ταμτακος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 δεν εχω πολλες γνωσεις... η ερωτηση ειναι αν αγορασω αυτο στο link,θα μπορω να παιξω παιχνιδια οπως:gta 5,red dead redemption 2,odyssey? https://www.e-shop.gr/innovator-3-basic-g6400-me-windows-10-p-PER.910014
duffyduck Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Θα στο πω με μια λέξη: ΟΧΙ , οπότε μακριά. Για αρχή δες λιγο την φόρμα εδώ : και με βάση αυτην την φορμα φτιάξε είτε ένα νέο τοπικ, ή άλλαξε και διαμόρφωσε το παρόν τοπικ, ώστε τα μέλη του φορουμ να μπορουν να σε βοηθήσουν. 1
Tol1as Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Ίσως να ξεκινάνε αυτά τα games, το αν θα μπορείς να τα παίξεις αυτό είναι άλλο θέμα. Αυτό στο link ειναι σάπιο, αντί να δώσεις 350€ εκεί καλύτερα πάρε 120 σουβλάκια και δες κάνα παιχνίδι στην TV, πχ τροχος της τύχης. Πέρα απ'την πλάκα, με περίπου 400€ φτιάχνεις καινούριο σύστημα με 5600g, 16gb ram, nvme σκληρό και χωρίς σαβουροκουτιά και σαβουροτροφοδοτικά. https://www.cpubenchmark.net/compare/3805vs4325/Intel-Pentium-Gold-G6400-vs-AMD-Ryzen-5-5600G 1
nickol-us Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν θες με 350 να παίζεις παιχνίδια και με σωστά γραφικά, η λύση είναι xbox series s. Αν θες υπολογιστή, το ελάχιστο είναι αυτό που σου είπε ο Tol1as, κάνοντας μεγάλες υποχωρήσεις σε γραφικά και έχοντας σχετικά κακή εμπειρία χρήσης, μάλιστα κάποιοι ΑΑΑ θα είναι unplayable. Αν θες υπολογιστή να παίζει τα πάντα (1080p) και σε σχετικά καλά γραφικά πρέπει να υπολογίζεις το ελάχιστο 500, ένα καλό vfm 700 και ταβάνι όσο θες... Αν πάλι δεν μπορείς να εγκαταστήσεις windows υπολόγισε ένα επιπλέον ποσό στα παραπάνω. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2023 από nickol-us 1
ταμτακος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) ευχαριστω για τις απαντησεις και τωρα θα ξεκαθαρισω τι ακριβως θελω ενα pc να παιζει παιχνιδια που βγηκαν μεχρι το 2019 ας πουμε.Ακουγεται λιγο περιεργο,απλα δεν εχω απαιτησεις για καινουργια games που θα εκτοξευσουν το κοστος.Επισης,προερχομαι απο παλιο υπολογιστη οποτε τα games που θα παιξω θα μου κρατησουν συντροφια για χρονια οποτε δεν εχω αναγκη απ τα πολυ καινουργια.Τα 4κ βιντεο απ το κινητο μου επισης λαγκαρουν τον υπολογιστη μου οταν παιζουν.Μπατζετ εχω περιορισμενο,μεχρι 450 το τωρινο desktop εχει τα χαρακτηριστικα στην εικονα.Μπορω να κρατησω τιποτα απ αυτα ? Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2023 από ταμτακος
nickol-us Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Το τροφοδοτικό και το κουτί ποιο είναι; Με σχετικά λίγα λεφτά(~200), ίσως αξίζει να σκεφτείς το σενάριο της αναβάθμισης. Ένας i7, με 16gb ram και μια μεταχειρισμένη καρτούλα θα δώσει πνοή μερικών ετών εφόσον δεν έχεις την άνεση για κάτι καλύτερο, δυστυχώς θα έχεις το ρίσκο του μεταχειρισμένου και παλαιού συστήματος. Και στα 450 βλέπω ότι βγαίνουν τα κουκιά για νέο σύστημα, ειδικά αν γνωρίζεις συναρμολόγηση. B450m/r5 4500/16gb aegis/ κουτί φθηνό ή αυτό που έχεις, τροφοδοτικό bronze 550 ή αν αξίζει αυτό που έχεις, 500gb nvme και τα ρέστα σε κάρτα. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2023 από nickol-us
ταμτακος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, nickol-us είπε και τα ρέστα σε κάρτα. ποια καρτα να παρω?
nickol-us Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, ταμτακος είπε ποια καρτα να παρω? Θα εξαρτηθεί απο τα ρέστα. Επιλογές υπάρχουν. Για παράδειγμα, ένα build που σήμερα μπορεί να το πάρεις στα 278€ Αν ζορίσεις το budget μπορείς να χωρέσεις και μια rx 6600 όπου θα παίξει όλα τα παιχνίδια σε 1080p και σε καλό detail level. Αν θέλεις να μείνεις χαμηλά, μπορείς να βρεις μια 1650 μεταχειρισμένη όπου θα σου παίξει τα περισσότερα games σε ικανοποιητικό (mid) επίπεδο. Την ίδια την βρίσκεις για αγορά καινούργια στα 150€. Μπορεί εσύ να θέλεις να βάλεις μεγαλύτερο δίσκο, να θέλεις να βάλεις μια καλύτερη ψύκτρα της στοκ, μπορεί να θέλεις να κρατήσεις το κοτί ή το τροφοδοτικό σου(αν ειναι παλιό δε συστήνεται), ανάλογα τα θέλω πάνε κι επιλογές. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2023 από nickol-us 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα