Horn Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα.Ας μπούμε στο ψητό.Πριν 3 χρόνια αγόρασα ένα στρώμα από την media strom και πριν λίγο καιρό είχα αφορητους πόνους στην πλάτη από τα ελατήρια.Τους παίρνω τηλ να ρθουνε να το δούνε κ το πήρανε να το φτιάξουνε...μου το φέρανε κ μετά από δύο βδομάδες πάλι δν μπορώ να κοιμηθώ από τους πόνους.Τους καλώ κ μ λένε έτσι είναι το στρώμα τι να κάνουμε εμείς άλλο;Ερώτηση πώς να κινηθώ;Υποτίθεται αυτα έχουν 8-10 χρόνια εγγύηση.Σε συνήγορο καταναλωτή θα βγάλω άκρη;Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια βοήθεια .
spooker Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 26 minutes ago, Horn said: Καλησπέρα.Ας μπούμε στο ψητό.Πριν 3 χρόνια αγόρασα ένα στρώμα από την media strom και πριν λίγο καιρό είχα αφορητους πόνους στην πλάτη από τα ελατήρια.Τους παίρνω τηλ να ρθουνε να το δούνε κ το πήρανε να το φτιάξουνε...μου το φέρανε κ μετά από δύο βδομάδες πάλι δν μπορώ να κοιμηθώ από τους πόνους.Τους καλώ κ μ λένε έτσι είναι το στρώμα τι να κάνουμε εμείς άλλο;Ερώτηση πώς να κινηθώ;Υποτίθεται αυτα έχουν 8-10 χρόνια εγγύηση.Σε συνήγορο καταναλωτή θα βγάλω άκρη;Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια βοήθεια . να φτιάξουνε τι? Τα στρώματα δεν είναι αυτοκίνητα να τα κάνεις service. Σε κορόιδεψαν. Με συνήγορο του καταναλωτή θα βγάλεις άκρη, όπως έχω βγάλει εγώ στο παρελθόν με μία υπόθεση με την aegean που δεν μου επέστρεφε τα χρήματα για ακυρωμένη πτήση. Πες μας παραπάνω για το στρώμα. Είναι μαλακό, σκληρό, μεσαίο. Έχεις αρχίζει να βουλιάζει σε σημεία? Μπορείς να τραβήξεις photos που να φαίνεται το πρόβλημα? by the way πριν κανά μήνα άλλαξα στρώμα από τα ΙΚΕΑ με εγγύηση χωρίς πολλά πολλά. Είχα πάρει 2 ίδια στρώματα σκληρά και το ένα από σκληρό έγινε μαλακό σε ένα χρόνο. Καθαρά κατασκευαστικό πρόβλημα. Το ΙΚΕΑ ήταν άψογο. Μου είπαν να διαλέξω όποιο στρώμα θέλω και θα μου κόψουν από την τιμή την αξία του αρχικού αν είναι ακριβότερο. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2023 από spooker 1
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Αυτο ηταν το στρωμα το ειδες το πήρες τώρα τι ακριβώς ψάχνεις. Η εγγυηση που δίνουν ειναι πχ αν πεταχτεί κανενα ελατήριο, οχι οτι εσενα δεν σε βόλεψε 1
Nabuko Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 7 ώρες πριν, Horn είπε Πριν 3 χρόνια αγόρασα ένα στρώμα από την media strom και πριν λίγο καιρό είχα αφορητους πόνους στην πλάτη από τα ελατήρια.Τους παίρνω τηλ να ρθουνε να το δούνε κ το πήρανε να το φτιάξουνε...μου το φέρανε κ μετά από δύο βδομάδες πάλι δν μπορώ να κοιμηθώ από τους πόνους. Οπότε δεν έχεις πρόβλημα με το στρώμα σαν στρώμα απόβπλευράς άνεσης, αφου για 3 χρόνια κοιμόσουν κανονικά. Άρα δε θα είχες πρόβλημα με κάποια αντικατάσταση με το ίδιο ακριβώς μοντέλο, σωστά?
PLACEBO_89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 11 ώρες πριν, Horn είπε Καλησπέρα.Ας μπούμε στο ψητό.Πριν 3 χρόνια αγόρασα ένα στρώμα από την media strom και πριν λίγο καιρό είχα αφορητους πόνους στην πλάτη από τα ελατήρια.Τους παίρνω τηλ να ρθουνε να το δούνε κ το πήρανε να το φτιάξουνε...μου το φέρανε κ μετά από δύο βδομάδες πάλι δν μπορώ να κοιμηθώ από τους πόνους.Τους καλώ κ μ λένε έτσι είναι το στρώμα τι να κάνουμε εμείς άλλο;Ερώτηση πώς να κινηθώ;Υποτίθεται αυτα έχουν 8-10 χρόνια εγγύηση.Σε συνήγορο καταναλωτή θα βγάλω άκρη;Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια βοήθεια . Δηλαδη το στρωμα αλλαξε την αρχικη του υποσταση??? Το οτι σε σενα μετα απο 3 χρονια ξεκινησαν οι πονοι ειναι αλλο θεμα..
spooker Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 23 minutes ago, PLACEBO_89 said: Δηλαδη το στρωμα αλλαξε την αρχικη του υποσταση??? Το οτι σε σενα μετα απο 3 χρονια ξεκινησαν οι πονοι ειναι αλλο θεμα.. δεν ειναι περιέργο. Συμβαίνει τα ελατήρια να χαλάνε πολύ πριν την ώρα και με δεδομένο πως τα περισσότερα στρώματα είναι πολύ ακριβά πληρώνεις παραπάνω για να έχεις και την 10ετή εγγύηση. Το ίδιο συνέβη και σε εμένα. Μετά από ένα χρόνο απέκτησα πόνους στη μέση επειδή το στρώμα άρχιζε να βουλιάζει και μόλις το άλλαξα οι πόνοι έφυγαν.
Horn Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, spooker είπε να φτιάξουνε τι? Τα στρώματα δεν είναι αυτοκίνητα να τα κάνεις service. Σε κορόιδεψαν. Με συνήγορο του καταναλωτή θα βγάλεις άκρη, όπως έχω βγάλει εγώ στο παρελθόν με μία υπόθεση με την aegean που δεν μου επέστρεφε τα χρήματα για ακυρωμένη πτήση. Πες μας παραπάνω για το στρώμα. Είναι μαλακό, σκληρό, μεσαίο. Έχεις αρχίζει να βουλιάζει σε σημεία? Μπορείς να τραβήξεις photos που να φαίνεται το πρόβλημα? by the way πριν κανά μήνα άλλαξα στρώμα από τα ΙΚΕΑ με εγγύηση χωρίς πολλά πολλά. Είχα πάρει 2 ίδια στρώματα σκληρά και το ένα από σκληρό έγινε μαλακό σε ένα χρόνο. Καθαρά κατασκευαστικό πρόβλημα. Το ΙΚΕΑ ήταν άψογο. Μου είπαν να διαλέξω όποιο στρώμα θέλω και θα μου κόψουν από την τιμή την αξία του αρχικού αν είναι ακριβότερο. Ειναι σκληρο με ελατηρια,μετα απο 3 χρονια ξυπναγα τελειως κουρασμενος και με πονους σε πλατη και μεση και συνειδητοποιησα οτι πεταγοντε τα ελατηρια.Ηρθανε το πηρανε και μου το φερανε με ενα αφρολεξ που το βρισκεις στα σκουπιδια και το ψηλαφισα λιγο τωρα και πιανω σιδερα και ελατηρια. 6 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Αυτο ηταν το στρωμα το ειδες το πήρες τώρα τι ακριβώς ψάχνεις. Η εγγυηση που δίνουν ειναι πχ αν πεταχτεί κανενα ελατήριο, οχι οτι εσενα δεν σε βόλεψε Μα εχουν πεταχτει τα ελατηρια και δν μπορω να κοιμηθω απο τον πονο. 6 ώρες πριν, Nabuko είπε Οπότε δεν έχεις πρόβλημα με το στρώμα σαν στρώμα απόβπλευράς άνεσης, αφου για 3 χρόνια κοιμόσουν κανονικά. Άρα δε θα είχες πρόβλημα με κάποια αντικατάσταση με το ίδιο ακριβώς μοντέλο, σωστά? Γενικα μου τα μασανε που επικοινωνησα με την media strom και μου λενε πως δν γινεται αντικατασταση γτ δν βγαινει αυτο το μοντελο πλεον.Απλα μου βαλανε ενα αφρολεξ π κρατησε 2 βδομαδες τωρα κ παλι ποναω. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2023 από Horn
spooker Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 2 minutes ago, Horn said: Ειναι σκληρο με ελατηρια,μετα απο 3 χρονια ξυπναγα τελειως κουρασμενος και με πονους σε πλατη και μεση και συνειδητοποιησα οτι πεταγοντε τα ελατηρια.Ηρθανε το πηρανε και μου το φερανε με ενα αφρολεξ που το βρισκεις στα σκουπιδια και το ψηλαφισα λιγο τωρα και πιανω σιδερα και ελατηρια. Μα εχουν πεταχτει τα ελατηρια και δν μπορω να κοιμηθω απο τον πονο. Γενικα μου τα μασανε που επικοινωνησα με την media strom και μου λενε πως δν γινεται αντικατασταση γτ δν βγαινει αυτο το μοντελο πλεον.Απλα μου βαλανε ενα αφρολεξ π κρατησε 2 βδομαδες τωρα κ παλι ποναω. Οκ πολύ απλά ζητάς πίσω τα χρήματα σου γραπτώς εφόσον δεν σου το αντικαθιστουν. Μετά κάνεις καταγγελία στο συνήγορο
The_Judas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Ποιο μοντέλο σου έδωσαν; Δες στο ιντερνετ αν είναι ίδιας περίπου αξίας με το προηγούμενο.
korakios Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 5 ώρες πριν, The_Judas είπε Ποιο μοντέλο σου έδωσαν; Δες στο ιντερνετ αν είναι ίδιας περίπου αξίας με το προηγούμενο. δεν πάει με την αξία αλλά με τα χαρακτηριστικά που πρέπει να είναι ίδια ή καλύτερα τώρα σε στρώμα άντε βγάλε άκρη 5 ώρες πριν, Horn είπε Γενικα μου τα μασανε που επικοινωνησα με την media strom και μου λενε πως δν γινεται αντικατασταση γτ δν βγαινει αυτο το μοντελο πλεον.Απλα μου βαλανε ενα αφρολεξ π κρατησε 2 βδομαδες τωρα κ παλι ποναω. ζήτα επιστροφή χρημάτων και όχι πιστωτικό , αν δεν , τότε μέσω ΣτΚ
The_Judas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 στην mediastrom οι σειρές που κυκλοφουν είναι παρόμοιες και πάνε με αυξανουσα ποιότητα benefit , advanced, prime κλπ. αν είχε την ακριβή πχ prime με ενα σωρο ανεξάρτητα ελατήρια και υποστρώματα... και του έβαλαν την φθηνη παίζει ρολο. 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 9 ώρες πριν, Horn είπε Ειναι σκληρο με ελατηρια,μετα απο 3 χρονια ξυπναγα τελειως κουρασμενος και με πονους σε πλατη και μεση και συνειδητοποιησα οτι πεταγοντε τα ελατηρια.Ηρθανε το πηρανε και μου το φερανε με ενα αφρολεξ που το βρισκεις στα σκουπιδια και το ψηλαφισα λιγο τωρα και πιανω σιδερα και ελατηρια. Μα εχουν πεταχτει τα ελατηρια και δν μπορω να κοιμηθω απο τον πονο. Γενικα μου τα μασανε που επικοινωνησα με την media strom και μου λενε πως δν γινεται αντικατασταση γτ δν βγαινει αυτο το μοντελο πλεον.Απλα μου βαλανε ενα αφρολεξ π κρατησε 2 βδομαδες τωρα κ παλι ποναω. Ωραία απαιτείς να στο ξαναπάρουν προκειμένου να στο φέρουν σωστό! Εγώ πήρα στρώμα από άλλη εταιρεία φάνηκε φοβερό αλλά δυστυχώς σε ένα μήνα απεδείχθη φούσκα! Ξεκίνησε να μαλακώνει και να ακούγονται τα ελατήρια όπως σπας κοκκαλακια από κοτόπουλο! Τους έστειλα βίντεο.. Με συνοπτικές διαδικασίες επιστροφή χρημάτων!
Xorxhs! Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Τον Απριλιο αγόρασα το https://eco-mat.gr/product/coral23/ Δυστυχώς ομως δεν μπορώ να το συνηθισω, με πονάει η πλάτη μου, γιατι κοιμαμαι στα πλαγια. Παω για νέο μαλακο στρώμα ή διορθώνεται με καποιο αναστρωμα ή κατι αλλο ?
PLACEBO_89 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, Xorxhs! είπε Τον Απριλιο αγόρασα το https://eco-mat.gr/product/coral23/ Δυστυχώς ομως δεν μπορώ να το συνηθισω, με πονάει η πλάτη μου, γιατι κοιμαμαι στα πλαγια. Παω για νέο μαλακο στρώμα ή διορθώνεται με καποιο αναστρωμα ή κατι αλλο ? Μαλακο ειναι.Αφου ειναι με ελατηρια pocket. Εγω σε τετοιο δεν μπορω να κοιμηθω ειναι πολυ μαλακο και αυτα του τυπου ελατηρια δεν κρατανε σε αξιοπιστια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα