Προς το περιεχόμενο

Remnant II [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Solo είναι λίγο παλούκι ή μου φαίνεται; Τα bossια που έχω βρει μέχρι στιγμής δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολα αλλά το πρόβλημα είναι ότι τριγύρω εμφανίζονται και οι κανονικά εχθροί και μου την πέφτουν όλοι μαζί με το boss και με σκοτώνουν. Το έχω βάλει public αλλά δεν βλέπω άλλο κόσμο. Πως γίνεται; Κάνεις join κάπου; Ή πρέπει να έχεις δικά σου άτομα για coop; Ή απλά δεν έχει κόσμο πλέον;

Επεξ/σία από just_a_dude
Δημοσ.
1 hour ago, just_a_dude said:

Solo είναι λίγο παλούκι ή μου φαίνεται; Τα bossια που έχω βρει μέχρι στιγμής δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολα αλλά το πρόβλημα είναι ότι τριγύρω εμφανίζονται και οι κανονικά εχθροί και μου την πέφτουν όλοι μαζί με το boss και με σκοτώνουν. Το έχω βάλει public αλλά δεν βλέπω άλλο κόσμο. Πως γίνεται; Κάνεις join κάπου; Ή πρέπει να έχεις δικά σου άτομα για coop; Ή απλά δεν έχει κόσμο πλέον;

Όλα τα boss από το main game τα έβγαλα solo με το πολύ 2-3 προσπάθειες εκτός του τελευταίου που παραιτήθηκα σε βαθμό να uninstall. Ούτε με το elder ring δεν εκνευρίστηκα τοσο

• Like 1
Δημοσ.
5 hours ago, just_a_dude said:

Παίζεις στο εύκολο μέχρι να πιάσεις το νόημα κ να βγάλεις κ λίγο gear.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, virginkiller είπε

Όλα τα boss από το main game τα έβγαλα solo με το πολύ 2-3 προσπάθειες εκτός του τελευταίου που παραιτήθηκα σε βαθμό να uninstall. Ούτε με το elder ring δεν εκνευρίστηκα τοσο

Το last boss είναι καθαρά pattern recognition. Αν δε μάθεις που πρέπει να σταθείς και τι πρέπει να κάνεις σε κάθε attack σε πάει π...α κ...ο, γιατί έχει συνεχόμενα attacks και λίγα ανοίγματα. Παρόλα αυτά Burst damage builds (πχ archon big bang) ή DOTS builds έχουν πιο εύκολο έργο από constant dps builds πχ HUGS. Προσωπικά στο veteran που το έπαιξα πρώτη φορά δε μπορώ να πω ότι δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα και έπαιζα engineer/summoner που δεν είναι και το πιο ideal build. Όχι ότι δε μπορεί και να χάσω αν είμαι απρόσεκτος σε κάποιο boss rush όμως.

Το να το συγκρίνουμε με elden ring, ειδικά όσοι βγάλαμε consort Radahn pre-nerf είναι ιεροσυλία imo.🤣

Δημοσ.
1 minute ago, ilos said:

Το last boss είναι καθαρά pattern recognition. Αν δε μάθεις που πρέπει να σταθείς και τι πρέπει να κάνεις σε κάθε attack σε πάει π...α κ...ο, γιατί έχει συνεχόμενα attacks και λίγα ανοίγματα. Παρόλα αυτά Burst damage builds (πχ archon big bang) ή DOTS builds έχουν πιο εύκολο έργο από constant dps builds πχ HUGS. Προσωπικά στο veteran που το έπαιξα πρώτη φορά δε μπορώ να πω ότι δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα και έπαιζα engineer/summoner που δεν είναι και το πιο ideal build. Όχι ότι δε μπορεί και να χάσω αν είμαι απρόσεκτος σε κάποιο boss rush όμως.

Το να το συγκρίνουμε με elden ring, ειδικά όσοι βγάλαμε consort Radahn pre-nerf είναι ιεροσυλία imo.🤣

Radahn έφαγα την ίδια μέρα. Αυτός φίλε με εκνεύρισε. Και φυσικά είδα guides 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, virginkiller είπε

Radahn έφαγα την ίδια μέρα. Αυτός φίλε με εκνεύρισε. Και φυσικά είδα guides 

consort Radahn (από το DLC). Ο απλός είναι αρνάκι μπροστά του....

Αναγκάστηκα την πρώτη φορά να αλλάξω build με δαυτον που δε το έχω κάνει ποτέ σε soulsborn.

9 ώρες πριν, just_a_dude είπε

Το έχω βάλει public αλλά δεν βλέπω άλλο κόσμο. Πως γίνεται; Κάνεις join κάπου; Ή πρέπει να έχεις δικά σου άτομα για coop; Ή απλά δεν έχει κόσμο πλέον;

Εγώ παίζω αραιά και που. Αν θες κάπου βοήθεια σου στέλνω με pm το steam μου να με κάνεις add.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, just_a_dude είπε

στο BOSS RUSH  αν θες να μπεις με κοσμο κανεις re roll διαλεγεις οποιο mode θελεις και περιμενεις στο Ward να ερθει καποιος.Αν ξεκινησεις δε μπορει να μπει κανεις κλειδωνει

Οποιος θελει βοηθεια στο Remnant ειτε για αντικειμενα-οπλα η για οπουδηποτε αλλου θελει ας μου πει ουτως η αλλως καλυτερα ειναι με παρεα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...