Mr.kostas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 6 λεπτά πριν, Getta Robo είπε Κλασικη παραδοσιακη ACS. τι πιο λογικο να πηζουν 24/7/365 και τα τηλεφωνικα τους κεντρα; Δες παρακατω και ζητα να επικοινωνησουν -λεμε τωρα- αμεσα μαζι σου https://www.acscourier.net/el/exypiretisi/kentro-pliroforisis/zitiste-mas-na-sas-kalesoume/ Σε καθε περιπτωση ομως κοιτας να κανεις και επωνυμη καταγγελια απο τον παραπανω συνδεσμο μεσω την ΕΕΤΤ. Θα δώσω διορία μέχρι την Παρασκευή αλλιώς θα κάνω αυτό που μου λες
thanasis00 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Καλημέρα, έχω 2 δέματα που περιμένω από ACS (δυστυχώς δεν είχα επιλογή μεταφορικής), και το ένα είναι κολλημένο στο κέντρο διαλογής από τις 10/01, το άλλο από τις 12/01, και δυστυχώς αν δε φτάσει στο τοπικό κατάστημα δε μπορώ να κάν τίποτα... Στο τηλέφωνο λένε ότι έχουν μεγάλο φόρτο, αλλά αυτό το πράγμα είναι κουραστικό πλέον... 1
George_Sa Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Να κανώ και εγω την ερωτηση μου ; Ειναι η παραλαβή απο smart point δωρεαν αν παω απο την σελιδα και ζητησω να παει σε smart point ; Ευχαριστώ !
doomnx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 7 ώρες πριν, George_Sa είπε Να κανώ και εγω την ερωτηση μου ; Ειναι η παραλαβή απο smart point δωρεαν αν παω απο την σελιδα και ζητησω να παει σε smart point ; Ευχαριστώ ! Δωρεάν είναι, ναι
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Στις 22/7/2023 στις 12:59 ΜΜ, NikosKallithea είπε Ο κοσμος εχει πολλά προβλήματα και ξεσπάει οπου βρει, ειδικά στα σχόλια το 90% γενικώς ειναι απαράδεκτα και στην τελική δεν προσφέρουν και καμιά ενημέρωση Η acs τελευταία έχει κάνει μια πολυ καλη συνεργασία με το αλι για αυτο παει με χιλια και μπράβο τους. Πήραν είδηση οι Κινέζοι το δημόσιο μπαχαλο των ελτα και την έκαναν Α για αυτό περίμενα ένα δέμα μέχρι 10/12/23 από Ali και δεν ήρθε ποτέ επειδή ανέλαβε η ACS για αυτό περιμένω ένα δέμα που έχει φύγει από την προηγούμενη Πέμπτη από το Καρπενήσι και είναι ακόμα στο Καρπενήσι επειδή μου το έστειλαν με ACS? Στις 9/1/2024 στις 10:42 ΠΜ, Grobath είπε Στις 19/12 έκανα παραγγελια απο το you.gr το Tab S9 ultra, στις 20/12 το δεμα παραδοθηκε στην ACS για παράδοση στη Θεσσαλονίκη. Απο τότε στην αναζήτηση αποστολών το βγάζει στο hub της Αθήνας. Η ACS δεν το σηκωνει κανείς ποτε, έχω επικοινωνήσει 3 φορες σε αυτο το διαστημα με το you.gr οπου απλα μου λέγανε οτι έχουν μεγάλο όγκο στην ACS και γι αυτο καθυστερεί. Εγω προσπάθησα να βρω καποια λύση πχ να στειλω δικο μου courrier να το παραλάβει αλλα στο τηλεφωνο οι υπάληλοι μου λεγαν οτι δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα. Η παραγγελεια έχει πληρωθει με κάρτα και εχει κοπει τιμολόγιο. Δεν θελω να ακυρώσω την παραγγελία γιατι η τιμη ηταν η χαμηλοτερη στην αγορά και επίσης είχε και προωθητικη ενέργεια η Samsung για αγορα του tablet μέσα στις γιορτές που έδινε δώρο το πληκτρολόγιο.Υπάρχει κατι που μπορω να κάνω; Φοβαμαι οτι μπορει ακόμα και να χάθηκε το δεμα. ΥΓ: Απο οτι καταλαβα you.gr και ACS είναι στον ιδιο όμιλο επιχειρήσεων για αυτό δεν δινουν αλλη δυνατότητα αποστολής. ΜΑΥΡΟ και στους δυο! Ειδικά η ACS απορώ πως λειτουργεί ακομα με τοσο χάλια υπηρεσίες. ACS YOU.GR INFOQUEST ίδια εταιρία. 1
dtk-386 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 4 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Α για αυτό περίμενα ένα δέμα μέχρι 10/12/23 από Ali και δεν ήρθε ποτέ επειδή ανέλαβε η ACS για αυτό περιμένω ένα δέμα που έχει φύγει από την προηγούμενη Πέμπτη από το Καρπενήσι και είναι ακόμα στο Καρπενήσι επειδή μου το έστειλαν με ACS? ACS YOU.GR INFOQUEST ίδια εταιρία. Από Ali 23.12 μου ήρθε με ACS 13.1 Σάββατο μάλιστα. Πολύ ευχαριστημένος.
alexvi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 Με ACS μια φορά εξυπηρετήθηκα πολύ καλα. Μαλιστα με πήρε και τηλέφωνο όταν δεν είμουν σπίτι να παραλάβω Απλά πολλές φορες αυτές οι εταιρείες επειδή πληρώνουν βασικό αλλάζουν πολύ συχνά προσωπικό και δεν έχουν διαθέσιμους υπαλλήλους. Υποστελέχωση φουλ
bebius Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Στην Θεσσαλονίκη υπάρχει πολύ σοβαρό θέμα με δέματα που παραγγέλθηκαν πριν τις γιορτές. Από τις 5/1 ένα δέμα μου ειναι στο κέντρο διαλογής. Ενημερώθηκα σε κατάστημα ότι έχουν έναν τεράστιο όγκο δεμάτων από αρχές του χρόνου στο κέντρο διαλογής τον οποίο δε μπορούν να προωθήσουν στα καταστήματα.
animor Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Στην περιοχή μου η acs είναι άψογη, τα πάντα έρχονται την επόμενη μέρα από όταν τα στέλνουν, από Αθήνα για Θεσσαλονικη, ξημερώματα βλέπω φτάνει στο hub και το ίδιο πρωί πάει καταστημα και για παράδοση, και τώρα ο,τι παράγγειλα σε γιορτές κι εκπτώσεις. μου στέλνουν μήνυμα με την ώρα παράδοσης που όντως ισχύει, και μπορώ από το σάιτ να αλλάξω μέρα και ωρα ή να πάω απ το καταστημα. Ενώ με όλα τα υπολοιπα έτσι και αφήσουν χαρτάκι ότι δήθεν, πολλές φορές, δεν με βρήκαν, πρέπει να πάρω τηλέφωνο που δεν σηκώνει ποτέ κανείς για να κανονίσω.
osalonikios1977 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 ACS.... Εδώ στη Δράμα η συμπεριφορά τους είναι χειρότερη από αυτή ΔΥ με 30 χρόνια υπηρεσίας. Έχει 3 χρόνια μου έχουν γυρίσει τα μυαλά δεκάδες φορές. Τελευταίο περιστατικό που ξεχείλισε το ποτήρι δεν φέρνουν το δέμα μου στο σπίτι μου κι επιμένουν να πάω να παραλάβω εγώ. Ο κουριερ μάλλον το πήρε προσωπικά αλλά επειδή η καλοσύνη και η ευγένεια δεν είναι δεδομένη θα το τραβήξω όσο μπορώ κι ας πληρώσω και λεφτά σε δικηγόρο αν χρειαστεί Έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ και αντε να δούμε μήπως ιδρώσει κάνα αυτί. Υπόψιν το σπίτι μου από την ACS είναι 300μ.
Nabuko Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 3 ώρες πριν, osalonikios1977 είπε Έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ και αντε να δούμε μήπως ιδρώσει κάνα αυτί. Μπορείς να ζητήσεις και χρηματική αποζημίωση για κάθε μέρα καθυστέρησης
osalonikios1977 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δεν έχω σκοπό να βγάλω λεφτά αλλά να γίνεται η δουλειά μου χωρίς να με χορεύει στο ταψί ο κάθε μπαγλαμάς.
osalonikios1977 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Η καταγγελία έγινε δεκτή από την ΕΕΤΤ. Θα έχω απάντηση μέχρι 18 Μαρτίου 2024. Εντύπωση μου έκανε πως ήρθε ο κουριερ σπίτι μου, εμφανώς πολύ πιο ευγενικός, και ζήτησε να μάθει τι έγινε γιατί ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε τι έγινε. Το δέμα επέστρεψε στην DPD και λογικά ή θα πάει πίσω στην Κίνα ή θα ξαναεπιχειρησουν παράδοση. Δεν ξέρω τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.
Jiakometi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Ενδέχεται να πωληθεί το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ACS από τον όμιλο της Quest.... https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/epixeiriseis/quest-plirofories-peri-sizitiseon-me-tin-gls-gia-tin-acs/ 1
Getta Robo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 16 hours ago, Jiakometi said: Ενδέχεται να πωληθεί το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ACS από τον όμιλο της Quest.... https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/epixeiriseis/quest-plirofories-peri-sizitiseon-me-tin-gls-gia-tin-acs/ Φανταζεστε να κλεισουν συμφωνια με καποιον αλλο ομιλο, να του ταχυδρομισουν με τη ACS τα συμφωνητικα, και να αφησουν κλασικα χαρτακι "περασαμε και δεν σας βρηκαμε" ; 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα