Προς το περιεχόμενο

ACS Courier

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε δική μου παραγγελία πάντως το hub κινησε το πακετο μεσα σε λίγες ώρες και πήγε στο κατάστημα που με εξυπηρετεί την επομενη εργασιμη. Μικρό πακετο και είναι από you (ίδιος όμιλος με acs) οπότε δε ξέρω αν ήμουν απλά τυχερός η αν δίνουν προτεραιότητα σε 'δικα' τους πακέτα. Δε πλήρωσα το έξτρα πόσο που και καλά δίνει επιπλέον προτεραιότητα.. 

• Haha 1
  • Απαντ. 217
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, baskon είπε

Σε δική μου παραγγελία πάντως το hub κινησε το πακετο μεσα σε λίγες ώρες και πήγε στο κατάστημα που με εξυπηρετεί την επομενη εργασιμη. Μικρό πακετο και είναι από you (ίδιος όμιλος με acs) οπότε δε ξέρω αν ήμουν απλά τυχερός η αν δίνουν προτεραιότητα σε 'δικα' τους πακέτα. Δε πλήρωσα το έξτρα πόσο που και καλά δίνει επιπλέον προτεραιότητα.. 

μπα.... απλώς τυχερός ήσουν

και το δικό μου πακέτο (κολλημένο από τις 17/12) απο you είναι.... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/12/2024 στις 6:41 ΜΜ, kakofonixx είπε

μπα.... απλώς τυχερός ήσουν

και το δικό μου πακέτο (κολλημένο από τις 17/12) απο you είναι.... 

και εμένα απο 19/12 κολλημένο στο hub από you.gr

τι γίνεται τόσο πολύ φόρτο έχουν;  στα τηλ δεν το σηκώνει κανένας.

Επεξ/σία από @zouve@
Δημοσ.
Στις 30/12/2024 στις 1:56 ΜΜ, @zouve@ είπε

και εμένα απο 19/12 κολλημένο στο hub από you.gr

τι γίνεται τόσο πολύ φόρτο έχουν;  στα τηλ δεν το σηκώνει κανένας.

οσοι παραλαβετε πειτε το να δουμε περιπου ποσος ειναι ο χρονος μεταξυ αποστολης και παραδοσης μπας και βγαλουμε ακρη ποτε θα παραλαβουμε και εμεις

Δημοσ.

Σε παραγγελία που έκανε η κοπέλα μου, της ήρθε σε 2 εργάσιμες μέρες (παραγγελία 28/12 από you.gr). Σε δική μου, από 27/12 που μπήκε, έχει κολλήσει στην ACS από τις 29/12 στο κέντρο διαλογής. Στη τύχη μου φαίνεται πάνε οι παραδόσεις.

• Haha 2
Δημοσ.

19/12 κολλημένο στο hub από you.gr και κινήθηκε σμρ 03/01

λογικά σμρ - αυριο θα παραλάβω !!!!!

Δημοσ.

Εντέλει το δικό μου κολλημένο στο hub από 17/12 έφτασε χτες (02/01) στο τοπικό κατάστημα 

πήγα και το πήρα μόνος μου γιατί οι κούριερ εδώ ποτέ δεν τα φέρνουν, παρά μόνο αφήνουν ειδοποιητήριο...

Δυστυχώς από εδώ και στο εξής κατάστημα που αποστέλλει με τη συγκεκριμένη εταιρία, για εμένα αυτομάτως αποκλείεται

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Έχω ένα δέμα που περιμένω από aboutyou και από 27/12 είναι κολλημένο στο Hub.

Εντωμεταξύ επέλεξα παράδοση σε smart locker για να είναι πιο σύντομα αλλά απ ότι φαίνεται είναι ανίκανοι.

Μόνο Boxnow και skroutz αξίζουν, όλοι οι άλλοι είναι για κλείσιμο.

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...