Προς το περιεχόμενο

ACS Courier

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 260
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τηλέφωνο εχθές στο Hub Aθηνών..αναμονή 45 λεπτά...δεν το σήκωσε κανείς.

Τηλέφωνο καπάκια στο τοπικό κατάστημα. Η απάντηση τους ήταν οτι φταίει ο φόρτος εργασίας στο εκάστωτε τοπικό κατάστημα, και έτσι δεν παραλαμβάνουν καινούριες παλέτες με αποστολές από το Hub, και τα δέματα περιμένουν να "αδειάσει¨κάτι στο τοπικό κατάστημα για να στείλουν. Μύλος η κατάσταση. Και δεν μπορείς να παραλάβεις από το Hub να ξεμπερδεύεις με κάποιον τρόπο.

Δλδ, είναι το δέμα σου μέσα στα πόδια σου, το έχεις πληρώσει, και δεν μπορείς να πας να το παραλάβεις.

Αίσχος η κατάσταση πραγματικά όμως. Φυσικά θα γίνει καταγγελία αλλά λόγω "ημέτερων" αυτοί θα συνεχίζουν να παίρνουν τις δουλειές.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, UncleKim είπε

Τηλέφωνο καπάκια στο τοπικό κατάστημα. Η απάντηση τους ήταν οτι φταίει ο φόρτος εργασίας στο εκάστωτε τοπικό κατάστημα, και έτσι δεν παραλαμβάνουν καινούριες παλέτες με αποστολές από το Hub, και τα δέματα περιμένουν να "αδειάσει¨κάτι στο τοπικό κατάστημα για να στείλουν. Μύλος η κατάσταση. Και δεν μπορείς να παραλάβεις από το Hub να ξεμπερδεύεις με κάποιον τρόπο.

Δλδ, είναι το δέμα σου μέσα στα πόδια σου, το έχεις πληρώσει, και δεν μπορείς να πας να το παραλάβεις.

Αίσχος η κατάσταση πραγματικά όμως. Φυσικά θα γίνει καταγγελία αλλά λόγω "ημέτερων" αυτοί θα συνεχίζουν να παίρνουν τις δουλειές.

Και εγω πηρα στα κεντρικα 40 λεπτα αναμονη και δεν σηκωνει κανεις το τηλ και μετα το 20 λεπτο κλεινει,οτι ναναι

Ειχα παρει και στο hub να παω αλλα λεει δεν επιτρεπεται

Μολις πηρα σε τοπικο καταστημα και εγω και λεει εχει μεγαλο φορτο εργασιας δεν εχουμε παραλαβει ακομα θα δουμε λεει απο αυριο,η αλλιως απο βδομαδα ,δηλαδη εχει φτασει το πακετο απο 20/1 στο Hub και παμε για 4 εργασιμες μερες  αυριο για αποσταση 7-8 χιλιομετρων...Αν δεν εχει φτασει και αυριο θα κανω καταγγελια και εγω...

• Like 1
Δημοσ.

"έχουμε φόρτο εργασίας λόγω:"

• "κορονοιού"
  • "Χριστουγέννων"
  • "black Friday"
  • κλπ

μπορώ να το καταλάβω. Είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο, έχει πολύ συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα και προφανώς μπορεί να "ξαφνιάσει" μία (απροετοίμαστη) εταιρία. Από τη στιγμή όμως που επικαλούνται "φόρτο εργασίας" καθ' όλη τη διάρκεια του έτους αυτό (για μένα) είναι τελείως κοροϊδία, σημαίνει ότι κοιτάνε να λειτουργήσουν με το ελάχιστο δυνατό κόστος, understaffed και εις υγείαν των κορόϊδων

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, haris_216 είπε

"έχουμε φόρτο εργασίας λόγω:"

• "κορονοιού"
  • "Χριστουγέννων"
  • "black Friday"
  • κλπ

μπορώ να το καταλάβω. Είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο, έχει πολύ συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα και προφανώς μπορεί να "ξαφνιάσει" μία (απροετοίμαστη) εταιρία. Από τη στιγμή όμως που επικαλούνται "φόρτο εργασίας" καθ' όλη τη διάρκεια του έτους αυτό (για μένα) είναι τελείως κοροϊδία, σημαίνει ότι κοιτάνε να λειτουργήσουν με το ελάχιστο δυνατό κόστος, understaffed και εις υγείαν των κορόϊδων

Αυτο ακριβως συνεχιζουν να δεχονται παραγγελιες ενω δεν μπορουν να τις παραδοσουν στην ωρα τους  παιρνουν τα λεφτακια τους και σου λεει ε σιγα ας περιμενει και αλλος καμια βδομαδουλα.Ενω θα μπορουσε πχ μια αλλη εταιρεια να σου ειχε φερει την παραγγελια σου σε 1-2 μερες...

Επικοινωνησα σημερα και μου λενε απο βδομαδα λογω "φορτου εργασιας"

Εκανα την καταγγελια σημερα...

Επεξ/σία από ΒουρΝ
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ΒουρΝ είπε

Εκανα την καταγγελια σημερα...

Μόνο έτσι μπορεί να αλλάξει κάτι (αλλά καταγγελία από όλους που θίγονται και όχι από 1-2)

• Like 2
Δημοσ.

Τα προβλήματα αυτά υπάρχουν γιατί όσοι παίρνουν το franchise δεν ελέγχονται από τα κεντρικά και κάνουν ότι θέλουν. Παράξενο είναι ότι μεγάλα eshops συνεχίζουν να την έχουν ως μοναδική επιλογή ενώ γνωρίζουν ότι οι υπηρεσίες που παρέχει είναι κάκιστες.!! Οι κακές κριτικές στο google δεν δείχνουν να τους συγκινούν δυστυχώς.

• Like 1
Δημοσ.

Ολα ειναι θεμα του "ιδιοκτητη" του καθε acs point .
Εδω στο Βασιλικο στην κεντρικη ευβοια ειναι αψογοι σε ολα τους ( και δεν εχουν προσωπικο - ψαχνουν και δεν βρισκουν διανομεις ) .
Ποτε δεν μου αργησε κατι ποτε χαρτακι κλπ .....
Παντα ψαχνω με τι στελνει αυτος που θελω να αγορασω και επιλεγω οποιον εχει Acs 

Νομιζω οτι η "μαμα" εταιρια πρεπει να τους ελεγχει αυστηρα αλλα δεν το κανει μενει μονο στο ερωτηματολογιο στην εφαρμογη στο κινητο αλλα μαλλον δεν δινει σημασια 

Δημοσ.
Στις 23/1/2025 στις 12:32 ΜΜ, UncleKim είπε

Τελικά, παρότι έλεγαν παράδοση στις 25/01, αυτή φυσικά δεν έγινε, και πήγε επαναδρομολόγηση για σήμερα. Επειδή και για σήμερα δεν τους έκοβα (27/01) , αποφάσισα μέσω του site να ενημερώσω οτι θα πάω εγώ να παραλάβω από το κατάστημα. Αφου το έκανα αυτό, κάλεσα, το σήκωσαν μέσα σε ένα λεπτό, και με ενημέρωσε να περάσω να το παραλάβω σήμερα από το κατάστημα......

Πραγματικά ότι να ναι. Αν το άφηνα έτσι, ίσως παραλάμβανα κατά Παρασκευή μεριά...

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά παρέδωσαν σήμερα τον φάκελο με τα τιμολόγια.Χρειάστηκαν μόλις 13 ημέρες για να πάνε από την Άνοιξη στην Άγια Παρασκευή!

Ποτέ ξανά!

• Like 1
Δημοσ.

Έχω παραγγείλει κάτι από Κίνα αλλά είχα αναγράφει λάθος αριθμό τηλεφώνου ενώ το μέιλ που είχα δηλώσει δεν έχω πρόσβαση να δω τον αριθμό αποστολής. Πως μπορώ να παραλάβω την παραγγελία από την acs?

• Haha 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, UncleKim είπε

Τελικά, παρότι έλεγαν παράδοση στις 25/01, αυτή φυσικά δεν έγινε, και πήγε επαναδρομολόγηση για σήμερα. Επειδή και για σήμερα δεν τους έκοβα (27/01) , αποφάσισα μέσω του site να ενημερώσω οτι θα πάω εγώ να παραλάβω από το κατάστημα. Αφου το έκανα αυτό, κάλεσα, το σήκωσαν μέσα σε ένα λεπτό, και με ενημέρωσε να περάσω να το παραλάβω σήμερα από το κατάστημα......

Πραγματικά ότι να ναι. Αν το άφηνα έτσι, ίσως παραλάμβανα κατά Παρασκευή μεριά...

Πιστεύω ότι εκεί ποντάρουν και αυτοί από ότι έχω καταλάβει να σε αναγκάσουν να πας ο ίδιος να παραλάβεις για να γλιτώσουν περισσότερες παραδόσεις.!! Έχει συμβεί και σε εμένα όταν τους έβαλα για παράδοση από το κατάστημα με ενημέρωσαν πολύ ποιο γρήγορα. Δυστυχώς δεν έχουν καταλάβει ένα πράγμα δουλειά τους είναι να κάνουν αυτοί τις παραδόσεις αφού για αυτό πληρώνονται και όχι να σχηματίζονται ουρές στα υποκαταστήματα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dennis077 είπε

Πιστεύω ότι εκεί ποντάρουν και αυτοί από ότι έχω καταλάβει να σε αναγκάσουν να πας ο ίδιος να παραλάβεις για να γλιτώσουν περισσότερες παραδόσεις.!! Έχει συμβεί και σε εμένα όταν τους έβαλα για παράδοση από το κατάστημα με ενημέρωσαν πολύ ποιο γρήγορα. Δυστυχώς δεν έχουν καταλάβει ένα πράγμα δουλειά τους είναι να κάνουν αυτοί τις παραδόσεις αφού για αυτό πληρώνονται και όχι να σχηματίζονται ουρές στα υποκαταστήματα. 

Ναι το πιστεύω κ εγώ αυτό που λες. 

Πάντως, οι αγορές μου πλέον γίνονται με κριτήρια αμεσοτητας-προσβασιμοτητας κυρίως, με προτεραιότητα σε παραλαβή από το κατάστημα ή σε locker στην έσχατη. 

Η διαδικασία αναμονής-συνεννόησης με εταιρεία courier στην Ελλάδα είναι τέρμα ψυχοφθορα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από προσωπική εμπειρία αλλά και εμπειρία γνωστών μου θα έλεγα ότι από τον περασμένο Νοέμβριο και μέχρι μέσα Ιανουαρίου (μετά δεν έχω εικόνα) η κατάσταση με την ACS ήταν άθλια. Τέλος Νοεμβρίου, πακέτο από Αθήνα σε Αθήνα έκανε πάνω από εβδομάδα να παραδοθεί ενώ πακέτο που στάλθηκε από Θεσσαλονίκη αρχές Δεκεμβρίου τελικά παραδόθηκε στα  μέσα Ιανουαρίου.

Επεξ/σία από Directx
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και μετα, υπαρχει κοσμος που βριζει, τα παλια, κλασικα, ελτα...

ιδιωτικος τομεας, προχω, σου λεει μετα....παλιο-δημοσιο....

μας ταϊζουν παπατζα, πολυ παπατζα στην Ελλαδα....

οχι οτι το δημοσιο ειναι οπως πρεπει, αλλα ελα που φτανει ο ιδιωτης να ειναι τα ιδια και χειροτερος....αρα αρκετα με τη δαιμονοποιηση των δημοσιων υπηρεσιων, νομιζω, βλεπε ελτα, νοσοκομεια κλπ....

πολυ παραμυθι σε αυτη τη χωρα...

Επεξ/σία από mindreader
  • Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...