Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Θέλω να αγοράσω μία κάμερα παρακολούθησης για εσωτερικό χώρο. Θα την τοποθετήσω πάνω από την πόρτα εισόδου του σπιτιού, όπου το σημείο τοποθέτησης βρίσκεται περίπου 3,5-4 μέτρα από το router.

Κυρίως, τη θέλω για να παρακολουθώ τις 2 γάτες όταν θα λείπω από το σπίτι. Να έχει δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας, καλή διαχείριση εφαρμογής, λειτουργία νυχτερινής όρασης και αισθητήρα κίνησης.

Χρηματικό όριο μέχρι 50 ευρώ.

Παρακαλώ, όσοι έχουν γνώση και εμπειρία από κάμερες να μου δώσουν τα φώτα τους.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tyf είπε

παρε αυτην απο το eshop. πολυ καλη και με δικια της εφαρμογη.

εχω εξωτερικες τετοιες και ειναι τελειες και οικονομικες.

https://www.e-shop.gr/srihome-sh038-wireless-ip-camera-1440p-color-night-vision-p-PER.579944

Εχει μεγαλο καλωδιο για ρευμα ? Ή βάζεις προέκταση?

Δημοσ.

Έχω εγκαταστήσει 3 IMOU μέχρι τώρα σε διάφορα σπίτια.
Κάνουν ότι αναφέρεις, έχουν εύκολο μενού και σου δίνουν δωρεάν εφαρμογή διαχείρησης και για windows.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Apostolis9 είπε

Να έχει δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας,

Με τις γατες;;;

Συγνωμη αλλα επρεπε να το σχολιασω....
μια τετοια ειναι οτι πρεπει. Εχει και βαση και καλωδιο μπορεις να το κοψεις και να το επεκτεινεις λιγο αν θες... 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dpolal είπε

Έχω εγκαταστήσει 3 IMOU μέχρι τώρα σε διάφορα σπίτια.
Κάνουν ότι αναφέρεις, έχουν εύκολο μενού και σου δίνουν δωρεάν εφαρμογή διαχείρησης και για windows.

Μέχρι στιγμής μάλλον σκέφτομαι να αγοράσω αυτή, για δοκιμή.

https://www.skroutz.gr/s/28983548/Imou-Ranger-2C-IPC-TA22P-D-IP-Κάμερα-Παρακολούθησης-Wi-Fi-1080p-Full-HD-με-Αμφίδρομη-Επικοινωνία-και-Φακό-3-6mm.html

4 λεπτά πριν, gorge18 είπε

Με τις γατες;;;

Συγνωμη αλλα επρεπε να το σχολιασω....
μια τετοια ειναι οτι πρεπει. Εχει και βαση και καλωδιο μπορεις να το κοψεις και να το επεκτεινεις λιγο αν θες... 

Η αμφίδρομη για ανθρώπους που μπορεί να πηγαίνουν για να προσέχουν τις γάτες όταν λείπω.

Σε ποια αναφέρεσαι; Δεν υπάρχει κάποιο link.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χτυπα αυτη

Tp-link Tapo C225 Pan/tilt 4MP QHD 2K AL Home Security Wi-fi Camera - Ip cameras (PER.221644) (e-shop.gr)

Ειδοποιήσεις: Ανίχνευση κίνησης, Ανίχνευση ατόμου, παραβίαση κάμερας, ανίχνευση κλάματος μωρού/οχήματος/κατοικίδιων ζώων/νιαουρίσματος γάτας/γαυγίσματος σκύλου/σπασίματος γυαλιού/συναγερμού καπνού, Ειδοποίηση εξόδου, Στιγμιότυπο (Tapo Care).

Επεξ/σία από ASFE
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ASFE είπε

Χτυπα αυτη

Tp-link Tapo C225 Pan/tilt 4MP QHD 2K AL Home Security Wi-fi Camera - Ip cameras (PER.221644) (e-shop.gr)

Ειδοποιήσεις: Ανίχνευση κίνησης, Ανίχνευση ατόμου, παραβίαση κάμερας, ανίχνευση κλάματος μωρού/οχήματος/κατοικίδιων ζώων/νιαουρίσματος γάτας/γαυγίσματος σκύλου/σπασίματος γυαλιού/συναγερμού καπνού, Ειδοποίηση εξόδου, Στιγμιότυπο (Tapo Care).

την έχω πάρει και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!

εξαιρετική επιλογή!

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, johnieXoX είπε

την έχω πάρει και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!

εξαιρετική επιλογή!

Απο software εύκολο στη χρήση ?

Δημοσ.

Εγω έχω 3 Tapo c310 της TP Link, 2 στο εσωτερικο και 1 στο μπαλκονι..ευκολη στη χρηση εφαρμογη,πολυ καλη εικόνα και δεχονται και microsd καρτα για καταγραφη.

Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος 3 χρονια τωρα 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω κι εγώ μια tapo c225 και πλέον στα 59€ που έχει, νομίζω τα αξίζει τα λεφτά της.Παρα πολλές επιλογές που μπορείς να παίξεις και να την φέρεις στα μέτρα σου.Και επειδή έχω κι εγώ 2 γάτες σπίτι,ναι η επιλογή νιαούρισματος δουλεύει μια χαρά!😸

Όσο για την εφαρμογή,πολύ καλύτερη αυτή της tapo, σε σχέση με της Xiaomi.

Μόνο αρνητικό,τα 3.79€ το μήνα για όποιον θέλει cloud.

Επεξ/σία από nos1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...