kozanitis_itis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα σε όλους! Έρχεται ο Αύγουστος και αποφασίσαμε να πάμε με την παρέα διακοπές σε ένα νησί.. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω μέχρι στιγμής είναι ότι είμαι αρκετά λευκός και μου λείπει και μερική μελανίνη στην πλάτη μου (σύμφωνα με γιατρό φυσικά) η συμβουλή από την γιατρό είναι να μην εκτίθομαι σε παραλία μέσα στο μεσημέρι. Λόγο ότι η παρέα σίγουρα θα θέλει παραλία όλη την ημέρα ψάχνω μια λύση να μην "καίγομαι" μέσα και έξω από την θάλασσα. Διάβασα για κάποια αντηλιακά μπλουζάκια κολύμβησης, βρήκα και σε διάφορα site έχει κανείς καμιά ιδέα αν αξίζουν πως λειτουργούν κλπ; σκοπεύω μόνο μπλούζα γιατί αν βγω στον ήλιο χωρίς μπλούζα καίγομαι άσχημα και ξεφλουδιζω. Οποίος γνωρίζει ας απαντήσει, ευχαριστώ..
p_under Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 πάρε μια σχετικά καλή μπλούζα κατάλληλη για κολύμβηση με uv προστασία και θα είσαι οκ.
costas_ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Αυτό είναι το ποιό σωστό. Εχω το ίδιο πρόβλημα και έχω πάρει 3 ίδιες μπλούζες με UV προστασία με μανίκια που τις πάιρνω μαζί μου. Οταν κάνω μπάνιο στην θάλασσα αλλάζω την βρεγμένη μπλούζα με μια στεγνή και έτσι έχω την απόλυτη προστασία του δέρματος καθώς και την ανεση που χρειάζομαι. Απλή και σίγουρη προστασία
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Οτι και να κανεις οα εισαι ολη μερα στον ηλιο που λες δεν την γλυτώνεις με τίποτα Για μενα ουτε μονο σε παραλίες με μπιτσομπαρα, αράζεις εκεί και τέλος
d_gkal Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Θα Πάρεις 2 3 μπλούζες που ανέφεραν παραπάνω και θα είσαι καλά.
kozanitis_itis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 12 hours ago, costas_ said: Αυτό είναι το ποιό σωστό. Εχω το ίδιο πρόβλημα και έχω πάρει 3 ίδιες μπλούζες με UV προστασία με μανίκια που τις πάιρνω μαζί μου. Οταν κάνω μπάνιο στην θάλασσα αλλάζω την βρεγμένη μπλούζα με μια στεγνή και έτσι έχω την απόλυτη προστασία του δέρματος καθώς και την ανεση που χρειάζομαι. Απλή και σίγουρη προστασία Βρήκα κάτι τέτοιο:είναι χωρίς μακριά μανίκια ότι θέλω δηλαδή https://www.skroutz.gr/s/27869685/Quiksilver-All-Time-EQYWR03228-KVJ0-Men-s-Short-Sleeve-Sun-Protection-Shirt-Black-UPF-50.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Θεωρείς ότι αξίζει;
djcat Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 ναι καλή είναι αυτή, αλλά καλύτερα καλύτερα να αποφύγεις το μαύρο και γενικά τα σκούρα χρώματα.
SabotazNic Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Αν δεν πάτε σε beach bar, σίγουρα μια ομπρέλα maui. Επίσης, ντουζ μετά την θάλασσα, βοηθάει για να φύγει το αλάτι. (πέρα από τα παραπάνω)
kozanitis_itis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 8 minutes ago, SabotazNic said: Αν δεν πάτε σε beach bar, σίγουρα μια ομπρέλα maui. Επίσης, ντουζ μετά την θάλασσα, βοηθάει για να φύγει το αλάτι. (πέρα από τα παραπάνω) Σε beach bar θα πάμε σίγουρα, όντως πάντα κάνω ντουζ όταν βγαίνω (αν φυσικά είναι οργανωμένη παραλία με ντουζιέρα)διότι με πιάνει φαγούρα σε κάποια σημεία στην πλάτη που δεν έχω μελανίνη.Γενικά μέχρι στιγμής αποφεύγα να πηγαίνω μεσημέρι για μπάνιο, αλλά η παρέα έχει άλλα σχέδια ☹️
andreaspA Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Ποσο χρονων εισαι? Αν εισαι 20... αντεχεις. Αν οχι.... πηγαινε στο δωματιο, αναψε κλιματισμο και πεσε για υπνο. Εσυ θα ξυπνησεις το απογευμα φρεσκαδουρας, και οι αλλοι θα σερνονται! 2
K2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 2 hours ago, djcat said: ναι καλή είναι αυτή, αλλά καλύτερα καλύτερα να αποφύγεις το μαύρο και γενικά τα σκούρα χρώματα. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό. Απ' ότι καταλαβαίνω, και διαβάζω online, μπορεί τα σκούρα ρούχα να γίνονται λίγο πιο ζεστά αλλά προσφέρουν καλύτερη προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες.
costas_ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, kozanitis_itis είπε Βρήκα κάτι τέτοιο:είναι χωρίς μακριά μανίκια ότι θέλω δηλαδή https://www.skroutz.gr/s/27869685/Quiksilver-All-Time-EQYWR03228-KVJ0-Men-s-Short-Sleeve-Sun-Protection-Shirt-Black-UPF-50.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Θεωρείς ότι αξίζει; Στο Decathlon θα πάρεις 2 μπορεί και 3 σε αυτή την τιμή
dbrillis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μαν, βαλε αντηλιακο 50ρι παντου μιση ωρα πριν πας στη θαλασσα και μετα απο καθε βουτια κανε ντους και βαζε αντηλιακο. Ολα τα υπολοιπα ειναι overengineering. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2023 από dbrillis 3
The_Judas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Μπλουζάκι και καπέλο. Αντηλιακό όσο μπορείς να βάζεις συχνά. Αν υπάρχει δυνατότητα να κάθεσαι όσο το δύνατον περισσότερο στην σκιά ειδικά το μεσημέρι.
SabotazNic Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, dbrillis είπε Ολα τα υπολοιπα ειναι overengineering. Οι συγκεκριμενς μπλουζες για αυτο υπαρχουν, οχι επειδη ειναι overengineering. Ισως εγω θα πηγαινα με 1 μπλουζα, την οποια θα εβγαζα οταν θα ημουν κατω απο την ομπρελα για να στεγνωσει κιολας. Αντε 2η για να αλλαζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα