Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 μπλούζες quicksilver σαν αυτή που σου είπανε και καπέλο North face καβουρακι αδιάβροχο με uv 50 προστασία. Μια φορά θα πληρώσεις και μετά ησυχάζεις. Εγώ όλο το καλοκαίρι με αυτά τα βγάζω αλλιώς γίνομαι ινιδιανος από το κάψιμο. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ, όταν ψάρευα, έβαζα παντού καλό αντηλιακό και μακρυμάνικα μπλουζάκια. Τώρα υπάρχουν αυτά που σου λένε και πιο πάνω, και έχω πάρει από το γερμανικό σουπερμαρκετ 2 τέτοια με μια βερμούδα που ειναι αρκετα φτηνά. Υπάρχουν και καπέλα τέτοια με κάλυμμα  για το λαιμό και foulface και έτσι είσαι καλυμμένος παντού. Αλλά δεν κάνει για τη δουλειά που θες, δεν πας για να δουλέψεις σε καΐκι αλλά για τσιπούρες στεριάς. Πάντως γράψε και λίγο την παρέα και άραξε λίγο το μεσημέρι, οι καλές τσιπούρες βγαίνουν το σούρουπο ή το ξημέρωμα τις άλλες ώρες δεν τσιμπάνε 😉. Ελπίζω να βοήθησα.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά με έχει σώσει σκηνή παραλίας. Φυσικά σε συνδυασμό με αντιηλιακό. Και δεν πληρώνεις κερατιάτικα ομπρέλες/ξαπλώστρες και προστατεύεσαι. Χρησιμοποιώ τέτοιες σκηνές 4-5 χρόνια τώρα. Η τελευταία που πήρα κάνει 33 ευρώ. 

Επεξ/σία από Rebirth
Δημοσ.
16 hours ago, SabotazNic said:

Οι συγκεκριμενς μπλουζες για αυτο υπαρχουν, οχι επειδη ειναι overengineering.

Ισως εγω θα πηγαινα με 1 μπλουζα, την οποια θα εβγαζα οταν θα ημουν κατω απο την ομπρελα για να στεγνωσει κιολας. Αντε 2η για να αλλαζω

Ειμαι λευκος σαν το χιονι, πηγα 10 μερες Τενεριφη, εβαζα αντιηλιακο 50ρι συχνα, αραζα στην πισινα ολο το μεσημερι χωρις ομπρελα, γυρισα πισω ασπρος οπως πηγα.
Σε ενα δυο σημεια που μου ξεφυγαν και δεν εβαλα αντιηλιακο τις πρωτες μερες, καηκα και ξεφλουδισα. 

Οι μπλουζες αυτες 50 βαθμο προστασια εχουν, αλλα δεν ξερω αν θα ηθελα να ειμα μια μια κολλητη μπλουζα μαυρη καλοκαιριατικα εξω. Βαζω αντηλιακο λοιπον παντου, λιγη ωρα πριν βγω απο το σπιτι και βαζω απο πανω οτι μπλουζα θελω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...