vounisios Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Γεια σας φιλοι μου...Ειμαι συνδρομητης στο NETFLIX, εδω και 3 χρονια περιπου...Ειμαστε τεσσερα ατομα που βλεπουμε...Στο σπιτι μου,εγω & η γυναικα μου & εκτος σπιτιου δυο ατομα ακομα[ανηψια μου],συνολο τεσσερες....Πληρωνω καθε μηνα 14,90 ευρω-παρα κατι στρογγυλα 15 ευρω...ολα καλα μεχρι εδω...Σημερα στο μειλ μου ηρθε το εξης μνμ στα Αγγλικα, το οποιο λεει: An update on sharing between households Hi [email protected], Your Netflix account is for you and the people you live with — your household. You can easily watch Netflix on the go and when you travel — either on your personal devices or a TV at a hotel or vacation home. To manage how your account is used, you can: • Check who’s using your Netflix. Review which devices are signed in to your account. Sign out of devices that shouldn’t have access and consider changing your password. If someone outside of your household is using your account, you can: • Transfer a profile. Anyone on your account can transfer a profile to a new membership that they pay for. We know you might have questions. Our Help Center has detailed information for you. Thank you for choosing Netflix. We appreciate your membership and we look forward to bringing you more great TV shows and movies. The Netflix team ============================================================== Επειδη τα Αγγλικα δεν τα κατεχω καλα, μηπως μπορειται να μου πειτε τι ακριβως λεει ? Σας ευχαριστω.!
vounisios Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 λοιπον διαβασα & τις 8 απαντησεις...τωρα τι κανουμε ? Το αφηνω για την ωρα ως εχει ? περιμενω τις επομενες κινησεις του NETFLIX ? Εγω αυτο λεω να κανω....να περιμενω...Στις 29 του μηνα θα μου <<τσιμπησουν>>τα 15 ευρουλακια και βλεπουμε....αναμενουμε λοιπον...σας ευχαριστω φιλοι μου. Μόλις τώρα, vounisios είπε λοιπον διαβασα & τις 8 απαντησεις...τωρα τι κανουμε ? Το αφηνω για την ωρα ως εχει ? περιμενω τις επομενες κινησεις του NETFLIX ? Εγω αυτο λεω να κανω....να περιμενω...Στις 29 του μηνα θα μου <<τσιμπησουν>>τα 15 ευρουλακια και βλεπουμε....αναμενουμε λοιπον...σας ευχαριστω φιλοι μου. 20 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Εδω εισαι Σ ευχαριστω Νικο για την ενημερωση.καλο βραδυ! 1
energy52 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Για να μην ανοιγω νεο θεμα, τι ακριβως ισχυει πρακτικα με την κοινη χρηση του λογαριασμου; Εχω συνδρομη με 10,99 που ειναι για 2 συσκευες ταυτοχρονα..Εχω ορισει την TV σπιτι νετφλιχ και μπαινω κι απ το λαπτοπ ακομα κι οταν ειμαι εκτος σπιτιου..Εδωσα τους κωδικους και στον αδερφο μου και εβλεπε κανονικα μεσω xiaomi mibox σε αλλο σπιτι (οχι ταυτοχρονα με εμας) και ξαφνικα απο προχθες του εμφανιζει μηνυμα να αλλαει το σπιτι νετφλιξ για να παρακολουθει ή νεο λογαριασμο...Τι συνεβη, βαζουν περιορισμο στην κοινη χρηση μεσω τηλεορασης ουσιαστικα; Αν αλλαξω τη συνδρομη στα 13,99 αλλαζει κατι περαν των συσκευων; ευχαριστω!
SabotazNic Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, energy52 είπε Τι συνεβη, βαζουν περιορισμο στην κοινη χρηση μεσω τηλεορασης ουσιαστικα; Ακριβςω αυτο λεει το μηνυμα. Μπορεις να του δωσεις μια παραταση αν κλικαρει εκει που λεει οτι ειναι διακοπες, αλλα θα κρατησει κανα ~2 εβδομαδες. Μετα δεν θα εχει παλι αυτην την δυνατοτητα για καιρο. Εσυ οσο συνδεεσαι μια στο τοσο και στο σπιτι, δεν υπαρχει θεμα.
arianos16 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Ερώτηση και από εμένα για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα. εχω την συνδρομή με τα 14€ και ολα καλά, γινόταν χρήση συνήθως από κινητό/ταμπλετ και τώρα αγόρασα τηλεόραση. Πήγα να κασταρω απο το κινητό/ταμπλετ (apple και τα δυο χωρίς κάποιο chromecast, σε Samsung τηλεόραση qn90a) συνδεδεμένα όλα από 3ο hotspot με τα επεισόδια κατεβασμένα στην συσκευή. Δεν μπόρεσα ομως να καταλάβω αν παίζουν τα αρχεία ή γίνεται streaming εκ νέου. Η απορία μου δημιουργήθηκε αφού στις επιλογές έβαλα μέγιστη ποιότητα και τα σχετικά σε περιεχόμενο hdr που δεν εμφανίστηκε ποτε η ένδειξη στην τηλεόραση. Ποια είναι η καλύτερη προσέγγιση; Καταλαβαίνω ότι η εφαρμογή της τηλεόρασης για να παίξει στην ανάλογη ποιότητα θέλει σταθερή καλή γραμμή internet λογικά αλλά σε αυτό που περιγράφω πιο πάνω τι συμβαίνει; ευχαριστω !
energy52 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Ακριβςω αυτο λεει το μηνυμα. Μπορεις να του δωσεις μια παραταση αν κλικαρει εκει που λεει οτι ειναι διακοπες, αλλα θα κρατησει κανα ~2 εβδομαδες. Μετα δεν θα εχει παλι αυτην την δυνατοτητα για καιρο. Εσυ οσο συνδεεσαι μια στο τοσο και στο σπιτι, δεν υπαρχει θεμα. Αρα και τη συνδρομη των 13,99 να βαλω παλι δεν αλλαζει κατι....Να σαι καλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα