filipprin Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε Δεν επιλέγω το κατάστημα όταν το κούριερ του είναι αυτό που έχω απορρίψει γενικά. Ok οταν εχεις επιλογη μαζι σου αλλα αυτο δεν ισχυει παντα.............. 1
mindreader Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 6 hours ago, dtk-386 said: Το να μην επιλέγεις στην περιοχή σου ΕΛΤΑ κούριερ σου πέρασε από το μυαλό;; no offence Elta courier οι χειροτεροι εδω κοντα μου. Αμα λαχει σου τηλεφωνουν, αμα λαχει στο φερνουν, γενικα ειναι εντελως για τα πανηγυρια. Ειναι ικανοι να εχουν δεμα εκει, και να μην με καλεσουν επι μια εβδομαδα! Οι τυποι δεν παλευονται. Αποφευγω αγορες οταν στελνουν με elta courier αλλα δεν μπορω να το κανω παντα. 11 hours ago, Deu164 said: Οι Courier είναι ανάλογα τις περιοχές. Αν δε κάνω λάθος francise ιδώτες τρέχουν τα υποκαταστήματα... Για τα περισσότερα προβλήματά και καθυστερήσεις ευθύνονται τα υποκατάστημα που δουλεύουν με το σκεπτικό τής αρπαχτής να βγάζουν χωρίς να προσφέρουν καν τις βασικές υπηρεσίες. Στη περιοχή μου πάντως η χειρότερη και με διαφορά είναι τα ελτα courier πριν καιρό μου είχαν χάσει ογκώδες δέμα άξιας 750ευρω αποζημιώθηκα βέβαια από το κατάστημα που είχα κάνει την αγορά, το δέμα το βρήκαν μέσα στο κατάστημα τους 3.5 μήνες μετά και μού το έφεραν, ολόκληρη κούτα μισό επί μισό μέτρο... Μίας και ξέρω ποσό τσίρκο είναι το συγκεκριμένο υποκατάστημά μια παραγγελία που μου την έστειλαν την προ-προηγουμένη εβδομάδα έχουν δηλώσει ότι πέρασαν 3 φορές να παραδώσουν άλλα ποτέ δεν πέρασε κανείς... Ούτε χαρτάκι βρήκα... Μίας και το ξέρω το έργο και πόσο τσίρκο είναι η συγκεκριμένη εταιρία στην περιοχή και δεν είχα επιλογή προτίμησα την αντικαταβολή εάν Θέλουν να πληρωθούν ας το φέρουν ειδάλλως ας κάνουν ότι Θέλουν... Ταυτόχρονα την ίδια μέρα έκανα και μια παρόμοια παραγγελία από amazon .de την οποία την παρέλαβα πριν 2 μέρες από Γερμανία, από τη διπλανή πόλη απόσταση μιας ώρας ακόμα περιμένω... Αλλος ενας παθων με elta courier.... Εγω τα προβληματα που εχω δει στην acs, ειναι οτι γενικως αργουν πολυ στην διεκπεραιωση. Δηλαδη, μπορει το δεμα να καθεται κανα δυο μερες στα κεντρικα τους, αλλα και οταν ερθει στο υποκαταστημα, θελουν και ενα πενταλεπτο να εξυπηρετησουν ενα πελατη. Γενικως ειναι αργοι. Ομως, ανοιχτοι τα μεσημερια, και κανουν και διανομες αν το επιθυμεις, αλλο που εμενα με βολευει να μην τους περιμενω και να πηγαινω να τα περνω μονος μου. Οι αλλες courier, εξαντλουν καθε τροπο, για να μην κανουν τη διαδρομη να μου φερουν το δεμα.
Morosis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Είναι ανάλογα την περιοχή,πλέον στην περιοχή μου δεν υπάρχει καλύτερη από acs,έχω κ κάποια δεματακια από Κίνα που φέρνω σχετικά συχνά και μου τα αφήνουν σε acs point, 500 μέτρα από το σπίτι μου,χωρίς να περιμένω τηλέφωνα ή την παλιά τακτική με το να πηγαίνεις στο κατάστημα 1
Deu164 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 14 ώρες πριν, dtk-386 είπε Το να μην επιλέγεις στην περιοχή σου ΕΛΤΑ κούριερ σου πέρασε από το μυαλό;; no offence 18 ώρες πριν, Deu164 είπε δεν είχα επιλογή προτίμησα την αντικαταβολή εάν Θέλουν να πληρωθούν ας το φέρουν ειδάλλως ας κάνουν ότι Θέλουν... Εάν θα μπορούσες να μου βρείς το ανταλλακτικό που έψαχνα και είναι out of stock 9/10 καταστήματα (μάλλον πήρα το τελευταίο πλέον είναι 10/10 out of stock) από άλλο κατάστημα που να συνεργάζεται με άλλη courier εκτός από ΕΛΤΑ τότε ναι μαζί σου, ιδανικά θα με βόλευε η γενική ταχυδρομική μιας και είναι ένα τετράγωνο δίπλα και με βολεύει σχεδόν οποιαδήποτε στιγμή να παραλάβω χωρίς να χρειαστεί να περιμένω παράδοση
czarjuly Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 ΕΛΤΑ κουριερ μαστιγα και στην περιοχη μου ειναι πιο αργοι και απο χελωνες πολλες φορες εχω αναγκαστει να παω απο το γραφειο τους να παραλαβω που ειναι σε γειτονικο δημο ,ουτε το τηλεφωνο δεν σηκωνουν κι ειναι με ενα φραπε στο χερι.....οποτε παραγγελνω και βλεπω οτι μου στελνουν με αυτους κανω τον σταυρο μου 1
villasg Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 20 ώρες πριν, Nabuko είπε Μπορείτε να επικοινωνείτε και με το κατάστημα και να ρωτάτε δήθεν ότι δεν ξέρετε με ποια κούριερ συνεργάζονται και όταν σας λένε το όνομα να λέτε άκυρο θα πάρω από αλλού. Το κάνω αλλά κάποιοι πολλοί είναι αρκετά δυσκοιλιοι ..... 12 ώρες πριν, Deu164 είπε Εάν θα μπορούσες να μου βρείς το ανταλλακτικό που έψαχνα και είναι out of stock 9/10 καταστήματα (μάλλον πήρα το τελευταίο πλέον είναι 10/10 out of stock) από άλλο κατάστημα που να συνεργάζεται με άλλη courier εκτός από ΕΛΤΑ τότε ναι μαζί σου, ιδανικά θα με βόλευε η γενική ταχυδρομική μιας και είναι ένα τετράγωνο δίπλα και με βολεύει σχεδόν οποιαδήποτε στιγμή να παραλάβω χωρίς να χρειαστεί να περιμένω παράδοση Υπάρχει υπηρεσία σε αρκετές κούριερ " εντολή αγοράς " ή απλά το παίρνεις από εκεί που είναι μοναδικό και στέλνεις άλλη να το παραλάβει
villasg Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2024 Η GLS αποκτά το 20% της ACS έναντι 74 εκατ. ευρώ https://www.newsit.gr/megales-epixeiriseis/i-GLS-apokta-to-20-tis-ACS-enanti-74-ekat-eyro/4213072/ 1
czarjuly Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2024 Σαν να εχουν παρει σχοινι κορδονι και τελευταια αφηνουν τις παραγγελιες σε locker αντι να τις φερνουν σπιτι...
freelove Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 υπαρχει τροπος στο acs locker χωρις το acs app μεσω το link που εχω στο email να παραλαβεις?? δοκιμασα με το chrome μεσω link αλλα τζιφος... δεν δουλευει.. 1
airtrelomike13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Για μένα η πιο επαγγελματική είναι η fedex
freelove Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Στις 30/11/2024 στις 5:44 ΜΜ, freelove είπε υπαρχει τροπος στο acs locker χωρις το acs app μεσω το link που εχω στο email να παραλαβεις?? δοκιμασα με το chrome μεσω link αλλα τζιφος... δεν δουλευει.. Τπτ κάνεις?
knight77 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, έχω δέμα με αντικαταβολή που είναι στο hub της ACS από το περασμένο Σάββατο 14/12 και ακόμα να φτάσει στο υποκατάστημα της περιοχής μου. Προσπαθώ να βγάλω τηλεφωνική γραμμή στο κέντρο διανομής και στο υποκατάστημα όλη μέρα και με βγάζει στην αναμονή και μετά κλείνει. Τόσες παραγγελίες έχω παραλαβει από τη συγκεκριμένη courier, πρώτη φορά τέτοια καθυστέρηση. Το αργότερο σε δύο μέρες, είχα το δέμα στα χέρια μου. Έχει κανείς άλλος τέτοια εμπειρία; Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2024 από knight77
mhortis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 20 minutes ago, knight77 said: Λοιπόν, έχω δέμα με αντικαταβολή που είναι στο hub της ACS από το περασμένο Σάββατο 14/12 και ακόμα να φτάσει στο υποκατάστημα της περιοχής μου. Προσπαθώ να βγάλω τηλεφωνική γραμμή στο κέντρο διανομής και στο υποκατάστημα όλη μέρα και με βγάζει στην αναμονή και μετά κλείνει. Τόσες παραγγελίες έχω παραλαβει από τη συγκεκριμένη courier, πρώτη φορά τέτοια καθυστέρηση. Το αργότερο σε δύο μέρες, είχα το δέμα στα χέρια μου. Έχει κανείς άλλος τέτοια εμπειρία; Αντίστοιχη εμπειρία, πακέτο στο hub από τις 11/12 και ακόμα να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο... Καμία τύχη με το τηλέφωνο, σήμερα έστειλα και mail και περιμένω...
knight77 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, mhortis said: Αντίστοιχη εμπειρία, πακέτο στο hub από τις 11/12 και ακόμα να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο... Καμία τύχη με το τηλέφωνο, σήμερα έστειλα και mail και περιμένω... To μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να υπάρχει μεγάλος όγκος δεμάτων λόγω Χριστουγέννων, αλλά και πάλι, courrier είναι, θα έπρεπε να παραδίδουν νωρίτερα. Κάτι πρέπει να κάνουν πάντως και με το τηλεφωνικό κέντρο, δεν μπορώ να βγάλω γραμμή με τπτ. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2024 από knight77
vanni Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Σε αντίστοιχη περίπτωση στα ΕΛΤΑ έχει φτάσει στο κατάστημα από 12/12 και περιμένω και τελικά πήγα μόνος μου και το παρέλαβα αλλιώς ακόμη θα περίμενα. Στο κατάστημα γινόταν χαμός από black Friday πακέτα υπάλληλοι 2 όλοι και όλοι κόσμος γινόταν χαμός και ο υπάλληλος να λέει σε όλους όσους εξυπηρετούσε "εάν ξέρετε κανέναν που να θέλει δουλειά στείλτε τον εδώ". Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2024 από vanni
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα