Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα,

Έχω μπει στην διαδικασία να πουλήσω το διαμέρισμα μου αλλά δεν θέλω να δεσμευτώ στον πρώτο μεσίτη που θα φέρω για να κάνει μία εκτίμηση κόστους. Απ'ότι έχω ακούσει, έρχονται με μία συμφωνία στο χέρι για να εξασφαλήσει την αμοιβή του και πως η πώληση θα περάσει από τον ίδιο. Έχει κανείς κάποια εμπειρία πάνω σε αυτό? Ευχαριστώ

Δημοσ.
7 minutes ago, NikosKallithea said:

Εεε αμα πάρεις μεσίτη τι θελεις να ερθει τζάμπα δεν θα υπογράψεις;

Πουλα το μονος σου

Λίγο παράλογο δεν είναι αυτό? Δηλαδή αν πάω το αμάξι μου σε μία μάντρα, πρέπει ντε και καλά να το πουλήσω στην συγκεκριμένη μάντρα?

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Γιαν10 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα,

Έχω μπει στην διαδικασία να πουλήσω το διαμέρισμα μου αλλά δεν θέλω να δεσμευτώ στον πρώτο μεσίτη που θα φέρω για να κάνει μία εκτίμηση κόστους. Απ'ότι έχω ακούσει, έρχονται με μία συμφωνία στο χέρι για να εξασφαλήσει την αμοιβή του και πως η πώληση θα περάσει από τον ίδιο. Έχει κανείς κάποια εμπειρία πάνω σε αυτό? Ευχαριστώ

Βεβαίως και δεν έχετε καμία υποχρέωση να υπογράψετε. Εγώ πριν το αναθέσω έκλεισα ραντεβού με 5-6  γραφεία και τους αξιολόγησα όλους(άκουσα και τις εκτιμήσεις τους). Στο τέλος του ραντεβού τους έλεγα οτι θέλω να το δώσω μόνο σε ένα γραφείο και όχι σε πολλαπλά και ότι εάν συνεχίσω μαζί τους θα υπογράψω την ανάθεση (σίγουρα όχι αποκλειστική ανάθεση). Ο καθένας θα σου πει το μακρύ και το κοντό του. Κοίτα πόσο πάνε παρεμφερή ακίνητα στην περιοχή σου από σπιτόγατο κτλ και βρες οποίον μεσιτη σου φαίνεται πιο αξιόπιστος. Παράλληλα επειδή είχα χρόνο το είχα βάλει και εγώ σε αγγελία και τελικά εγώ το πούλησα σε καλύτερη τιμή από τις προσφορές που μου είχε φέρει ο μεσίτης.

• Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Γιαν10 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα,

Δεν έχεις κάποιο δικό σου άτομο που να μπορεί να ασχοληθεί και να του δώσεις το κατιτίς του ανάλογα με πόσο θα ταλαιπωρηθεί..

11 ώρες πριν, spooker είπε

μακριά από μεσίτες ρε φίλε. Μεγαλύτερα παράσιτα δεν υπάρχουν.

Παράσιτα/σήψη!

Δημοσ.

Εαν θες μια καλή εκτίμηση βρες κάποιον πιστοποιημενο εκτιμητή ακινήτων. 

Αν όμως δεν έχεις την δυνατότητα να σηκώνεις συνέχεια τηλέφωνα και να πηγαίνεις να δείχνεις το σπίτι, τότε ο μεσίτης είναι μονόδρομος. 

Ο κάθε μεσίτης θα εκτιμήσει την αξία του ακινήτου σου με βάση το κατά πόσο σύντομα θα το πουλήσει και με όσο το δυνατόν υψηλότερη αμοιβή εάν αυτή θα βγαίνει με ποσοστό από την αξία πώλησης. Αυτο δεν έχει πάντα θετικό όφελος για τον πελάτη καθως το ακίνητο του μπορεί να βγει με χαμηλότερη αξία πώλησης. 

Διαλέγεις και παίρνεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...