Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βελτίωση Fiverr:  Καλησπέρα σε όλους, είμαι 18 χρονών και θέλω να βελτιώσω το προφίλ μου στο Fiverr (πλατφόρμα που πουλάς τις υπηρεσίες σου για όσους δεν το γνωρίζουν).        Το προφίλ είναι βασισμένο στην αδερφή μου η οποία είναι γυμνάστρια (το διαχειρίζεται εκείνη, εγώ απλά φτιάχνω τα πακέτα των υπηρεσιών μας). Ενώ έχουμε φέρει εις πέρας την πρώτη μας παραγγελία (2 εβδομάδες πριν), δυσκολευόμαστε πολύ να προσελκύσουμε κόσμο παρά τις τιμές που έχουμε, σε σχέση με τον ανταγωνσiμό. Επίσης καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει μικρό αγοραστικό κοινό επάνω στο κομμάτι μας, αλλά μας φαίνεται αρκετά στάσιμη όλη αυτή η κατάσταση. Θα μας ήτανε ιδιαίτερα ευχάριστο αν προτείνατε κάποιες συμβουλές ή και πιθανές βελτιώσεις που θα μπορούσαν να γίνουν!!  Το προφίλ: https://www.fiverr.com/geotrainer?public_mode=true 

Επεξ/σία από Nikos7_gr
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/7/2023 στις 7:08 ΜΜ, Nikos7_gr είπε

Βελτίωση Fiverr:  Καλησπέρα σε όλους, είμαι 18 χρονών και θέλω να βελτιώσω το προφίλ μου στο Fiverr (πλατφόρμα που πουλάς τις υπηρεσίες σου για όσους δεν το γνωρίζουν).        Το προφίλ είναι βασισμένο στην αδερφή μου η οποία είναι γυμνάστρια (το διαχειρίζεται εκείνη, εγώ απλά φτιάχνω τα πακέτα των υπηρεσιών μας). Ενώ έχουμε φέρει εις πέρας την πρώτη μας παραγγελία (2 εβδομάδες πριν), δυσκολευόμαστε πολύ να προσελκύσουμε κόσμο παρά τις τιμές που έχουμε, σε σχέση με τον ανταγωνσiμό. Επίσης καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει μικρό αγοραστικό κοινό επάνω στο κομμάτι μας, αλλά μας φαίνεται αρκετά στάσιμη όλη αυτή η κατάσταση. Θα μας ήτανε ιδιαίτερα ευχάριστο αν προτείνατε κάποιες συμβουλές ή και πιθανές βελτιώσεις που θα μπορούσαν να γίνουν!!  Το προφίλ: https://www.fiverr.com/geotrainer?public_mode=true 

Καλησπέρα φίλε μου

- Χρειάζεται αρκετές εβδομάδες για να ξεκινήσει ένα GIG να φαίνεται σε υποψήφιους πελάτες (εκτός και αν πιάσεις keywords)
Λογικά έχεις παρατηρήσει ότι η κίνηση έχει ξεκινήσει σιγά σιγά να ανεβαίνει

- Να σου πω την αλήθεια δεν μου αρέσουν οι φωτογραφίες που έχετε χρησιμοποιήσει, βρείτε κάποιο από το Fiverr και με 15-30ευρώ την φωτογραφία φτιάξτε τις κεντρικές φωτογραφίες. Πρέπει να είναι κάτι εντυπωσιακό ώστε ο άλλος να μπαίνει να βλέπει το GIG σας, όσα περισσότερα views παίρνεις τόσο μεγαλύτερο Traffic / impressions θα σου στέλνει.

- Φτιάξτε 1 Video σε κάθε GIG με μουσική που να δείχνετε ασκήσεις (με βάση το τι λέει το GIG) ή sort video σαν GIF που να δείχνετε μία σωστά δομημένη άσκηση

- Στα Deliveries προσπάθησε να ανεβάζεις μία φωτογραφία (πχ με τυχόν στόχους που κατάφερε ο πελάτης, ή με ένα Preview κάποια άσκησης που του κάνατε)

- Ψάξε καλύτερα τα TAGS για κάθε GIG (πχ μπορείς να χρησιμοποιήσεις Google analytics για να βρεις τα πιο δυνατά keywords που παίζουν για κάθε GIG)

Και το σημαντικότερο, κάθε φορά που κάποιος πελάτης δεν καταλαβαίνει τι προσφέρεις πρέπει να βλέπεις πιο είναι το πρόβλημα (αν υπάρχει) για να το διορθώνεις στο GIG σου. Σε βάθος χρόνου θα δεις ότι θα αποκτήσεις σταθερές παραγγελίες και όσο περισσότερο το τρέξεις και το προσπαθήσεις τόσο περισσότερο θα προχωρήσει. Αν έχεις GIG με μηδενική κίνηση τα σβήνεις και τα ανεβάζεις εκ νέου τα ίδια μερικώς αλλαγμένα.. 

Καλή τύχη! 

Επεξ/σία από Billator

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...