Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα Θελω να αγορασω ενα αυτοκινητο απο γερμανια και βρηκα εναν εμπορο απο το mobile.de και σκεφτομαι να κανω την μεταφορα μεσω ιντερνετ αντι για μετρητα γιατι δν εχω τν δυνατοτητα ξερει κανεις αν ειναι 100% ασφαλη τα χρηματα οταν τα στειλω και οτι δεν υπαρχει περιπτωση να με κλεψουν;

Ενημερωτικα μιλησα με τον εμπορο βιντεοκληση και ειχε πολλα αμαξια εκει περα και μου εδειξε και το προσωπο του και το ονοματεπωνυμο του ξερω ολα απλα ανησυχω και θελω μια παραπανω γνωμη

Ευχαριστω

• Confused 2
Δημοσ.

Ούτε ποδήλατο δεν θα έπαιρνα χωρις να το δω 👀 Αυτές οι αγορές έχουν μεγάλο ρίσκο...ζυγίζεις αν σε παίρνει να παιχτεί μαλακία και πράττεις αναλόγως.

• Like 2
Δημοσ.

Παπούτσια θα αγοράσεις ή αυτοκίνητο;

Σαν να έχετε κάποιοι όρεξη για κουβέντα μου φαίνεται 🙄

• Like 5
Δημοσ.
33 minutes ago, kyriakosssss said:

Καλησπερα Θελω να αγορασω ενα αυτοκινητο απο γερμανια και βρηκα εναν εμπορο απο το mobile.de και σκεφτομαι να κανω την μεταφορα μεσω ιντερνετ αντι για μετρητα γιατι δν εχω τν δυνατοτητα ξερει κανεις αν ειναι 100% ασφαλη τα χρηματα οταν τα στειλω και οτι δεν υπαρχει περιπτωση να με κλεψουν;

Ενημερωτικα μιλησα με τον εμπορο βιντεοκληση και ειχε πολλα αμαξια εκει περα και μου εδειξε και το προσωπο του και το ονοματεπωνυμο του ξερω ολα απλα ανησυχω και θελω μια παραπανω γνωμη

Ευχαριστω

Δώσε σε μένα τα λεφτά καλύτερα, θα τα χάσεις που θα τα χάσεις, ας μείνουν τουλάχιστον στη χώρα μας 😜

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kyriakosssss είπε

Καλησπερα Θελω να αγορασω ενα αυτοκινητο απο γερμανια και βρηκα εναν εμπορο απο το mobile.de

Εσύ μένεις στη Γερμανία? Αν όχι υπολογίζεις κι άλλα πράγματα στην τιμή

• Like 2
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Εσύ μένεις στη Γερμανία? Αν όχι υπολογίζεις κι άλλα πράγματα στην τιμή

Ξερω τι υπολογιζω εχω δει και το αμαξι απλα δεν ξερω αν πρεπει να εμπιστευτω τα λεφτα απο e-banking

Δημοσ.

Ποια μάντρα είναι ; Καλύτερα να το κανείς μέσω ανθρωπου στην Ελλάδα που τα αναλαμβάνει αυτά.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, kyriakosssss είπε

Ευχαριστω

Εντάξει αφού είδες το πρόσωπό του είσαι οκ. 

Πήγαινε στη Γερμανία, τσέκαρε εσύ το αυτοκίνητο ότι είναι ολα οκ, πάρε τα χαρτιά και φόρτωσε το σε μια νταλίκα. Απλή λογική. Ναι θα σου βγει κάτι παραπάνω αλλά τι να κάνουμε; Για να καταλάβεις, στη Γερμανία στην αγοραπωλησία, με το που δώσεις τα χρήματα, είτε με έμβασμα είτε μετρητά, παίρνεις όλα τα χαρτιά του αυτοκινήτου στα χέρια σου. Άρα απο τη στιγμή που εσύ θα τα κάνεις όλα εξ αποστάσεως, ναι, μπορεί να λάβει τα χρήματα στο λογαριασμό του, που δε ξέρεις καν αν είναι δικός του και μη τον είδατε. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kyriakosssss είπε

Ξερω τι υπολογιζω εχω δει και το αμαξι απλα δεν ξερω αν πρεπει να εμπιστευτω τα λεφτα απο e-banking

Το αμάξι πως θα έρθει; 

Υπάρχουν άτομα που κάνουν αυτήν την δουλειά με τιμές περίπου 800€. Βλέπουν το αυτοκίνητο από κοντά και γνωρίζουν τις περισσότερες "σωστές" μάντρες εκεί. 

Δημοσ.

Το mobile.de είναι κάτι σαν το car.gr, αλλά έχει κυρίως (αν όχι αποκλειστικά) μαντράδες μέσα. Πολλά μαγαζιά έχουν και αξιολογήσεις, αν σου φαίνεται έμπιστο δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες απάτης. Από εκεί και πέρα πρέπει να υπολογίσεις χίλια δυο ακόμη, κόστη μεταφοράς, εκτελωνισμού, ταξινόμησης, πιθανούς επιπλέον φόρους κλπ. Το να πας εκεί να δεις το αυτοκίνητο είναι τσάμπα κόπος και χρόνος, εκτός και αν πας σε συνεργείο να το δουν εξονυχιστικά.

Γενικά οι Γερμανοί πάντως δεν κάνουν καραγκιοζιλίκια, να γυρίσουν χιλιόμετρα κλπ.

Εγώ έφερα πέρσι αυτοκίνητο από Γερμανία μέσω ενός γνωστού που έχει συνεργείο στην Θεσσαλονίκη και την κάνει συχνά την δουλειά και βγήκε μια χαρά. Μόνο μπαταρία και λάστιχα ήθελε, και ένα γενικό σέρβις που οκ, από όπου και να πάρεις μεταχειρισμένο θα το κάνεις.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, liopyr είπε

Γενικά οι Γερμανοί πάντως δεν κάνουν καραγκιοζιλίκια, να γυρίσουν χιλιόμετρα κλπ.

Ναι δεν είναι στη ιδιοσυγκρασία τους.

Ευτυχώς περιορίζονται μόνο στην ανάπτυξη λογισμικού για να κλέβουν στους ρύπους.

• Like 11
  • Thanks 3

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...