tzotzo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Χαιρετω την παρέα, Μου ηρθε μια επιταγη, μετα απο ομαδικη αγωγη κατα της yahoo. Ξερει κάποιος που εξαργυρωνεται στην Ελλαδα; WA γραφει πανω η επιταγη ευχαριστω εκ των προτέρων
Kag1ante Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, tzotzo είπε Χαιρετω την παρέα, Μου ηρθε μια επιταγη, μετα απο ομαδικη αγωγη κατα της yahoo. Ξερει κάποιος που εξαργυρωνεται στην Ελλαδα; WA γραφει πανω η επιταγη ευχαριστω εκ των προτέρων θα μπορουσες να δοκιμασεις στις συστιμικες τραπεζες για αρχη Αν οχι απο κοντα μεσω καποιου υποκαταστηματος
Skrobo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Σε παρόμοια περίπτωση με την WU πηγα σε κατάστημα της τράπεζας μου (Εθνική), ειναι λίγο ταλαιπωρία να το κάνεις αλλα γίνεται. Να ξές οτι θα έχει ενα κόστος 100 ευρώ, αρα σκέψου αν αξίζει.
tigergreg Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Washington Federal Inc Τραπεζα απο σηατλ... ΜΑΛΛΟΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ για λεπτομερειες.
Dark_son20 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 καναδική επιταγή που είχα πήγα alpha bank, μου άνοιξαν λογαριασμό σε καναδικό δολάριο, έκανα κατάθεση, αλλά θέλει 1,5 μήνα για να επιβεβαιωθεί το ποσό, τώρα είμαστε στον 1 στο ebanking φαίνεται σαν δεσμευμένο, θα δείξει 1
Amaretos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Πες μας που σύρεται η επιταγή (που είναι πληρωτεα σε ποια χώρα δλδ) και σε τι νόμισμα είναι. Αν θες στείλε μου πμ φωτό χωρίς το ποσό αν δεν θες να σου πω , η γυναίκα μου είναι στις επιταγές εξωτερικου
tzotzo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 4 hours ago, Skrobo said: Σε παρόμοια περίπτωση με την WU πηγα σε κατάστημα της τράπεζας μου (Εθνική), ειναι λίγο ταλαιπωρία να το κάνεις αλλα γίνεται. Να ξές οτι θα έχει ενα κόστος 100 ευρώ, αρα σκέψου αν αξίζει. 62 δολλαρια ειναι το settlement... 4 hours ago, tigergreg said: Washington Federal Inc Τραπεζα απο σηατλ... ΜΑΛΛΟΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ για λεπτομερειες. οχι το λογοτυπο ειναι τελειως διαφορετικο.
TitanX Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Εξαργύρωσε τη στη Τράπεζα που συνεργάζεσαι. Λόγω ότι σύρεται εξωτερικό θέλει κάνα μήνα περίπου να καθαρίσει. 1
Skrobo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 19 hours ago, tzotzo said: 62 δολλαρια ειναι το settlement... Δεν νομιζω να αξίζει, αλλα μίλησε με την τράπεζα σου. Ουσιαστικά πρέπει να κάνεις εξουσιοδότηση σε κάποιον που συνεργάζετε η τράπεζα σου στην χώρα που ειναι η επιταγή, να την εξαργυρώσει και να μταφερθουν τα λεφτά. 1
dimitris234 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) WA ειναι η Western Alliance. Αν καταλαβα σωστα το settlement ηταν για κατοικους ΗΠΑ και Ισραηλ αρα αν εχεις αμερικανικο λογαριασμο ισως υπαρχει δυνατοτητα mobile deposit. Διαφορετικα μαλλον θα υπαρχει χρεωση αναλογα με την τραπεζα. Με καταθεση σε λογαριασμο δεν θα υπαρχει αυτη η χρεωση, μονο η προμηθεια αλλαγης συναλλαγματος. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2023 από dimitris234 1
tzotzo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Θα ρωτησω τις τραπεζες που συνεργαζομαι, αλλα το πιο πιθανο ειναι να την δωσω σε μια φιλη μου στην αμερικη και να τα βρουμε μεταξυ μας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα