Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Καλημερα!! Γνωριζετε αν υπαρχει καποιο καλο και ειλικρινες forum για αξιολογησεις Εργοδοτων /Εταιρειων , οπου ανταλασσονται εμπειριες. Δεν αναφερομαι σε ιστοσελιδες τυπου glassdoor οπου πειραζονται αρκετα reviews. Ειναι αρκετα χρησιμο για να γλυτωνουμε απο τραγικες καταστασεις ή εστω να γνωριζουμε τι παιζει σε καποιες εταιρειες οταν σκανε job offers. Προφανως καποια πραγματα δε τα γνωριζεις πριν πας ( εκτος αν εχεις καποιον γνωστο που δουλευει ηδη εκει) , ουτε συζητιουνται τοσο χυμα στις συνεντευξεις ( τα 12ωρα πχ δεν στα λεει κανεις , τα συναντας οταν πας και ειναι ηδη αργα, ειδικα αν εχεις μετακομισει απο αλλη πολη τον ηπιες....)
Gatoskylo8 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι πέραν του Indeed/Poudouleveis. Η ''πλάκα'' είναι πως λίγο πολύ όποιον και να ψάξεις (από μεγάλες αλυσίδες) τα ίδια χάλια είναι.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Gatoskylo8 είπε Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι πέραν του Indeed/Poudouleveis. Η ''πλάκα'' είναι πως λίγο πολύ όποιον και να ψάξεις (από μεγάλες αλυσίδες) τα ίδια χάλια είναι. δε γνωριζα το POUDOULEVEIS. Θα το τσεκαρω. Η αληθεια ειναι οτι εχω μπει linkedin , και βρει ατομα που δουλευουν σε παρεμφερη τμηματα/θεσεις στις συγκεκριμενες εταιρειες που ειχα/εχω offers και ρωτησα χυμα καποια πραγματα. Δεν εχει τυχει να μη λαβω απαντηση, ωστοσο μπορει καποιοι να πουν την αληθεια ανοικτα και ενω καποιοι αλλοι ωραιοποιουν την εταιρεια ισως γιατι φοβουνται... ΝΟΤΕ. τσεκαρα το POUDOULEVEIS, ενω εχει πολλες εταιρειες , δεν εχει πολυ πληροφορια για θεσεις πιο εξειδικευμενες πχ finance, λογιστηρια, αναλυτες reporting κτλ.... Εχει κυριως πωλητες, εργατες κτλ Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2023 από panosdes
Gatoskylo8 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 59 λεπτά πριν, panosdes είπε ΝΟΤΕ. τσεκαρα το POUDOULEVEIS, ενω εχει πολλες εταιρειες , δεν εχει πολυ πληροφορια για θεσεις πιο εξειδικευμενες πχ finance, λογιστηρια, αναλυτες reporting κτλ.... Εχει κυριως πωλητες, εργατες κτλ Πολύ δύσκολα να βρεις αυτό που ψάχνεις, είμαστε πολύ μικρή χώρα και λογικό ο εργαζόμενος να φοβάται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα