mechpanos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Έχοντας πάρει διάφορες κάμερες με μέτρια αποτελέσματα στη δουλειά, η Tapo που πήρα για το σπίτι βγήκε πολύ καλή, εύκολη στη χρήση και (σχετικά) οικονομική. Θα πρότεινα Tapo
johnieXoX Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 42 λεπτά πριν, panosno1com είπε Απο software εύκολο στη χρήση ? Αμέ. Έχει εφαρμογή για το κινητό που ναι ιδιαίτερα εύχρηστη και φιλική. Μπορείς να πάρεις και μόνη της τη ροή του βίντεο και να την παρακολουθείς τοπικά από οποιαδήποτε συσκευή τρέχει, ας πούμε, vlc, απλά δεν έχεις τη δυνατότητα τηλεχειρισμού με αυτό το τρόπο.
The_Judas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Πάρε καλύτερα μια επώνυμη γιατί θα έχει και καλύτερο λογισμικό και υποστήριξη (π.χ tplink). Εγώ έχω 2 ezviz και δεν δουλεύουν ιδιαίτερα καλά. Δεν έχει δουλέψει ποτέ η αμφίδρομη επικοινωνία, βγάζει θόρυβο. Η εταιρεία δεν μου έδωσε κάποια λύση μέσω support. Η καταγραφή είναι προβληματική, έχω ρυθμίσει να καταγράφει όταν δει κίνηση αλλά καταγράφει ότι θέλει η κάμερα. Είτε χάνει σκηνικά με κίνηση είτε καταγράφει σημεία όπου δεν υπάρχει κίνηση. Τις κάρτες sd πολλές φορές δεν τις διαβάζει και πρέπει να τις κάνω φορμάτ ή να τις βάλω-βγάλω για να τις δει. 1
sargus Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Εγώ έχω 5 ezviz και μου δουλεύουν άψογα εδώ και 5 χρόνια. Δεν έχω εμπειρία από άλλες μάρκες αν και ίσως για να είναι ακριβότερες οι άλλες, κάτι καλό θα κάνουν.
dpolal Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, Apostolis9 είπε Μέχρι στιγμής μάλλον σκέφτομαι να αγοράσω αυτή, για δοκιμή. https://www.skroutz.gr/s/28983548/Imou-Ranger-2C-IPC-TA22P-D-IP-Κάμερα-Παρακολούθησης-Wi-Fi-1080p-Full-HD-με-Αμφίδρομη-Επικοινωνία-και-Φακό-3-6mm.html Έχω την Ranger 2 και στην προτείνω σε σχέση με την 2C επειδή σηκώνει πολύ καλύτερη ανάλυση και η διαφορά στην τιμή είναι ελάχιστη. Στα 2+ χρόνια που τις έχω δεν παρατήρησα πρόβλημα ή κόλλημα στην εφαρμογή, λειτουργούν υποδειγματικά.
james01gr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Να γνωρίζεις πως θα υπάρχει και έξτρα κόστος που θα πρέπει να αγοράσεις και μια sd κάρτα. Οι tapo δεν δουλεύουν χωρίς την κάρτα αυτή (τέτοιες έχω, για άλλες δεν ξέρω) και δεν μπορείς να δεις απομακρυσμενα χωρίς την κάρτα. Επειδή πήρα πρόσφατα 3 για κατάστημα, μια χαρά δουλεύουν, λίγο χρόνο θέλει να βρεις την γωνία που θα την τοποθετήσεις. Πρέπει να έκανα μαξ 15 λεπτά να την τοποθετήσω και να την συνδέσω με την εφαρμογή.
Black Demis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 αν θες ποιοτητα και στην εφαρμογη και στην καμερα πας σε ezviz (θα πληρώσεις ομως) αν θες κατι ενδιαμεσο καλα ειναι και τα tplink σειρα tapo μετα χει και καποια xiaomi αλλα εφαρμογη τους δεννν
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Εχω μια Tapo και μια Υi Dome, και οι δυο ειναι καλες, νομιζω της Yi ειναι λιγο πιο ευχρηστη η εφαρμογη, αλλα οχι σε τρομερο βαθμο για να την προτεινω εναντι της αλλης. Θα ελεγα παρε Tapo, αφου μπορεις καποια στιγμη να παρεις και αλλα smart πραγματα οπως πριζες κλπ και σε γενικες γραμμες ειναι βολικο να εχεις μια εφαρμογη για ολα.
dkstopo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) https://eu.store.ui.com/eu/en/collections/unifi-camera-security-compact-wifi-connected/products/unifi-protect-g3-instant-camera κανει αυτα που θες αλλά δεν κάνει όσο εσύ θες... αν την παρεις οσες καμερες και να αγορασεις μετα παντα ubiquiti θα ειναι Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2023 από dkstopo
Apostolis9 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Θα κάνω μια έρευνα σε ότι προτείνατε και ίσως να επανέλθω με ερωτήσεις εδώ ή ΠΜ. 😀
Haldol Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Για ποιο λόγο θέλεις ανίχνευση κίνησης; Δεδομένου ότι έχεις γάτες, θα trigάρεται συνέχεια, χωρίς εν τέλει να προσφέρει κάτι. Την ανίχνευση κίνησης την θέλουμε όταν ΔΕΝ περιμένουμε να υπάρξει κίνηση (κλέφτης). Άμα είχα κάμερα με τέτοια λειτουργία στο εσωτερικό του σπιτιού, με τα 2 σατάνια μου (κι εγώ έχω) θα 'παιρνα notification κάθε 2 δευτερόλεπτα.
dpolal Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 6 ώρες πριν, Haldol είπε Για ποιο λόγο θέλεις ανίχνευση κίνησης; Δεδομένου ότι έχεις γάτες, θα trigάρεται συνέχεια, χωρίς εν τέλει να προσφέρει κάτι. Την ανίχνευση κίνησης την θέλουμε όταν ΔΕΝ περιμένουμε να υπάρξει κίνηση (κλέφτης). Άμα είχα κάμερα με τέτοια λειτουργία στο εσωτερικό του σπιτιού, με τα 2 σατάνια μου (κι εγώ έχω) θα 'παιρνα notification κάθε 2 δευτερόλεπτα. Συμφωνώ με αυτό συν το γεγονώς ότι η κάμερα θα κινείται συνέχεια δεξιά/αριστερά προσπαθώντας να παρακολουθεί το «αντικείμενο» που προκάλεσε το συναγερμό και στην περίπτωση που οι γάτες περνάνε πολύ συχνά μπροστά της θα λειτουργεί διαρκώς.
Haldol Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 2 hours ago, dpolal said: Συμφωνώ με αυτό συν το γεγονώς ότι η κάμερα θα κινείται συνέχεια δεξιά/αριστερά προσπαθώντας να παρακολουθεί το «αντικείμενο» που προκάλεσε το συναγερμό και στην περίπτωση που οι γάτες περνάνε πολύ συχνά μπροστά της θα λειτουργεί διαρκώς. Ώπα θέλει και PTZ, να πηγαίνει πέρα - δώθε δηλαδή; Δε δίνω ούτε 1 μέρα πριν τη χαλάσουν, μιας και θα τη δουν σαν (ακριβό) παιχνίδι! Εγώ κατάλαβα ότι θέλει μόνο detection.
megapaixtaras Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 εχει χρησιμοποιησει κανεις αυτην την εφαρμογη? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hidden.devices.detector&hl=el γνωριζει αν λειτουργει καλα και εντοπιζιε οντως κρυφες καμερες τριγυρω? υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη που να ειναι αποτελεσματικη σαυτο?
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 ^Πως υποτίθεται ότι γίνεται ο εντοπισμός των κρυφών καμερών από το κινητό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα