Προς το περιεχόμενο

ACS Courier

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 minutes ago, Getta Robo said:

Μιλαμε για την εταιρεια που αφηνε/αφηνει χαρτακια "περασαμε και δεν σας βρηκαμε" και σε επικοινωνια μαζι τους, εδιναν ολες τις δικαιολογιες του γαλαξια.

Άσχετο. Το "περάσαμε και δε σας βρήκαμε" είναι άλλο θέμα, σε κάθε περίπτωση είναι αποστολή σπίτι.

Εδώ τώρα συζητάμε ότι πήγανε αποστολές σε θυρίδα κι ακόμα δε μάθαμε το λόγο... και προφανώς ισχύει αυτό που λέει ο @sdikr

Δηλαδή τόσες μέρες αυτός/ή που το ανέφερε δεν έχει επικοινωνήσει καν με το κατάστημα που έκανε τη παραγγελία.

• Απαντ. 217
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
16 minutes ago, ekrepali said:

Άσχετο. Το "περάσαμε και δε σας βρήκαμε" είναι άλλο θέμα, σε κάθε περίπτωση είναι αποστολή σπίτι.

Εδώ τώρα συζητάμε ότι πήγανε αποστολές σε θυρίδα κι ακόμα δε μάθαμε το λόγο... και προφανώς ισχύει αυτό που λέει ο @sdikr

Δηλαδή τόσες μέρες αυτός/ή που το ανέφερε δεν έχει επικοινωνήσει καν με το κατάστημα που έκανε τη παραγγελία.

Το θεμα μας ειναι μια αντιεπαγγελματικη εταιρεια οπου κανει τα δικα της καθε φορα.

Αρα ειναι παρα πολυ σχετικο.

Και σε εμενα για παραγγελια οπου δυστηχως δεν ηξερα οτι παραδιδεται με την ACS, ηταν κρατημενη στο καταστημα της περιοχης μου, και η ACS ψευδως μου ειπε οτι ειχα ενημερωθει και συμφωνησει να την παραλαβω ταυτοπροσωπος.

Δημοσ.
1 minute ago, Getta Robo said:

Το θεμα μας ειναι μια αντιεπαγγελματικη εταιρεια οπου κανει τα δικα της καθε φορα.

Αρα ειναι παρα πολυ σχετικο.

Και σε εμενα για παραγγελια οπου δυστηχως δεν ηξερα οτι παραδιδεται με την ACS, ηταν κρατημενη στο καταστημα της περιοχης μου, και η ACS ψευδως μου ειπε οτι ειχα ενημερωθει και συμφωνησει να την παραλαβω ταυτοπροσωπος.

Πού κολλάνε όλα αυτά με το ACS Point;

Δημοσ.
1 minute ago, ekrepali said:

Πού κολλάνε όλα αυτά με το ACS Point;

On 22/06/2024 at 13:28, tzikoula said:

Για ποιο λόγο η Acs βάζει τα δέματα στο acs point και δεν τα φέρνει σπίτι; Αν είναι γιατί ζητάω παράδοση στο σπίτι μου; 

μηπως κολλανε επειδη κανουν καθε φορα τα δικα τους και ακρη δεν βγαινει;

Δημοσ.
6 minutes ago, Getta Robo said:

μηπως κολλανε επειδη κανουν καθε φορα τα δικα τους και ακρη δεν βγαινει;

Ξαναδιάβασε τι λέει παραπάτω...

15 hours ago, tzikoula said:

Έχω παραγγείλει πολλές φορές από το συγκεκριμένο site κι απ' όσο έχω παρατηρήσει δεν έχει αλλάξει κάτι όσο αφορά την επιλογή για το που θα μου παραδοθεί το δέμα.

"Απ'όσο έχει παρατηρήσει" σημαίνει ότι δεν είναι 100% σίγουρη, και δεν έχει επικοινωνήσει με το κατάστημα για να βεβαιωθεί. Μπορεί αυτοί να ζητάνε παράδοση σε ACS Point κι όχι στο σπίτι... αυτό λέμε!

Δημοσ.
Just now, ekrepali said:

Ξαναδιάβασε τι λέει παραπάτω...

"Απ'όσο έχει παρατηρήσει" σημαίνει ότι δεν είναι 100% σίγουρη, και δεν έχει επικοινωνήσει με το κατάστημα για να βεβαιωθεί. Μπορεί αυτοί να ζητάνε παράδοση σε ACS Point κι όχι στο σπίτι... αυτό λέμε!

Περιμενουμε λοιπον επισημη απαντηση απο το καταστημα, για τα τυπικα, σε καθε περιπτωση ξερουμε πολυ καλα την "πολιτικη" της ACS και ολο το ιστορικο της.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Στους τελευταίους μήνες παραγγέλνω μέσω Skroutz Plus.

Όσα δέματα φεύγουν με ACS, έχουν μόνιμα καθυστερήσεις. Βλέπω ότι κάθονται 2 ή και 3 ημέρες στο κεντρικό hub.
1 δέμα, δε, το κατάπιε μαύρη τρύπα κάπου στα κεντρικά και δεν μπόρεσαν να δώσουν εικόνα που βρίσκεται, ακόμα και μετά από 2 παρεμβάσεις της ομάδας αποστολών του Skroutz, οπότε και πήγα σε ακύρωση.

Με όλους τους άλλους παρόχους, έρχονται σφαίρα και βλέπω ότι η παραμονή στα hub τους είναι ελάχιστη.

Αυτή ήταν η εμπειρία μου και εκτός Skroutz Plus πιο πριν, με αποστολές από καταστήματα.

Απορώ πώς τόσο μεγάλοι παίκτες της αγοράς, αλλά και επιμέρους μικρά καταστήματα, συνεχίζουν και συνεργάζονται με τους πουθενάδες της ACS.

• Like 1
Δημοσ.

Για μενα η acs παντως, εχει ενα μοναδικο ασυγκριτο πλεονεκτημα. Εγω τουλαχιστον δεν εχω καμια αλλη courier να το εχει. Καθημερινο συνεχομενο ωραριο! Με βολευει απιστευτα, μεσημερι, να πεταγομαι και να περνω το δεμα μου. Ολοι οι αλλοι πανε με ωραριο καταστηματων, μεσημερια κλειστα.

• Haha 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, mindreader είπε

Για μενα η acs παντως, εχει ενα μοναδικο ασυγκριτο πλεονεκτημα. Εγω τουλαχιστον δεν εχω καμια αλλη courier να το εχει. Καθημερινο συνεχομενο ωραριο! Με βολευει απιστευτα, μεσημερι, να πεταγομαι και να περνω το δεμα μου. Ολοι οι αλλοι πανε με ωραριο καταστηματων, μεσημερια κλειστα.

Να υποθεσω οτι μενεις σε μικρη πολη η κατι αναλογο;
Γιατι γενικα το ωραριο σε ολες τις κουριερ ειναι συνεχομενο.

Τραγικο να θεωρουμε σαν συν το ωραριο,στην χειροτερη κουριερ στην Ελλαδα.

• Like 1
Δημοσ.

Οι Courier  είναι ανάλογα τις περιοχές. Αν δε κάνω λάθος francise ιδώτες τρέχουν τα υποκαταστήματα... Για τα περισσότερα προβλήματά και καθυστερήσεις ευθύνονται τα υποκατάστημα που δουλεύουν με το σκεπτικό τής αρπαχτής να βγάζουν χωρίς να προσφέρουν καν τις βασικές υπηρεσίες.
Στη περιοχή μου πάντως η χειρότερη και με διαφορά είναι τα ελτα courier πριν καιρό μου είχαν χάσει ογκώδες δέμα άξιας 750ευρω αποζημιώθηκα βέβαια από το κατάστημα που είχα κάνει την αγορά, το δέμα το βρήκαν μέσα στο κατάστημα τους 3.5 μήνες μετά και μού το έφεραν, ολόκληρη κούτα μισό επί μισό μέτρο...
Μίας και ξέρω ποσό τσίρκο είναι το συγκεκριμένο υποκατάστημά μια παραγγελία που μου την έστειλαν την προ-προηγουμένη εβδομάδα  έχουν δηλώσει ότι πέρασαν 3 φορές να παραδώσουν άλλα ποτέ δεν πέρασε κανείς... Ούτε χαρτάκι βρήκα...
Μίας και το ξέρω το έργο και πόσο τσίρκο είναι η συγκεκριμένη εταιρία στην περιοχή και δεν είχα επιλογή προτίμησα την αντικαταβολή εάν Θέλουν να πληρωθούν ας το φέρουν ειδάλλως ας κάνουν ότι Θέλουν... 

Ταυτόχρονα την ίδια μέρα έκανα και μια παρόμοια παραγγελία από  amazon .de  την  οποία την παρέλαβα πριν 2 μέρες από Γερμανία, από τη διπλανή πόλη απόσταση μιας ώρας ακόμα περιμένω... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το να μην επιλέγεις στην περιοχή σου ΕΛΤΑ κούριερ σου πέρασε από το μυαλό;; no offence 

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Οταν παραγγέλνεις  κατι δεν επιλεγείς μεταφορικη.Φορτωνεσαι αυτη που χρησιμοποιει το καταστημα......

3 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Το να μην επιλέγεις στην περιοχή σου ΕΛΤΑ κούριερ σου πέρασε από το μυαλό;; no offence

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, filipprin είπε

Οταν παραγγέλνεις  κατι δεν επιλεγείς μεταφορικη.Φορτωνεσαι αυτη που χρησιμοποιει το καταστημα......

3 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Γιαυτο και εγω επιλεγω καταστημα που εχει την μεταφορικη που θελω ( acs που εδω Βασιλικο Ευβοιας ειναι η πιο σωστη και γρηγορη ) 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, filipprin είπε

Δεν επιλέγω το κατάστημα όταν το κούριερ του είναι αυτό που έχω απορρίψει γενικά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, villasg είπε

Γιαυτο και εγω επιλεγω καταστημα που εχει την μεταφορικη που θελω ( acs που εδω Βασιλικο Ευβοιας ειναι η πιο σωστη και γρηγορη ) 

1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε

Δεν επιλέγω το κατάστημα όταν το κούριερ του είναι αυτό που έχω απορρίψει γενικά.

Μπορείτε να επικοινωνείτε και με το κατάστημα και να ρωτάτε δήθεν ότι δεν ξέρετε με ποια κούριερ συνεργάζονται και όταν σας λένε το όνομα να λέτε άκυρο θα πάρω από αλλού. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...