Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΡΟΣΟΧΗ   λοιπον   σε  αυτους  τους  γελοιους...

003234336377

003235844373

003236292892

003235282924

003236234276

003258638872

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μπράβο σου που είσαι τόσο κατατοπιστικός και δίνεις πολλές και χρήσιμες λεπτομέρειες για να βοηθήσεις κόσμο…

Όχι σαν κάποιους άλλους που πετάνε ξερά μερικούς αριθμούς και εσύ πρέπει να ρίξεις τα χαρτιά ή να μυρίσεις τα νύχια σου για να καταλάβεις τι και πως…

• Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, manzana είπε

Πάλι τα ίδια??? Εμφανίστηκαν εκ νέου? Δεν έχει παλιώσει το κόλπο πλέον και συνεχίζουν?

Κλασσικά συνεχίζουν. Είχαν πάρει έναν φίλο πριν 5 χρόνια, ακομα δεν σταμάτησαν. 

Δημοσ.

Τα νούμερα που ανέβηκαν είναι σταγόνα στον ωκεανό.

Πρέπει να με έχουν καλέσει τουλάχιστον από 30 διαφορετικά νούμερα τα μισά είχαν κωδικό Γερμανίας 0049 και τα άλλα μισά Βελγίου 0032 και αυτό γινόταν κάθε μέρα για περίπου 15 μέρες 2-3 φορές την ημέρα πρωινές ώρες 10-12.

Στην αρχή το είχα πάρει για πλάκα και την 1η,2η μέρα  τους απαντούσα take the virus and put it in your ass.

3η μέρα λάμβαναν απάντηση στα Ινδό/πακιστανικά άντε γ@@@σου.

Μετά δεν άντεξα έβαλα rule στο fritzbox και οποία εισερχόμενη ξεκίναγε από 00 πήγαινε στα σκουπίδια και ηρέμησα.

• Like 1
Δημοσ.

Παλιοτερα  ηταν  απο   0049...

Μαζεψα  10  διαφορετικα  νουμερα  και  τα   εστειλα  με  μεηλ   στην  γερμανικη   πρεσβεια.

Κοπηκαν   μαχαιρι....τυχαιο? Δεν   γνωριζω....

Εκανα  το   ιδιο   προχθες   με  την   βελγικη   πρεσβεια.

Εχουν   2  μερες  να  με  παρουν....σχεδον  μου  λειπουν...😍

Τυχαιο?  Δεν   γνωριζω!

Δημοσ.

Αυτά τα νούμερα είναι απο voip πακέτα που τα αγοράζουν κατά χιλιάδες οπότε δεν κάνεις κάτι ακόμα και αν τα μπλοκάρεις. Το μόνο καλό ότι εδώ είναι Ελλάδα και δεν έχουν επιτυχίες οπότε μετά από λίγο δεν συνεχίζουν τις προσπάθειες.

Υπάρχουν πολλοί που έχουν κανάλια στο youtube και ανεβάζουν βίντεο που τους κοροϊδεύουν για ώρες αλλάζοντας τη φωνή τους και παριστάνοντας γέρους που δεν γνωρίζουν και καλά από αυτά π.χ. ο kitboga.

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, tigergreg said:

Παλιοτερα  ηταν  απο   0049...

Μαζεψα  10  διαφορετικα  νουμερα  και  τα   εστειλα  με  μεηλ   στην  γερμανικη   πρεσβεια.

Κοπηκαν   μαχαιρι....τυχαιο? Δεν   γνωριζω....

Εκανα  το   ιδιο   προχθες   με  την   βελγικη   πρεσβεια.

Εχουν   2  μερες  να  με  παρουν....σχεδον  μου  λειπουν...😍

Τυχαιο?  Δεν   γνωριζω!

😲😲, Δουλεύει αυτό;; Τι στο καλό μπορεί να κάνει η πρεσβεία;;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και

3252937491

3258656836

3238724743

3258779756

3255268781

3237367552

3236255724

3238285235

3233872238

και καλούν ή ξημερώματα ή μεσημέρι κυρίως

Επεξ/σία από macoc162
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωρίζοντας (και αποδεχόμενος) τον "κίνδυνο" να χάσω καμιά...γκόμενα που να με καλεί από το εξωτερικό :P (ή ακόμα και καμιά τεράστια περιουσία από τους γαλαζοαίματους της Νιγηρίας) δεν απαντάω/ασχολούμαι με κανένα τηλέφωνο που να παραπέμπει σε εξωτερικό (χωρίς αυτό βέβαια να σώζει από τα ντόπια λαμόγια)

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ το πάω παραπέρα και δεν απαντώ σε κανένα άγνωστο.

Πρώτα googlάρω το νούμερο για να δω ποιος είναι, εναλλακτικά το περνάω κι απ' το Viber αν είναι κινητό, και μετά κρίνω αν θα το σηκώσω σε περίπτωση που καλέσει ξανά ή αν θα καλέσω εγώ.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 hours ago, phanispal said:

Εγώ το πάω παραπέρα και δεν απαντώ σε κανένα άγνωστο.

Πρώτα googlάρω το νούμερο για να δω ποιος είναι, εναλλακτικά το περνάω κι απ' το Viber αν είναι κινητό, και μετά κρίνω αν θα το σηκώσω σε περίπτωση που καλέσει ξανά ή αν θα καλέσω εγώ.

Αυτό κάνω και εγώ. Googlarw την ώρα που με καλούν κατά 99% προλαβαίνω να δω ποιος είναι και ανάλογα το σηκώνω ή όχι. Εάν δεν το προλάβω, οποίος είναι, ας ξανα-παρει, αν είναι σημαντικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, filip123go είπε

😲😲, Δουλεύει αυτό;; Τι στο καλό μπορεί να κάνει η πρεσβεία;;

Δεν  γνωριζω.

Ισως  οι   υπηρεσιες  σε  βελγιο  και  γερμανια  να  δουλευουν   καλυτερα.

Παντως  δυο  μερες  τωρα   οι  κλησεις  κοπηκαν.

Και  δεν  γινονταν   σε  κινητο  οπως  λενε  αρκετοι  αλλα  σε  δυο  σταθερα.

Δεκα  κλησεις  την  ημερα  ειναι   σοβαρη  ενοχληση....

Επεξ/σία από tigergreg
Δημοσ.

Σχεδόν ποτέ δεν θα καλέσουν το ίδιο νούμερο απο το ίδιο νούμερο,  κανονίστε να σας βάλει σε σπαμ λιστ καμια πρεσβεία 😋

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...