mihanikos1 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, paraskeuetriante914 είπε Δηλαδή τι να κάνω στην αρχή να την ταιζω πρωϊ μεσημέρι βράδυ από λίγο η να της βάζω μέχρι πάνω και όταν τελειώνει να το γεμίζω Εγώ αυτό που έκανα ήταν ζύγιζα την τροφή και της την έβαζα το πρωί. Στην αρχή έπεφτε με τα μούτρα και μέχρι το μεσημέρι την είχε τελειώσει και γκρινιάζει. Δεν της δίνεις άλλη. Έτσι μαθαίνει ότι αυτή η τροφή που της βάζεις το πρωί είναι για όλη την μέρα. Όλα τα υπόλοιπα που ρωτάς είναι υποκειμενικά. Μια τροφή με σιτηρά θέλει άλλη ποσότητα με μια grain free αλλά και άλλη τιμή. Όπως είπαν και πιο πάνω τα αρσενικά είναι πιο χαδιαρικα, τα θηλυκά πιο ανεξάρτητα. έρχονται όταν θέλουν αυτά. Μην κολλάς σε αυτό όμως. Δες οποίο σου κάνει το κλικ
andreaspA Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, Haldol είπε Τροφή παίρνεις οπωσδήποτε μία ποιοτική κροκέτα (πάνω από 10 ευρώ το κιλό) ως «βάση» στη σίτιση, και συμπληρωματικά (είτε κάθε μέρα, ή κάθε δεύτερη) μία εξίσου ποιοτική κονσέρβα, που έχει συνήθως γύρω στα 2 ευρώ το τεμάχιο. Εξαιρετικα υπερβολικο. Friskies Sterilized στα 8€ πια το 1.5 κιλο ειναι μια χαρα επιλογη. Καποιες λίγες φορες, θα την βρεις ακομα και 3.5€ στον Σκλαβενιτη. Τοτε πρεπει να παρεις ολο το ράφι.
paraskeuetriante914 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Ξέρει κανείς κάποιον κτηνίατρο καλό στην Αθήνα φτηνό (δεν είμαι και κάνας πλούσιος) και να είναι καλός όμως.Μαλλον θα πάρω ένα γατάκι που βρήκα στο χωριό μου η μητήτερα και το αδερφάκι του παιθαναν είναι πολύ μικρό το έχει μια κυρία και μου είπε ότι θα μου το δώσει γιατί δεν μπορεί έχει πάρα πολλά ζώα.Τι εμβόλεια πρέπει να του κάνω ,πόσο κοστίζουν?Να το στειρωσω η όχι ?Και τι άλλο πρέπει να κάνω ?
papp0us Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, paraskeuetriante914 είπε Ξέρει κανείς κάποιον κτηνίατρο καλό στην Αθήνα φτηνό (δεν είμαι και κάνας πλούσιος) και να είναι καλός όμως.Μαλλον θα πάρω ένα γατάκι που βρήκα στο χωριό μου η μητήτερα και το αδερφάκι του παιθαναν είναι πολύ μικρό το έχει μια κυρία και μου είπε ότι θα μου το δώσει γιατί δεν μπορεί έχει πάρα πολλά ζώα.Τι εμβόλεια πρέπει να του κάνω ,πόσο κοστίζουν?Να το στειρωσω η όχι ?Και τι άλλο πρέπει να κάνω ? 100% στείρωση, μη σου πω 150%. Κατα τα άλλα, εμβόλια-αποπαρασίτωση. Για γιατρό πάρε καμιά φιλοζωική στην περιοχή σου και πες οτι το βρήκες αδέσποτο και θες να το κρατήσεις, όλο και κάποιο γιατρό θα έχουν να σου κάνει καλές τιμές. 1
Nabuko Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 8 ώρες πριν, paraskeuetriante914 είπε Ξέρει κανείς κάποιον κτηνίατρο καλό στην Αθήνα φτηνό 8 ώρες πριν, paraskeuetriante914 είπε Τι εμβόλεια πρέπει να του κάνω ,πόσο κοστίζουν? 8 ώρες πριν, paraskeuetriante914 είπε Να το στειρωσω η όχι ? 8 ώρες πριν, paraskeuetriante914 είπε Και τι άλλο πρέπει να κάνω ? Πολλές ερωτήσεις για κάποιον που σκέφτεται ότι ίσως πάρει κάποια στιγμή γάτα. 8 ώρες πριν, paraskeuetriante914 είπε (δεν είμαι και κάνας πλούσιος) Με όνομα Παρασκευή Τριάντη θα περίμενα να γράψεις πλούσια 😉
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 10 ώρες πριν, paraskeuetriante914 είπε Ξέρει κανείς κάποιον κτηνίατρο καλό στην Αθήνα φτηνό (δεν είμαι και κάνας πλούσιος) και να είναι καλός όμως.Μαλλον θα πάρω ένα γατάκι που βρήκα στο χωριό μου η μητήτερα και το αδερφάκι του παιθαναν είναι πολύ μικρό το έχει μια κυρία και μου είπε ότι θα μου το δώσει γιατί δεν μπορεί έχει πάρα πολλά ζώα.Τι εμβόλεια πρέπει να του κάνω ,πόσο κοστίζουν?Να το στειρωσω η όχι ?Και τι άλλο πρέπει να κάνω ? Όταν και αν το πάρεις, θα το πας πρώτα στον κτηνίατρο, θα του κάνεις όλες αυτές τις ερωτήσεις και αν δεν σε καλύψει σε κάτι, θα ρωτήσεις ξανά για δεύτερες και τρίτες γνώμες. Το σημαντικό όμως είναι αρχικά να ακολουθήσεις τις συμβουλές των ειδικών!
Προτεινόμενες αναρτήσεις