Προς το περιεχόμενο

ACS Courier

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 217
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, tzikoula είπε

Για ποιο λόγο η Acs βάζει τα δέματα στο acs point και δεν τα φέρνει σπίτι; Αν είναι γιατί ζητάω παράδοση στο σπίτι μου; 

Για τον λόγο που έβαζε χαρτάκι να πας να το πάρεις από κει; Μάλλον νέα τακτική εν όψει.😆

Δημοσ.
7 ώρες πριν, tzikoula είπε

Για ποιο λόγο η Acs βάζει τα δέματα στο acs point και δεν τα φέρνει σπίτι; Αν είναι γιατί ζητάω παράδοση στο σπίτι μου; 

Πού άρχισε να γίνεται αυτό το νέο κόλπο? 😀

Δημοσ.
21 ώρες πριν, conqueror06 είπε

Πού άρχισε να γίνεται αυτό το νέο κόλπο? 😀

Θεσσαλονίκη, το κατάστημα της Αγίου Δημητρίου 

• Sad 1
Δημοσ.
On 22/06/2024 at 13:28, tzikoula said:

Η ACS συμπεριφερεται ως κρατος εν κρατει και οι ελεγκτικοι οργανισμοι αδιαφορουν. Οπως φυσικα και οι ιδιοι, αφου προφασιζονται καθε φορα διαφορετικα πραγματα.

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι απλα να μην ξανασυνεργαστεις ποτε μαζι τους. Ευτυχως υπαρχουν πλεον αρκετες εναλλακτικες.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Getta Robo είπε

Η ACS συμπεριφερεται ως κρατος εν κρατει και οι ελεγκτικοι οργανισμοι αδιαφορουν. Οπως φυσικα και οι ιδιοι, αφου προφασιζονται καθε φορα διαφορετικα πραγματα.

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι απλα να μην ξανασυνεργαστεις ποτε μαζι τους. Ευτυχως υπαρχουν πλεον αρκετες εναλλακτικες.

Δυστυχώς στις συγκεκριμένες παραγγελίες δεν μπορώ να επιλέξω άλλη εταιρία

Δημοσ.
10 hours ago, tzikoula said:

Καταλαβα, κοιταξε μπορεις αν θες να κανεις καταγγελια αφου ειναι παρανομο, ακρη ομως απο την ΕΕΤΤ δεν θα βγαλεις

Οποτε καλυτερα να πληρωνεις την υπηρεσια με τα κουτια, φανταζομαι θα ειναι καπως φθηνοτερη.

Δημοσ.
12 hours ago, tzikoula said:

Μήπως έχει επιλέξει αυτός που το στέλνει  να το στείλει μέσω  ACS Point;

Δημοσ.
6 minutes ago, sdikr said:

Κι εμένα μου φαίνεται περίεργο να το έβαλε η ACS σε θυρίδα έτσι στα ξεκουδουνα.

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, sdikr είπε

Έχω παραγγείλει πολλές φορές από το συγκεκριμένο site κι απ' όσο έχω παρατηρήσει δεν έχει αλλάξει κάτι όσο αφορά την επιλογή για το που θα μου παραδοθεί το δέμα. Να ήταν τουλάχιστον η skroutz που έχω skroutz point ακριβώς κάτω από το σπίτι μου, δε θα με πείραζε. Αλλά με την acs είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει κι έχω γυρίσει όλο τον δημο μου γιατί κάθε φορά το βάζουν και σε άλλο 

Δημοσ.

στην περιοχη μου η ACS, ειναι η καλυτερη απ ολες. εκτος οτι τα δεματα ερχονται σε μια εργασιμη, ο διανομεας με παιρνει παντα τηλεφωνο πριν φτασει. Η χειροτερη ειναι η DHL που ποτε δεν βρισκει την διευθυνση.

• Haha 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tzotzo είπε

στην περιοχη μου η ACS, ειναι η καλυτερη απ ολες. εκτος οτι τα δεματα ερχονται σε μια εργασιμη, ο διανομεας με παιρνει παντα τηλεφωνο πριν φτασει. Η χειροτερη ειναι η DHL που ποτε δεν βρισκει την διευθυνση.

Πως ακριβως βοηθαει αυτο στη συζητηση;

• Haha 1
Δημοσ.
12 hours ago, tzikoula said:

Έχω παραγγείλει πολλές φορές από το συγκεκριμένο site κι απ' όσο έχω παρατηρήσει 

Το 'απ'όσο έχω παρατήσει' απέχει πολύ απ'το γιατί συνέβη. Μίλησες με το site και με την ACS να πάρεις εξηγήσεις γιατί πάνε σε ACS point και δε στα φέρνουν σπίτι;

• Like 1
Δημοσ.
13 hours ago, tzikoula said:

Έχω παραγγείλει πολλές φορές από το συγκεκριμένο site κι απ' όσο έχω παρατηρήσει δεν έχει αλλάξει κάτι όσο αφορά την επιλογή για το που θα μου παραδοθεί το δέμα. Να ήταν τουλάχιστον η skroutz που έχω skroutz point ακριβώς κάτω από το σπίτι μου, δε θα με πείραζε. Αλλά με την acs είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει κι έχω γυρίσει όλο τον δημο μου γιατί κάθε φορά το βάζουν και σε άλλο 

Αν είναι δωρεάν η αποστολή ίσως να έχει επιλέξει να κάνει χρήση point καθώς του είναι φθηνότερο σαν επιλογή

Μπορεί ακόμα η acs να του έχει κάνει προσφορά  για να κάνει χρήση των Point  καθώς θέλει να τα προωθήσει.

Συγκεκριμένα το είδα σε πράγματα που περίμενα απο temu που μέχρι πριν κάποιες μέρες ερχόταν σπίτι, ξεκινήσανε να πηγαίνουν σε acs point  και δεν άλλαξε κάτι στην επιλογή για shipping

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, ekrepali said:

Το 'απ'όσο έχω παρατήσει' απέχει πολύ απ'το γιατί συνέβη. Μίλησες με το site και με την ACS να πάρεις εξηγήσεις γιατί πάνε σε ACS point και δε στα φέρνουν σπίτι;

Μιλαμε για την εταιρεια που αφηνε/αφηνει χαρτακια "περασαμε και δεν σας βρηκαμε" και σε επικοινωνια μαζι τους, εδιναν ολες τις δικαιολογιες του γαλαξια.

Δεν χρειαζονται συννεφα να πεσουμε για τους συγκεκριμενους.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...