eidikos33 Δημοσ. Πέμπτη στις 02:28 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:28 μμ καλησπερα εχω να παραλαβω διαφορα πακετακια απο aliexpress και σχεδον παντα μου τα βαζουν σε acs box, αν εγω απουσιαζω απο αθηνα και δεν ειμαι ωστε να τα παραλαβω στις 2 ημερες που τα αφηνουν μεσα, μετα τα επιστρεφουν στον αποστολεα η τα πηγαινουν στο καταστημα? Μπορω να κανω κατι ωστε αν δεν ειμαι εκει ειτε να τα αφησουν αλλες δυο μερες η να τα κρατησουν στο καταστημα αν παρελθει ο χρονος των δυο ημερων στο acs box? Ευχαριστω
iml Δημοσ. Πέμπτη στις 08:49 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:49 μμ (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, eidikos33 είπε καλησπερα εχω να παραλαβω διαφορα πακετακια απο aliexpress και σχεδον παντα μου τα βαζουν σε acs box, αν εγω απουσιαζω απο αθηνα και δεν ειμαι ωστε να τα παραλαβω στις 2 ημερες που τα αφηνουν μεσα, μετα τα επιστρεφουν στον αποστολεα η τα πηγαινουν στο καταστημα? Μπορω να κανω κατι ωστε αν δεν ειμαι εκει ειτε να τα αφησουν αλλες δυο μερες η να τα κρατησουν στο καταστημα αν παρελθει ο χρονος των δυο ημερων στο acs box? Ευχαριστω https://www.acscourier.net/el/plirofories/xrisimes-plirofories/ta-nea-tis-acs/mobile-uperesia-acs-redirect/ Μάθε περισσότερες πληροφορίες στο διαφημιστικό video της υπηρεσίας ή στο τηλέφωνο Εξυπηρέτησης Πελατών ACS 210-8190000. Επεξ/σία Πέμπτη στις 08:51 μμ από iml
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα