xorotaktis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Καλησπερα, την παρασκευη που μας περασε ειχα παει και ανοιξα λογαριασμο μισθοδοσιας στην alpha bank, στο εμαιλ που εδωσα μαζι με τα εμαιλ της τραπεζας μου ηρθε ενα μνμα και απο generali οτι χρωσταω 35 ευρω να πληρωσω ασφαλιστρα. τι εγινε ; εγω δεν γραφτηκα σε καμια generali για ασφαλεια ουτε στην τραπεζα μου ειπαν κατι σχετικο
giwrgos555 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) https://www.moneyonline.gr/news/alpha-bank-stin-generali-ola-ta-asfalistiria-simvoleo-pou-diatithente-meso-tou-diktiou-tis/ Η Generali έχει απο το 2021 συμφωνία με την Alpha Bank να πουλάει ασφάλειες στο δικτυο της τράπεζας.Λογικά στην χαρτούρα που υπέγραψες σου χρεώσαν και κάποιο προγραμμα ασφάλισης στην generali οι πονηροί της Alpha bank και δεν σε ενημέρωσαν ποτέ προφανώς. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2023 από giwrgos555 1
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 7 λεπτά πριν, xorotaktis είπε Καλησπερα, την παρασκευη που μας περασε ειχα παει και ανοιξα λογαριασμο μισθοδοσιας στην alpha bank, στο εμαιλ που εδωσα μαζι με τα εμαιλ της τραπεζας μου ηρθε ενα μνμα και απο generali οτι χρωσταω 35 ευρω να πληρωσω ασφαλιστρα. τι εγινε ; εγω δεν γραφτηκα σε καμια generali για ασφαλεια ουτε στην τραπεζα μου ειπαν κατι σχετικο Κλασσική ελληνοτραπεζική μπινιά.Σου έχωσαν και ασφάλεια μαζί με το άνοιγμα λογαριασμού.Κοιτα τα χαρτιά απο την τράπεζα,καπου θα λενε πως να αποσυρθεις απο την ασφάλεια.
andreaspA Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, xorotaktis είπε Καλησπερα, την παρασκευη που μας περασε ειχα παει και ανοιξα λογαριασμο μισθοδοσιας στην alpha bank, στο εμαιλ που εδωσα μαζι με τα εμαιλ της τραπεζας μου ηρθε ενα μνμα και απο generali οτι χρωσταω 35 ευρω να πληρωσω ασφαλιστρα. τι εγινε ; εγω δεν γραφτηκα σε καμια generali για ασφαλεια ουτε στην τραπεζα μου ειπαν κατι σχετικο Ειναι μαθηματα αυτα για αυτους που πανε και ασφαλιζονται στις τράπεζες. Σου χωσαν μαζι καποια σαχλαμαρα.... καμια ασφαλεια πορτοφολιού ή κάτι τέτοιο.
xorotaktis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 παιδια δεν μου εδωσαν κανενα χαρτι μαζι μου. μονο ενα χαρτι να δωσω στον εργοδοτη που εχει τον λογαριασμο. εκει περα ειχε ποσα χαρτια και με λενε βαλε υπογραφες σε ολα στα γρηγορα. αν δεν πληρωσω τι γινετε ; θα μου την κοψουν την ασφαλιση; ( αφου ετσι και αλιως εχω σφαλιση απο την δουλεια μου ) εγω δεν την θελω . η θα μου τη χρεωσουν στην εφορια στο εμαιλ λεε ι Συνημμένη θα βρείτε την Ειδοποίηση Πληρωμής Ασφαλίστρων για το Πρόγραμμα Ασφάλισης που έχετε επιλέξει. Παρακαλούμε για την έγκαιρη εξόφληση του ποσού προκειμένου να διασφαλίσετε τη συνέχιση της ασφαλιστική σας κάλυψης. αν δεν την πληρωσω θα κοπει ;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Αν είναι της Generali (παλιότερα η Alpha συνεργαζόταν με άλλη ασφαλιστική, δεν θυμάμαι ποια) και έχει συνδεθεί με το λογαριασμό σου, θα σου παίρνουν 50-κάτι ευρώ αυτόματα κάθε χρόνο. Επικοινώνησε με την ασφαλιστική και ζήτησε διακοπή, απλή διαδικασία είναι.
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, xorotaktis είπε Καλησπερα, την παρασκευη που μας περασε ειχα παει και ανοιξα λογαριασμο μισθοδοσιας στην alpha bank, στο εμαιλ που εδωσα μαζι με τα εμαιλ της τραπεζας μου ηρθε ενα μνμα και απο generali οτι χρωσταω 35 ευρω να πληρωσω ασφαλιστρα. τι εγινε ; εγω δεν γραφτηκα σε καμια generali για ασφαλεια ουτε στην τραπεζα μου ειπαν κατι σχετικο Μην πληρώσεις τίποτε. Μαζί με τα χαρτιά που σου έδωσαν να υπογράψεις σου έδωσαν να υπογράψεις και για ασφάλιση είτε λογαριασμού, είτε κάρτας είτε δεν ξέρω τι. Συνέβη και σε εμένα πριν μήνες όταν πήγα για την θυρίδα. Ήρθε και επιστολή στο σπίτι. Απλά άστο απλήρωτο και θα λήξει μόνο του το προϊόν. Το αστείο είναι ότι με έπριζε η υπάλληλος και για ασφάλιση σπιτιού αλλά το αρνήθηκα. Έφυγα νομίζοντας πως έκανα το σωστό και δεν με έπιασαν κωτσο οι υπάλληλοι, αλλά λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο.
Soulis_Maritsas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Λογικα αφου ανοιξες λογαριασμο εβγαλες και χρεωστικη. 99% στα χαρτια που υπεγραψες εβαλαν μεσα αιτηση για το alpha feel safe. Δες το λινκ https://www.alpha.gr/el/idiotes/asfalisi/periousia-kai-prosopika-antikeimena/alpha-feel-safe?gclid=Cj0KCQjwn_OlBhDhARIsAG2y6zPtcAAprUM_J3-lQynldHUzEQlFDl_xsHGsSbqlm6i5kGtcIJqtPDcaAhl7EALw_wcB&gclsrc=aw.ds Επειδη το εχω αυτο το ασφαλιστικο ειναι οντως 35 ευρω το χρονο. Μπορεις φυσικα να κανεις υπαναχωρηση, μιλα με generali. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2023 από Soulis_Maritsas
iml Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Να διαβάζετε -έστω στα γρήγορα- αυτά που σας δίνουν πριν τα υπογράφετε. Το μου έδωσαν μαζεμένα χαρτιά και εγώ υπέγραφα ότι μου έδιναν δεν είναι δικαιολογία και δεν δείχνει υπεύθυνο άνθρωπο. Τώρα για τον TS, να κάνει μια αναζήτηση για τους όρους του συμβολαίου και τη διαδικασία ακύρωσης που υπέγραψε. Συνήθως αν δεν πληρώσεις ακυρώνεται η όποια ασφάλεια, αλλά αν δεν το δεις γραμμένο μην το έχεις και σίγουρο. Ψάξε - Διάβασε. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2023 από iml
panostza Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 1. Αν δεν πληρώσεις ακυρώνεται προφανώς. Πρώτα πληρωμή και μετά ενεργοποιείται το όποιο ασφαλιστικό συμβόλαιο 2. Αν τράβηξε ή θα τραβήξει λεφτά από το λογαριασμό σου, εντός 30 ημερών από την υπογραφή έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης. Οπότε αν δεν σε ενδιαφέρει, κάνε το.
xorotaktis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 23 λεπτά πριν, Soulis_Maritsas είπε Λογικα αφου ανοιξες λογαριασμο εβγαλες και χρεωστικη. 99% στα χαρτια που υπεγραψες εβαλαν μεσα αιτηση για το alpha feel safe. Δες το λινκ https://www.alpha.gr/el/idiotes/asfalisi/periousia-kai-prosopika-antikeimena/alpha-feel-safe?gclid=Cj0KCQjwn_OlBhDhARIsAG2y6zPtcAAprUM_J3-lQynldHUzEQlFDl_xsHGsSbqlm6i5kGtcIJqtPDcaAhl7EALw_wcB&gclsrc=aw.ds Επειδη το εχω αυτο το ασφαλιστικο ειναι οντως 35 ευρω το χρονο. Μπορεις φυσικα να κανεις υπαναχωρηση, μιλα με generali. με χρεωσαν 8 ευρω για την καρτα οποτε αυτα θα ηταν για τηνασφαλια της καρτας τα 35 ευρω μου ηρθε εμαιλ να πληρωσω και δεν τα εχω πληρωσει και εχει ληξει ημερομηνια πληρομης . στις 21.7 ηρθε το μαιλ και στις 21.7 εληξε η περιοδος πληρομης . στον λογαριασμο ειχα καταθεσει 55 ευρω για να ανοιξει και μπου πηραν 8 για την καρτα. για την ασφαλεια δεν μου τραβηξαν λεφτα. εγω καλου κακου εστηλα email στην generali . αλλα απο την μια ναι δεν διαβασα τα 200 χαρτια ( που λεει ο λογος ) που υπεγραψα, αλλα δεν ειναι παρανομο κιολας να ΜΗΝ σε αναφερουν τιποτα για ασφαλεια υγειας generali και να σε γραφουν απο μονοι τους ; ελεος δλδ
iml Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Παράνομο όχι, ανήθικο ναι. Μπορεί κάλλιστα να υπήρξε στοιχειώδης ενημέρωση, ή να μην υπήρξε και να ισχυριστούν ότι αυτή έγινε. Πως θα το αποδείξεις μετά την υπογραφή σου? (που είναι υποχρέωσή σου να ελέγξεις πριν συμφωνήσεις) Πάντοτε υπάρχει μια γραμμή μέσα τύπου "ο πελάτης ρητά αναφέρει ότι διάβασε και αποδέχεται τους όρους του παρόντος...." Κατά μια έννοια, δεν σε γράψανε μόνοι τους, αλλά ετοίμασαν την αίτηση για λογαριασμό σου και γράφτηκες όταν υπέγραψες 😉 Μια χρήσιμη τακτική είναι, όταν σου δίνουν ένα πάκο χαρτιά, βλέπεις στα γρήγορα τι λέει το κάθε ένα και παράλληλα ρωτάς τι αφορά αυτό που έχεις μπροστά σου για υπογραφή κατ' ελάχιστο. Τώρα οι αναλυτικοί όροι είναι ένα άλλο θέμα και πονεμένη ιστορία, αφού συντάσσονται από δικηγόρους, πρωτίστως για να καλύψουν την όποια εταιρία και υποτίθεται ότι ο πελάτης μπορεί να διαβάσει ένα δεκασέλιδο σε ένα λεπτό, και έχει την οξυδέρκεια να το κατανοήσει και να το αποδεχτεί🙂 Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2023 από iml
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα