stefa_1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 23 λεπτά πριν, mindreader είπε Παει για αλλαγη ιδιοκτησιας....τωρα αν αυτο ειναι καλο ή κακο, δεν το ξερω... https://www.naftemporiki.gr/business/1659635/acs-thema-chronoy-i-polisi-tis-etaireias-tachymetaforon/ Γι'αυτο κινουνται ολα με ρυθμο χελωνας, πιο αργα και απο τα ΕΛΤΑ ? Ή η περιπτωση μου που εγραψα παραπανω ειναι μεμονωμενη ? Φαινεται παντως πως ολα "παγωσαν" στο tracking απο τη στιγμη που αλλαξα με τη βοηθεια του virtual assistant την παραλαβη απο το καταστημα αντι για κανονικη παραδοση στο σπιτι. 1
ekrepali Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 56 minutes ago, mindreader said: Παει για αλλαγη ιδιοκτησιας....τωρα αν αυτο ειναι καλο ή κακο, δεν το ξερω... https://www.naftemporiki.gr/business/1659635/acs-thema-chronoy-i-polisi-tis-etaireias-tachymetaforon/ Oι τελευταίες 20 παραγγελίες μου από Skroutz, ήταν με EasyMail, Speedex, EΛΤΑ, Γενική... Η ΑCS πλέον μου φέρνει μόνο τα Κινέζικα (aliexpress standard και choice). 😁 1
dtk-386 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 56 λεπτά πριν, mindreader είπε Παει για αλλαγη ιδιοκτησιας....τωρα αν αυτο ειναι καλο ή κακο, δεν το ξερω... https://www.naftemporiki.gr/business/1659635/acs-thema-chronoy-i-polisi-tis-etaireias-tachymetaforon/ Παράλληλα, θα συνεχιστούν οι επενδύσεις με έμφαση στην ενδυνάμωση και του last mile. 1 1
stefa_1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Παράλληλα, θα συνεχιστούν οι επενδύσεις με έμφαση στην ενδυνάμωση και του last mile. Yπαρχουν ακομα αυτα ? Εδω που μενω επαρχια, ο ντελιβερας σε παιρνει τηλ πριν την παραδοση οταν φτανει κοντα στο σπιτι. Απαξ και δεν προλαβεις να το σηκωσεις και τον παρεις ευθυς αμεσως πισω, αυτο ηταν, τελος. Παλια αυτο γινοταν με την Γενική ταχ., τωρα γινεται το αντιθετο με την acs. Δεν αφηνει αυτοκολλητα κτλ, οποτε μολις τον παρεις αμεσως πισω τηλ, θα σου πει ή πας κανα μισαωρο πριν το κλεισιμο του τοπικου καταστηματος να το παρεις απο κει ή δευτερη προσπαθεια την επομενη εργασιμη. Καμια φορα τα Viber sms ερχονται οποτε θελουν (αν ερθουν) οποτε δεν εχεις ιδεα οτι κατι θα ερθει σημερα. Τα mobile POS που εχουν δουλευουν επισης οποτε θελουν. Οποτε για μενα με νυχτερινη εργασια, πρεπει παντα να εχω μετρητα, και να βαλω ξυπνητηρι για να ελεγξω το tracking. Αν γραφει οτι εγινε κατανομη σε κουριερ, φυλαω σκοπια σε μπαλκονι και βεβαιωνομαι οτι το κινητο δουλευει αψογα. Καλου κακου και 1-2 επανεκκινησεις μην τυχον και φαει κολλημα το δικτυο. Δεμα που σταλθηκε την περασμενη Τεταρτη ακομα περιμενω να φυγει απο Αθηνα για επαρχια. Μιας και η ACS διανεμει προιοντα απο temu, etsy και ολα αυτα τα συναφη, ο ογκος δεματων εχει φτασει στο θεο, εξου και θελω να πιστευω αυτη η απιστευτη καθυστερηση. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2024 από stefa_1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Γενικά ανάλογα με τις εποχές γίνεται χαμός στις εταιρείες courier, και δεν αναφέρομαι πανδημια, αλλα Πάσχα, περιοδο εκπτώσεων, γιορτές κλπ. Όσος φορές έχει τυχει να χρειαστώ ACS δεν είχα παράπονο.. αν και μια φορά που δεν ήμουν εδω ξαναπέρασε το παιδί την επόμενη ημέρα off-topic και ΔΕΝ αφορά την ACS αλλά ειναι αστείο Στην πολυκατοικία μου, κάθε όροφος είχε πυροσβεστήρες, δεν ξερω γιατι αλλα στον δικο μου όροφο ήταν κάπως διαφορετικός, κ πιο μακρύς και πιο εντονα κοκκινος, λογικα η εταιρεια που ειχαμε παλια θα τον ειχε αλλαξει, δεν εκανε στις βάσεις και ηταν τοποθετημένος στα σκαλιά. Πριν 3-4 εβδομάδες είδα κάποιον απο εταιρεία που κανει delivery να κρατά στο ισόγειο εναν πυροσβεστήρα, τώρα παρατήρησα οτι αυτος ο περιεργος που ειχαμε εμεις απουσιαζει 😂😂😂 λογικά κάποιος στην πολυκατοικια μου, δεν εσωσε καλο φιλοδώρημα😂 εν τω μεταξυ παιζει να εχει λήξει, κατι ξερω και δινω φιλοδώρημα 😂
stefa_1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Manefs23 είπε Γενικά ανάλογα με τις εποχές γίνεται χαμός στις εταιρείες courier, και δεν αναφέρομαι πανδημια, αλλα Πάσχα, περιοδο εκπτώσεων, γιορτές κλπ. Όσος φορές έχει τυχει να χρειαστώ ACS δεν είχα παράπονο.. αν και μια φορά που δεν ήμουν εδω ξαναπέρασε το παιδί την επόμενη ημέρα Ναι αυτο ισχυει... Δεδομενου οτι ειχαμε προσφατα πολλες αργιες (1)* και πολλες μερες σερι (2), επισης καθολικο Πασχα - αργια του τραπεζικου συστηματος (3), επιστολικη ψηφος που αν καταλαβα καλα την εχει αναλαβει η ACS (4) ? Και γω παραπονο δεν ειχα ποτε με την ACS, συνηθως απο χερσαιους προορισμους, σχεδον παντα ειχα το δεμα την αμεσως επομενη εργασιμη απο την ημερα αποστολης,...μεχρι προσφατα που απο την προηγουμενη Τεταρτη δεν εχει κινηθει καν το δεμα και εχει κολλησει σε καποιο ACS καταστημα ή hub Αθηνων. (Βλεπε εικονα) Το ολο θεμα μου προκληθηκε απο την στιγμη που αλλαξα τον τροπο παραλαβης απο το καταστημα αντι για παραδοση στο σπιτι και λεω μηπως αυτο εκανε το δεμα να κολλησει ή να εχει κολλησει το tracking και το δεμα να καθεται και να περιμενει στο καταστημα και στο τελος να το επιστρεψουν πισω. Το καταστημα που εκανα την αγορα, μου ειπαν χαρακτηριστικα οτι" ειναι πεπεισμενοι οτι ολα ειναι ΟΚ και θα σας ειδοποιησουν (οοοοοταν->αυτο το εβαλα εγω ) μολις φτασει" (αμα φτασει ποτε 😒) *Λογοι καθυστερησης Επεξ/σία 13 Μαΐου 2024 από stefa_1
StamTheMan Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 3 ώρες πριν, Manefs23 είπε Πριν 3-4 εβδομάδες είδα κάποιον απο εταιρεία που κανει delivery να κρατά στο ισόγειο εναν πυροσβεστήρα Ειχα μπει και εγω στον πειρασμο να παρω οτι υπαρχει στους εξωτερικους χωρους,σε πολυκατοικια που κατεβαινοντας τα σκαλια της,ειχα χτυπησει το κεφαλι μου ,στην ουσια στα απο πανω σκαλια.Ηταν πολυ λαθος η κατασκευη και οταν κοιταξα,ειχε πολλα σχολια γραμμενα με μαρκαδορους και ολοι εβριζαν για τον ιδιο λογο. Ρωτησα σε 2-3 γραφεια που ειχα παει,ολοι μου ειπαν να τους τρεξω,αλλα κανεις δεν ηξερε ποιους να τρεξω. Ειχαν σπασει και τα γυαλια ηλιου που ειχα στο κεφαλι μου. Στην πορεια αποφασισα οτι δε φταινε ολοι οι αλλοι που εχουν σπιτια και γραφεια εκει. Οποτε ναι,καποιος εκδικητικος ηταν,δε νομιζω ομως να ηταν το tip το προβλημα,μαλλον ηταν κατι πιο χοντρο.
haris_216 Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 12 ώρες πριν, mindreader είπε Παει για αλλαγη ιδιοκτησιας....τωρα αν αυτο ειναι καλο ή κακο, δεν το ξερω... https://www.naftemporiki.gr/business/1659635/acs-thema-chronoy-i-polisi-tis-etaireias-tachymetaforon/ Θεωρητικά πάντα μιλώντας όταν μια δημόσια υπηρεσία/εταιρία (ή έστω κάποια που δεν έχει απογαλακτιστεί πλήρως από το δημόσιο) πάει για πώληση έχει νόημα να απαξιωθεί από "διαφόρους" προκειμένου ο ενδιαφερόμενος να την πάρει "κοψοχρονιά" (ο ΕΛΤΑ είναι ένα τέτοιο παράδειγμα αν και οι σχετικές "κινήσεις" δεν έχουν γίνει ακόμα). Σε μία ιδιωτική επιχείρηση δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα θα είχε κάτι τέτοιο (εκτός προφανώς από παιχνίδια διαφόρων με το κόστος αγοράς, μετοχές, κλπ) πάντως η πραγματικότητα είναι, όπως έχει ειπωθεί πολλάκις και παρά τις τελευταίες κινήσεις για logistics center, κλπ ότι η ACS "υπολειτουργεί". Τουλάχιστον σε σχέση με το πως "θα έπρεπε" ή ακόμα και με το πως λειτουργούσε στο παρελθόν. 2
stefa_1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, haris_216 είπε Θεωρητικά πάντα μιλώντας όταν μια δημόσια υπηρεσία/εταιρία (ή έστω κάποια που δεν έχει απογαλακτιστεί πλήρως από το δημόσιο) πάει για πώληση έχει νόημα να απαξιωθεί από "διαφόρους" προκειμένου ο ενδιαφερόμενος να την πάρει "κοψοχρονιά" (ο ΕΛΤΑ είναι ένα τέτοιο παράδειγμα αν και οι σχετικές "κινήσεις" δεν έχουν γίνει ακόμα). Σε μία ιδιωτική επιχείρηση δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα θα είχε κάτι τέτοιο (εκτός προφανώς από παιχνίδια διαφόρων με το κόστος αγοράς, μετοχές, κλπ) πάντως η πραγματικότητα είναι, όπως έχει ειπωθεί πολλάκις και παρά τις τελευταίες κινήσεις για logistics center, κλπ ότι η ACS "υπολειτουργεί". Τουλάχιστον σε σχέση με το πως "θα έπρεπε" ή ακόμα και με το πως λειτουργούσε στο παρελθόν. Υπολειτουργει δεν λες τιποτα. Το ιδιο προιον με δημοσιο ταχυδρομειο απο αλλη χωρα της Ε.Ε θα ειχε φτασει ηδη σε σημειο παραλαβης στην Ελλαδα ή τουλαχιστο θα...ειχε κινηθει στο tracking σε σχεση με την ACS! Οσες φορες παραγγειλα κατι με απλη UPS (και μετα με Γενική για επαρχια μολις πατησει Ελλαδα) /DHL Standard και γινοταν dispatch Τεταρτη 08/05- οπως στην περιπτωση μου τωρα με την ACS-, σημερα θα εγραφε στο tracking "out for delivery" και οχι ακομα στο hub Αθηνων, αν δηλαδη μπηκαν στον απανθρωπο κοπο στο ACS Αργυρουπολης να μεταφερουν το αντικειμενο στον χωρο που γινεται η αναδιαμετακομιση. Περιμενα μια καποια καθυστερηση λογω των αργιων που κολλησαν πολλες μερες μαζι, αλλα αυριο κλεινει μια βδομαδα απο την παραλαβη του αντικειμενου απο την ACS και ουτε η ACS ξερει τιποτα, ουτε ο πωλητης. Τα κλαιω ηδη τα λεφτα και το χρονο μου, εχω εξαντλησει ολες μου τις επιλογες. Ελπιζω το καταστημα να με αποζημιωσει οταν σε 1 μηνα θα πειστουν οτι το πακετο εν τελη δεν κινηθηκε, απλα τραγικοι ολοι τους. Παλια παραγγελνα απο καταστηματα που συνεργαζονται αποκλειστικα με την ACS (γιαι ηξερα οτι αν το προιον φυγει μεσημερι για επαρχια, αυριο θα το χω), τωρα διαβαζω προσεκτικα να βεβαιωθω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να σταλθει κατι με ACS. Φουλ απογοητευση... Επεξ/σία 14 Μαΐου 2024 από stefa_1
villasg Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Εδω επαρχια να μην το ματιασω η τοπικη ACS ( Βασιλικο ευβοιας ) ειναι αψογη και παραδιδει τρενο . Ουτε ψευδη χαρτακια ουτε τιποτα . 1
stefa_1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, villasg είπε Εδω επαρχια να μην το ματιασω η τοπικη ACS ( Βασιλικο ευβοιας ) ειναι αψογη και παραδιδει τρενο . Ουτε ψευδη χαρτακια ουτε τιποτα . Και εδω ετσι ηταν απο παντα μεχρι την καταραμενη περασμενη Τεταρτη. Ελαβες προσφατα ομως καποιο δεμα ? Δηλαδη αν περιμενες καποιο δεμα/φακελο κτλ απο τις 06/05 κ μετα με την ACS και να το παρελαβες ή εστω να κινειται. (Που να μενα και σε κανα νησι μακρινο -> ημουν "νιος και γερασα" που λεμε) Στην εικονα που επισυναπτω δεν εχουμε χρονοδιαγραμμα για ραντεβου σε οδοντιατρο στα εξωτερικα ιατρεια 🤣 Επεξ/σία 14 Μαΐου 2024 από stefa_1
villasg Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 4 ώρες πριν, stefa_1 είπε Ελαβες προσφατα ομως καποιο δεμα ? ΝΑΙ φτανουν τα 4 παρακατω ? Spoiler
stefa_1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 2 ώρες πριν, villasg είπε ΝΑΙ φτανουν τα 4 παρακατω ? Απόκρυψη περιεχομένων Ωρε μπραβο! Απ οτι φαινεται μονο σε μενα κολλησαν ολα. Αυτη η παραλαβη Κυριακατικα 12/05 πως εγινε ? Ολα απο Ελλαδα ή απο sites τυπου temu ? Γιατι συγγενικο μου προσωπο παρελαβε απο Temu σημερα, και παραλαβη αποστολης εγινε την Κυριακη οπως στο tracking σου (Νομιζω απο Βουλγαρια εχει ενδιαμεσο σταθμο αλλα απο Αθηνα ξεκινησε την Κυριακη) και παραδοση εγινε σημερα.
little_fairy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Αν πάω στην acs στικάκι με την ετικέτα επιστροφής θα μου την εκτυπώσουν; Έχω δική μου γιατί γίνεται έτσι από το κατάστημα που θέλω να επιστρέψω. Γιατι δεν έχω φωτοτυπικό κοντά μου και βιάζομαι.
tzikoula Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 Για ποιο λόγο η Acs βάζει τα δέματα στο acs point και δεν τα φέρνει σπίτι; Αν είναι γιατί ζητάω παράδοση στο σπίτι μου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα