andreaspA Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 8 ώρες πριν, kyriakosssss είπε Καλησπερα Θελω να αγορασω ενα αυτοκινητο απο γερμανια και βρηκα εναν εμπορο απο το mobile.de και σκεφτομαι να κανω την μεταφορα μεσω ιντερνετ αντι για μετρητα γιατι δν εχω τν δυνατοτητα ξερει κανεις αν ειναι 100% ασφαλη τα χρηματα οταν τα στειλω και οτι δεν υπαρχει περιπτωση να με κλεψουν; Ενημερωτικα μιλησα με τον εμπορο βιντεοκληση και ειχε πολλα αμαξια εκει περα και μου εδειξε και το προσωπο του και το ονοματεπωνυμο του ξερω ολα απλα ανησυχω και θελω μια παραπανω γνωμη Ευχαριστω θα μας τρελανεις? ποσο εχει το αμαξι? ποσο εχει ενα αεροπλανο για γερμανια? πηγαινε, δες το, παρτο, καντου και ενα σερβις και κατεβα με αυτο.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, kyriakosssss είπε Καλησπερα Θελω να αγορασω ενα αυτοκινητο απο γερμανια και βρηκα εναν εμπορο απο το mobile.de και σκεφτομαι να κανω την μεταφορα μεσω ιντερνετ αντι για μετρητα γιατι δν εχω τν δυνατοτητα ξερει κανεις αν ειναι 100% ασφαλη τα χρηματα οταν τα στειλω και οτι δεν υπαρχει περιπτωση να με κλεψουν; Ενημερωτικα μιλησα με τον εμπορο βιντεοκληση και ειχε πολλα αμαξια εκει περα και μου εδειξε και το προσωπο του και το ονοματεπωνυμο του ξερω ολα απλα ανησυχω και θελω μια παραπανω γνωμη Ευχαριστω Πες το link του έμπορου με το αμάξι που είδες.Έτσι από περιέργεια. 2/10. Το mobile.de είναι σαν το car.gr επί 10.Έχει τα πάντα,εμπόρους,μαντράδες,ιδιώτες,αντιπροσωπείες,πολλές πληροφορίες για πωλητές.Και φυσικά πολλούς απατεώνες,κυρίως Τουρκους,Βαλκανιους,ανατολικό μπλόκ αλλά και Γερμανους.Απλά είναι πιο αυστηρή η νομοθεσία σε σχέση με Ελλάδα. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2023 από jmmys
papp0us Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 9 ώρες πριν, kyriakosssss είπε μου εδειξε και το προσωπο του και το ονοματεπωνυμο του ξερω Σταυρουδάκι φίλησε οτι δε θα σου ρίξει τάπα; Αν το θες σοβαρά, αεροπλάνο, το βλέπεις απο κοντά, το αγοράζεις αν σου κάνει και κατεβαίνετε παρέα. Έτσι και αλλιώς η μεταφορική θα θέλει κανα 800αρι να στο κατεβάσει, πιο φτηνά θα σου βγει και θα κάνεις και βόλτα.
Arkin Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Βρε τσίμπα το σιγά. Στην χειρότερη να χάσεις λεφτά στην καλύτερη θα σου έρθει τίποτα σαν το παρακάτω και θα λες πάλι καλά.
vorlon68 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Θα του ερθει κατι σαν αυτο που ήρθε σε εναν που παραγγειλε AirPods και πήρε τα παρακάτω.....
kazantzidis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Εγώ πάντως ξέρω γνωστό που αγόρασε δύο φορές αμάξι (ένα sprinter και ένα Subaru) χωρίς να τα δει από κοντά, αλλά ΜΟΝΟ από Γερμανούς που έχουν μεγάλα και σοβαρά μαγαζιά (είτε αντιπροσωπείες, είτε μεγάλες μάντρες) και βγήκαν εξαιρετικά. 1
G.bar Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Οι περισσότεροι έτσι το κάνουν, λες και αν πας να το δεις απο κοντά θα μπεις μέσα στο μοτέρ. Αν είναι πρόσφατο μοντέλο και εχει και πιστοποίηση απο dekra δεν θα έχεις πρόβλημα, τώρα αν είναι παλαιότερο απο euro6 κάνεις δεν εγγυάται τίποτα. Θα κοιτάξεις το αυτοκίνητο να μην είναι μόνο για export αν είναι Γερμανία, γιατί αυτά είναι λίγο πιο ταλαιπωρημένα, και να μην είναι Τούρκος ο μαντρας γιατι είναι όσο απατεώνες και οι Έλληνες. Απο εκεί και έπειτα, στέλνεις τα λεφτά, σου κόβει τιμολόγιο, βρίσκεις μια αυτοκινητάμαξα, κάνεις εξουσιοδότηση στον οδηγό για να παραλάβει το αυτοκίνητο. 800-1000€ παιρνουν συνήθως και σε μια εβδομάδα είναι εδώ. Πριν σου στείλει το αυτοκίνητο, ρωτά το τελωνείο τι χρειάζεται για την έκδοση άδειας και να σου στείλει σκαναρισμένα όλα τα χαρτιά για να μην ανακαλύψεις τελευταια στιγμή οτι λείπει το tuv πχ, γιατί μετά θα τρέχεις και θα πληρώσεις. Εξαιρετικά σπάνιο να είναι μαγαζί στο mobile και στη Γερμανία και να σου φάνε λεφτά.
makis269 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Εισαγωγή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου από το εξωτερικό - Όλη η διαδικασία https://www.gocar.gr/news/feed/2601,Eisagwgh_metaxeirismenoy_aytokinhtoy_apo.html Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2023 από makis269 1 1
dtk-386 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 19 λεπτά πριν, G.bar είπε Οι περισσότεροι έτσι το κάνουν Οχι οι περισσότεροι ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ. 1
liakinen Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στην Γερμανία αποφεύγεις εμπόρους Τούρκους, Σέρβους, Βούλγαρους και αν δεις έμπορο Έλληνα ξεκίνα να τρέχεις στην αντίθετη κατεύθυνση χωρίς να κοιτάς πίσω. Έχει σοβαρούς εμπόρους Γερμανούς αλλά και στην Ολλανδία αντίστοιχους που δεν γυρίζουν ούτε μισό χλμ και πουλούν άριστα αυτοκίνητα. Η διαφορά στην τιμή όμως κυρίως σε αυτοκίνητα της "σειράς" σε σχέση με την Ελλάδα μην νομίζεις ότι είναι μεγάλη. Αν βάλεις και την ταλαιπωρία, χρόνο κτλ στην περίπτωση που πας ο ίδιος (για κάποιους δεν είναι βόλτα) τότε δεν ξέρω αν άξιζει. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2023 από liakinen 1
Joshua21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 2 hours ago, kazantzidis said: Εγώ πάντως ξέρω γνωστό που αγόρασε δύο φορές αμάξι (ένα sprinter και ένα Subaru) χωρίς να τα δει από κοντά, αλλά ΜΟΝΟ από Γερμανούς που έχουν μεγάλα και σοβαρά μαγαζιά (είτε αντιπροσωπείες, είτε μεγάλες μάντρες) και βγήκαν εξαιρετικά. Και πως ακριβώς ο γνωστός σου εξακρίβωσε ότι αυτοί οι Γερμανοί είχαν μεγάλα και σοβαρά μαγαζιά; Μήπως μίλησε μαζί τους με βιντεοκλήση στην οποία του είπαν το ονοματεπώνυμο τους όπως έκανε ο ts?
dstilio Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Από την ερώτηση του νηματοθετη καταλαβαίνω οτι είναι άσχετος και δεν έχει την απαιτούμενη εμπειρία. αρα η πιθανότητα να την πατήσει έχει ανεβεί 300%. Αυτοι λοιπόν που του λέτε ναι καντο επειδή ξέρετε έναν γνωστό κάποιου γνωστού που το έχει κάνει, ε ας υπογράψετε και ένα χαρτί ότι θα του καλύψετε τη χασούρα αν τον ξεγελάσουν.
btsaroux Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 19 ώρες πριν, kyriakosssss είπε Καλησπερα Θελω να αγορασω ενα αυτοκινητο απο γερμανια και βρηκα εναν εμπορο απο το mobile.de και σκεφτομαι να κανω την μεταφορα μεσω ιντερνετ αντι για μετρητα γιατι δν εχω τν δυνατοτητα ξερει κανεις αν ειναι 100% ασφαλη τα χρηματα οταν τα στειλω και οτι δεν υπαρχει περιπτωση να με κλεψουν; Ενημερωτικα μιλησα με τον εμπορο βιντεοκληση και ειχε πολλα αμαξια εκει περα και μου εδειξε και το προσωπο του και το ονοματεπωνυμο του ξερω ολα απλα ανησυχω και θελω μια παραπανω γνωμη Ευχαριστω Αναλογα με τον εμπορο και το ποσο, θα δεις και το invoice που θα σου στειλει και τα στοιχεια για την καταθεση, Εαν σου στειλει τιποτα που δεν ειναι σε Γερμανικη τραπεζα τοτε μην το σκεφτεσαι καν και παρατα το. Εαν σου στειλει στοιχεια για Γερμανικη τραπεζα που εμφανιζεται δικαιουχος η εταιρια που βλεπεις τοτε ειναι καλυτερα. Οπως και να ειναι αναλογα το ποσο ειναι καλυτερα να βαλεις μια προκαταβολη για να το κλεισεις και να πας Γερμανια να το παρεις και να ερθεις οδικως(να το δεις και απο κοντα πριν το πληρωσεις ολο). 100% Σιγουρος δεν προκειται να εισαι με τιποτα.
liakinen Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 17 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Και πως ακριβώς ο γνωστός σου εξακρίβωσε ότι αυτοί οι Γερμανοί είχαν μεγάλα και σοβαρά μαγαζιά; Μήπως μίλησε μαζί τους με βιντεοκλήση στην οποία του είπαν το ονοματεπώνυμο τους όπως έκανε ο ts? Εγώ έχω δικό μου άνθρωπο που κάνει και αυτήν την δουλειά (πάει, βλέπει, το φέρνει) με ένα αντίτιμο χρόνια τώρα. Φέρνει αυτοκίνητα και επαγγελματικά (φορτηγά, κλούβες κτλ). Συνεργάζεται με συγκεκριμένες μάντρες στην Γερμανία και την Ολλανδία. Πριν ένα χρόνο έφερε 15 φορτηγά για λογαριασμό μεγάλης αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ.
Joshua21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 7 minutes ago, liakinen said: Εγώ έχω δικό μου άνθρωπο που κάνει και αυτήν την δουλειά (πάει, βλέπει, το φέρνει) με ένα αντίτιμο χρόνια τώρα. Φέρνει αυτοκίνητα και επαγγελματικά (φορτηγά, κλούβες κτλ). Συνεργάζεται με συγκεκριμένες μάντρες στην Γερμανία και την Ολλανδία. Πριν ένα χρόνο έφερε 15 φορτηγά για λογαριασμό μεγάλης αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ. Άλλη η δική σου περίπτωση, εσύ χρησιμοποιείς μεσάζοντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα