Προς το περιεχόμενο

ACS Courier

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, mindreader said:

Παραγγελια που πρεπει να παραδοθει Χαιδαρι....: Shipment is not delivered with non delivery reason: ORDER FOR OFFICE PICKUP

Δεν εχω προβλημα, να βρω χρονο να παω στο καταστημα. Αλλα εχω απαιτηση τουλαχιστον να στειλουν ενα μηνυμα, ή ενα τηλεφωνο.

Δεν μπορω να ριχνω τα χαρτια, που ειναι η παραγγελια. Και το shein να μου στελνει mail οτι δεν παραδοθηκε η παραγγελια λογω λαθους! Ονομα, δυσδιακριτη διευθυνση....bullshit! Αυτα λεει η acs, αυτα λεει μετα και η shein.

εχουν εκπαιδευσει και τις υπαλλήλους να λενε ψεματα.  μου λεει στην αρχη οτι ηταν για λοκερ και γιαυτο εγινε μπέρδεμα , της λεω οχι ηταν για διανομεα, μετα μου λεει μηπως δεν ησασταν σπιτι? και στο τέλος με εστειλε τσαμπα χαιδαρι. τεσπα πηρα στα public και ακυρωσα τη οαραγγελια και τους εγραψα το λογο καθως και οτι δεν προκειτε να ξαναψωνισω απο αυτους με αποστολη στο χωρο μου λογο acs. χεστηκανε θα μου πειτε αλλα αμα γινει το ιδιο καμποσες φορες και απο αλλους μπορει να τους διαλοστειλουν.

Επεξ/σία από adok13
  • Like 1
  • Απαντ. 260
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εσείς τουλάχιστον παραγγείλατε και δεν μπορούσατε να ελέγξετε τι εταιρία θα επιλέξει το eshop,εγώ ο πανηλίθιος έστειλα στις 14/01 με αυτούς έναν φάκελο με τιμολόγια στο λογιστή μου από την Άνοιξη για την Αγία Παρασκευή και είναι κολλημένα στο hub.Δεν καταλαβαίνω αφού έχουν τόσες καθυστερήσεις γιατί δεν το λένε ώστε να αποφύγουν δυσαρεστημένους πελάτες.Εγω τελείωσα με αυτούς.

Μπορώ να πάω από το hub και να το πάρω?Δεν βλέπω να κάνω δήλωση ΦΠΑ αυτόν το μήνα.

• Haha 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, moure είπε

Δεν βλέπω να κάνω δήλωση ΦΠΑ αυτόν το μήνα.

Ίσως κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνουν αγωγές αποζημίωσης για Χ λόγους λόγω καθυστέρησης (πχ όπως στην περίπτωσή σου που επηρεάζει την λειτουργία σου σε σχέση με τα της εφορίας) και τότε μπορεί να ξεκουνηθούν.

Θα μου πεις κανείς "ποιος/γιατί να τρέχει;" Κατανοητό.

Αλλά μόνο αν αρχίσουν να πληρώνουν "σπασμένα" μπορεί να μάθουν. Όσο θα πηγαίνουμε εμείς ("εσείς" βασικά γιατί προσωπικά δεν ασχολούμαι μαζί τους και είναι deal breaker για μένα η όποια παραγγελία αν τους χρησιμοποιεί) και θα κάνουμε τη δουλειά τους (να παραλάβουμε από το γραφείο αυτό που έπρεπε να παραδοθεί στο σπίτι) γιατί να ασχοληθούν; Η δουλειά γίνεται και με λιγότερο κόστος για αυτούς.

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Ίσως κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνουν αγωγές αποζημίωσης για Χ λόγους λόγω καθυστέρησης (πχ όπως στην περίπτωσή σου που επηρεάζει την λειτουργία σου σε σχέση με τα της εφορίας) και τότε μπορεί να ξεκουνηθούν.

Θα μου πεις κανείς "ποιος/γιατί να τρέχει;" Κατανοητό.

Αλλά μόνο αν αρχίσουν να πληρώνουν "σπασμένα" μπορεί να μάθουν. Όσο θα πηγαίνουμε εμείς ("εσείς" βασικά γιατί προσωπικά δεν ασχολούμαι μαζί τους και είναι deal breaker για μένα η όποια παραγγελία αν τους χρησιμοποιεί) και θα κάνουμε τη δουλειά τους (να παραλάβουμε από το γραφείο αυτό που έπρεπε να παραδοθεί στο σπίτι) γιατί να ασχοληθούν; Η δουλειά γίνεται και με λιγότερο κόστος για αυτούς.

Εγώ μια χαρά θα τους τρέξω.

Το ότι είμαι διατεθειμένος να κάνω τον χαμάλη για να μην φτάσω στο σημείο της αγωγής δεν σημαίνει ότι σε περίπτωση προστίμου από την εφορία ότι δεν θα διεκδικήσω τα χρήματα από αυτούς τους γελοίους.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, moure είπε

Εγώ μια χαρά θα τους τρέξω.

Το ότι είμαι διατεθειμένος να κάνω τον χαμάλη για να μην φτάσω στο σημείο της αγωγής δεν σημαίνει ότι σε περίπτωση προστίμου από την εφορία ότι δεν θα διεκδικήσω τα χρήματα από αυτούς τους γελοίους.

Κατανοητό. Και σίγουρα τότε θα είναι απτή η χασούρα σου και θα μπορείς να μιλάς με χαρτιά και νούμερα.

Αλλά ακόμα και τώρα πάλι ζημιώνεσαι. Για το χρόνο σου (να πας να στηθείς στην ουρά και να περιμένεις) αλλά και την ηρεμία σου, αφού αγχώνεσαι για το "θα πάει, δεν θα πάει το δέμα", αν θα προλάβεις την προθεσμία ή αν θα πρέπει να πιέσεις το λογιστή για κάτι που κανένας σας ΔΕΝ είναι υπεύθυνος (εκτός από την λανθασμένη επιλογή εταιρίας :P)

Δημοσ.

6 μερες το δεμα στην Αθηνα,

δεν το παρεδωσαν ακομη!!!!!

Υποτιθεται εστειλαν μηνυμα για παραλαβη απο το γραφειο τους, δεν εστειλαν τιποτε!

Τοσο ψευτες;

Δεν εχω προβλημα να βρω χρονο να παω να παραλαβω, αλλα πρεπει να ξερω οτι εφτασε τουλαχιστον στο καταστημα,

6 μερες στα κεντρικα!!!!

Ψευτες!

-------------------------------

Επειτα απο 1 ωρα αναμονη στο τηλεφωνο,

επιβεβαιωσαν, οτι αυτο που ζητησα, αναγκαστηκα να ζητησω πηγαινοντας σε καταστημα, να ερθει στο καταστημα και θα παμε εμεις να το παρουμε,

θα γινει,

αλλα δεν ξερουν ποτε! Καμια εκτιμωμενη ημερομηνια, λογω φορτου!

6 μερες στα κεντρικα, και καμια εκτιμωμενη ημερομηνια ποτε θα ερθει στο καταστημα.

Δεν εχω να πω τιποτε αλλο, γιατι οτι και να πω, θα ειναι λιγο.

:(

Δημοσ.

έξι ήμερες είναι καλά, χθες παρέλαβα δέμα που το είχαν από 19/12 για παράδοση σε locker που δεν έγινε. Εννοείται το πήρα από το κατάστημα και αν δεν πήγαινα δεν θα το έστελναν ποτέ. όπως με ενημέρωσαν λόγω φόρτου.

• Like 1
Δημοσ.

Πωωωω κατάλαβα....

Εμένα είναι στο HUB Αθήνας (παραγγελία από Amazon....) και δεν θέλω να σκέφτομαι πότε θα έρθει στο τοπικό κατάστημα....

• Like 1
Δημοσ.

Παραγγελια απο εξωτερικο, διευθυνση βαζω οπως παντα, την 24ωρη ρεσεψιον σε γνωστη εταιρεια  που εργαζομαι περιξ στο δακτυλιδι μαρουσιου.

βλεπω μηνυμα ACS, ωραια λεω, 

"Το Δεμα σας παραδωθηκε σε locker ACS Point "κλπ κλπ

τηλεφωνο 5 φορες, απαντηση κανεις...

ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΡΕ ΚΑΡΜΙΡΗΔΕΣ να το πατε ACS Lock??? 
σας το ζητησε κανεις;; τηλεφωνα δεν απανταει κανεις, τι κατασταση ειναι τουτοι ρε;;

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 hours ago, JailbrokenDiesel said:

Παραγγελια απο εξωτερικο, διευθυνση βαζω οπως παντα, την 24ωρη ρεσεψιον σε γνωστη εταιρεια  που εργαζομαι περιξ στο δακτυλιδι μαρουσιου.

βλεπω μηνυμα ACS, ωραια λεω, 

"Το Δεμα σας παραδωθηκε σε locker ACS Point "κλπ κλπ

τηλεφωνο 5 φορες, απαντηση κανεις...

ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΡΕ ΚΑΡΜΙΡΗΔΕΣ να το πατε ACS Lock??? 
σας το ζητησε κανεις;; τηλεφωνα δεν απανταει κανεις, τι κατασταση ειναι τουτοι ρε;;

A ναι, μονοι τους αποφασιζουν για το acs lock.

Και θελουν και την απιστευτη βρωμοεφαρμογη για να το ανοιξεις, ουτε καν με ενα απλο sms με pin, να το δωσω σε καποιον δικο μου να παει να το παρει.

Δεν παιζονται, φτιαγμενοι να ταλαιπωρουν τον κοσμο.

Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω,Black Friday δεν είναι,οι γιορτές πέρασαν τι διάολο φόρτο εργασίας έχουν για να κολλάνε δέματα για εβδομάδες σε μεταφορές εντός Αθηνών?Ας το κλείσουν το ρημάδι να ησυχάσουμε!

Δημοσ.

Μονοι τους βαζουν μια ψευτικη αιτιολογια, δεν βρεθηκε ο παραληπτης, ή οτι αλλο,

και μετα με αυτο το ενημερωτικο, δεν μπορω καν να ζητησω, refund, πχ απο το shein που περιμενω τωρα ενα μεγαλο δεμα!

Γιατι σου λεει, με ενα τετοιο μηνυμα, η καθε shein, ειναι δικη σου υπαιτιοτητα!

Shein , κατοπιν της μη παραδοσης απο acs:

Dear customer, it is a pity that your order delivery has attempted failure. Please kindly contact your local carrier to get the parcel soon. Please ignore this message if you have got the parcel already.

Η acs, και δεν κανει τη δουλεια της, και πετα την ευθυνη απο πανω της! Κι η καθε εταιρια στην αλλη ακρη του κοσμου, δυσκολα μπορει να δει τι κανει η μεταφορικη στην αλλη ακρη του κοσμου.

Φυσικα, υπαρχει παντα ο τροπος της καταγγελιας, αλλα και παλι, πρεπει στην καθε εταιρια που παρηγγειλες, να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας!

Πως θα αποδειξω οτι δεν μου εστειλαν ποτε μηνυμα;

Πως θα αποδειξω οτι μονοι τους το κρατανε στα κεντρικα, με ενα ψευτικο μηνυμα στο συστημα τους -ορατο ομως απο εμενα και την shein, οτι δεν βρεθηκε / δεν ανταποκριθηκε ο παραληπτης;

Σκετη απογοητευση.

Ξερω δεν ειναι ευκολο, αλλα επρεπε οι μεγαλες εταιριες του εξωτερικου τουλαχιστον, οπως shein/temu, να δινουν δυνατοτητα στον πελατη να διαλεξει courier. Βεβαια, πανω κατω τα ιδια χάλια ειναι ολες τους στην Ελλαδα, αλλα εστω, θα υπηρχε ενα φοβητρο.

Το θεωρω παντως απιστευτο, οτι πετανε την ευθυνη στον πελατη, ο πελατης δεν μπορει να βρει το δικιο του ουτε στην acs ουτε απο την εταιρια που παρηγγειλε, και γενικως, δεν ξερω....

Για ρυθμιστικες αρχες στην Ελλαδα, δεν το εχω ψαξει, αλλα φανταζομαι οπως ολα στην Ελλαδα....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, moure είπε

Εγώ δεν καταλαβαίνω,Black Friday δεν είναι,οι γιορτές πέρασαν τι διάολο φόρτο εργασίας έχουν για να κολλάνε δέματα για εβδομάδες σε μεταφορές εντός Αθηνών?Ας το κλείσουν το ρημάδι να ησυχάσουμε!

Γιατι δεχονται παραγγελιες εφοσον δεν μπορουν να ανταπεξελθουν?Ας σταματησουν να δεχονται να παρει καποια αλλη εταιρεια να τελιωνουμε...Πρεπει να φανε πολλες καταγγελιες για να καταλαβουν...

Επεξ/σία από ΒουρΝ
Δημοσ.

Ρε μιλαμε δεν δινουν καν εκτιμωμενη ημερομηνια παραδοσης! Για τοση ξεφτιλα!

Γιατι προφανως αν πουν, θα υπαρξουν πελατες σαν ταυρος σε υαλοπωλειο!

Η μονη εκτιμωμενη ημερομηνια παραδοσης, ειναι για μενα αυτη που ειπε ο συμφορουμιτης πιο πανω, οτι σε αυτον εκαναν ενα μηνα να του το παραδωσουν!!!

Μπουρλοτο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...