλα τα λεφτα μου βγαζει το ονοματεπωνυμο του το ονομα του μαγαζιου και το που βρίσκεται το μαγαζι. https://home.mobile.de/AUTOHAUSASBERG#ses αυτος ειναι ο εμπορος. Σε περίπτωση απάτης -που δεν νομιζω γιατι σε οτι του εχω ζητησει εχει συμφωνησει ( χαρτια κλπ) - αν το παω νομικά λετε να βγάλω ακρη; Σαν έμπορος φαίνεται legit, το θέμα είναι και το αυτοκίνητο να είναι καλό. Ζήτησε του να σου στείλει και φωτό από κάτω για να ελέγξεις τυχών σκουριές και κανένα cold start video
G.bar Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 23 ώρες πριν, dtk-386 είπε Οχι οι περισσότεροι ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ. Κι όμως, μάλλον δεν ξέρεις αρκετούς. Και αυτοί που λένε πετάξουν μέχρι τη Γερμανία να το δεις, σίγουρα δεν έχουν κοιτάξει ποσό στοιχίζει να πεταχτείς να το δεις… 300€ τουλάχιστον εισιτήριο τελευταίας στιγμής μόνο το πήγαινε, ταξί απο το αεροδρόμιο, διαμονή, διατροφή για 3 μέρες τουλάχιστον άλλα τόσα στην καλύτερη , και μετά αν πεις να το φέρεις και μόνος σου, θες άλλα 200-300 σε βενζίνες, + διόδια, βινιέτες 150€ άνετα, και άλλα 200 το καράβι απο Ιταλία χωρίς καμπίνα. Και σε όλα αυτα προσθέτεις και στην καλύτερη 3-4 μέρες ταλαιπωρία. Δεν είναι χαζοί αυτοί που σου παίρνουν 1000€ για να πάνε να κάνουν αυτή τη δουλειά. 8 ώρες πριν, kyriakosssss είπε Golf 8 Ειναι με 90.000 χιλιομετρα στα 18χιλιαρικα με ζημεια στον πισω προφυλακτήρα Ο εμπορος μου εστειλε και την αδεια εργασιας του μαγαζιου, ταυτότητα του, ειδα στο google εχει κριτικες 1 χρονο πριν και στο mobile.de εχει αλλες κριτικες. Εχει γερμανικο ΙΒΑΝ και οταν βαζω τα στοιχεια να τα στειλω και καλα τα λεφτα μου βγαζει το ονοματεπωνυμο του το ονομα του μαγαζιου και το που βρίσκεται το μαγαζι. https://home.mobile.de/AUTOHAUSASBERG#ses αυτος ειναι ο εμπορος. Σε περίπτωση απάτης -που δεν νομιζω γιατι σε οτι του εχω ζητησει εχει συμφωνησει ( χαρτια κλπ) - αν το παω νομικά λετε να βγάλω ακρη; Μια χαρά είναι και το αμάξι και ο έμπορος. Δεν έχει ο άλλος ένα εκατομύριο εμπόρευμα σε αυτοκίνητα και περιμένει να κοροϊδέψει τον Έλληνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα