Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καπου διαβαζα σε κάποια ακκουντ με θέμα geotracking μετά το πρώτο μήνα δούλευαν κανονικά...

Household δεν έχει εφαρμοστεί σε tr αλλά υπάρχει ηδη σαν επιλογή.. 

Προς το παρών υπάρχει κ άλλη αύξηση τιμής σε tr ένα +2.5€.θα δείξει αν ο σκοπός τους είναι να ανεβάσουν απλά  τιμές κ δεν ενεργοποιησουν household

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
On 11/10/2023 at 06:22, kage said:

Καπου διαβαζα σε κάποια ακκουντ με θέμα geotracking μετά το πρώτο μήνα δούλευαν κανονικά...

Household δεν έχει εφαρμοστεί σε tr αλλά υπάρχει ηδη σαν επιλογή.. 

Προς το παρών υπάρχει κ άλλη αύξηση τιμής σε tr ένα +2.5€.θα δείξει αν ο σκοπός τους είναι να ανεβάσουν απλά  τιμές κ δεν ενεργοποιησουν household

Λογικά θα το ενεργοποιήσουν. Τιμές εκεί αυξάνουν κάθε 3-4 μήνες λόγο της λύρας που πέφτει 

Δημοσ.
Στις 9/10/2023 στις 10:02 ΜΜ, Geo_C είπε

Έκανα πριν 3 μέρες σύνδεση με τη γείτονα μέσω vpn η οποία ολοκληρώθηκε κανονικά αλλά όταν έβαλα τα στοιχεία στην τηλεόραση μου λέει ότι δε μπορεί να ο λογαριασμός αυτός να χρηριμοποιηθεί σε αυτή την τοποθεσία. Καπάκι το δοκίμασα στο laptop (με vpn) και δούλεψε. 
Δεν έχω τρόπο να δηλώσω houshold κάπως ώστε να του πω ότι είμαι σε διακοπές κλπ γιατί από laptop δε μπορείς να δηλώσεις household μόνο από τηλεόραση διάβασα...

Τι γίνεται; Το ξεχνάμε; Μόνο με VPN μόνο;

Επειδή το έπαθε φίλος πριν λίγο καιρό, μετά τον 1ο μήνα από όταν έκανες εγγραφή θα παίξει κανονικά χωρίς VPN σε όλες τις συσκευές..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ανανέωσα προχθές το τούρκικο netflix μου που είχα κάνα χρόνο τώρα και προφανώς μου λέει και εμένα τώρα ότι μπορώ να δω μόνο από Τουρκία (άκου κάτι πράγματα...). Αυτό σημαίνει οτι ενεργοποιήθηκε και η household λειτουργία και στην Τουρκία; Ή είναι ανεξάρτητο αυτό από αυτό που μου λέει;

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Αν πληρώσω το 2ο πακέτο που δίνει μέχρι 2 συσκευές και ανάλυση FHD, μπορούν να δουν Netflix ταυτόχρονα σε δύο διαφορετικά σπίτια με τον ίδιο λογαριασμό;

Δημοσ.
14 ώρες πριν, DiV92 είπε

Καλησπέρα σε όλους. Αν πληρώσω το 2ο πακέτο που δίνει μέχρι 2 συσκευές και ανάλυση FHD, μπορούν να δουν Netflix ταυτόχρονα σε δύο διαφορετικά σπίτια με τον ίδιο λογαριασμό;

Στο ίδιο σπίτι.

Σε διαφορετικά σπίτια θα ζητάει συνέχεια επιβεβαίωση. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Κρίμα, θα ήταν καλά να πήγαινε 5,5€/χρήστη, αντί για 8 που είναι τώρα. Προφανώς το ίδιο σκέφτηκε και το Νετφλιξ να μου πεις...

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, υπάρχει λύση να δουλεύει για φθηνό νετφλιχ? μέσω αιγύπτου, "αστραλίας" ή ξέρω 'γω ;

Μ έχει φάει η γυναίκα χριστουγεννιάτικο ..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, λίγο την εμπειρία σας. Μοιράζομαι συνδρομή με την κουνιάδα μου. Λόγω του γνωστού προβλήματος, πήρα μια μέρα το firestick σπίτι της, το συνέδεσα στο δίκτυό της και όλα καλά. Όταν το ξανάβαλα σπίτι μου έπαιζε κανονικά. Μετά από μια μέρα μου βγάζει το γνωστό μήνυμα (update your household).

Υπάρχει τελικά κάποια οριστική λύση για το πρόβλημα;

Ευχαριστώ.

(τι ακριβώς "διαβάζει" και διαπιστώνει ότι μια συσκευή λειτουργεί εκτός σπιτιού; την public ip; και γιατί δεν συμβαίνει το ίδιο στο κινητό;)

Επεξ/σία από drspiros
Δημοσ.
17 ώρες πριν, drspiros είπε

Παιδιά, λίγο την εμπειρία σας. Μοιράζομαι συνδρομή με την κουνιάδα μου. Λόγω του γνωστού προβλήματος, πήρα μια μέρα το firestick σπίτι της, το συνέδεσα στο δίκτυό της και όλα καλά. Όταν το ξανάβαλα σπίτι μου έπαιζε κανονικά. Μετά από μια μέρα μου βγάζει το γνωστό μήνυμα (update your household).

Υπάρχει τελικά κάποια οριστική λύση για το πρόβλημα;

Ευχαριστώ.

(τι ακριβώς "διαβάζει" και διαπιστώνει ότι μια συσκευή λειτουργεί εκτός σπιτιού; την public ip; και γιατί δεν συμβαίνει το ίδιο στο κινητό;)

Καλή χρονιά. Firestick... οπότε android tv app. Δεν υπάρχει οριστική λύση στο πρόβλημα σου. Ειδικά αν δεν έχεις τις απαιτούμενες γνώσεις. Με NordVPN Meshnet πχ μπορείς αλλά αυτές οι λύσεις δεν είναι δωρεάν, το ίδιο θα σου βγει μα δεύτερη συνδρομή. H κουνιάδα σου έχει ορίσει τη δική της τοποθεσία σαν κύρια. Το πάτησε το κουμπάκι:) Οπότε μόλις μπει αυτή το Netflix διαβάζει τη τοποθεσία της. Όταν μπεις εσύ στο android tv app ή τη smart tv σου διαβάζει τη δική σου και σε μπλοκάρει. Στο κινητό γιατί δεν σου συμβαίνει. Δεν μπλοκάρουν κινητά, laptops κλπ γιατί θεωρούνται "κινητές" συσκευές. Μπλοκάρουν τις "σταθερές" συσκευές, τη θέαση σε τηλεοράσεις, τις θεάσεις μέσω android tv apps και smart tv apps.

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, aypnia είπε

Καλή χρονιά. Firestick... οπότε android tv app. Δεν υπάρχει οριστική λύση στο πρόβλημα σου. Ειδικά αν δεν έχεις τις απαιτούμενες γνώσεις. Με NordVPN Meshnet πχ μπορείς αλλά αυτές οι λύσεις δεν είναι δωρεάν, το ίδιο θα σου βγει μα δεύτερη συνδρομή. H κουνιάδα σου έχει ορίσει τη δική της τοποθεσία σαν κύρια. Το πάτησε το κουμπάκι:) Οπότε μόλις μπει αυτή το Netflix διαβάζει τη τοποθεσία της. Όταν μπεις εσύ στο android tv app ή τη smart tv σου διαβάζει τη δική σου και σε μπλοκάρει. Στο κινητό γιατί δεν σου συμβαίνει. Δεν μπλοκάρουν κινητά, laptops κλπ γιατί θεωρούνται "κινητές" συσκευές. Μπλοκάρουν τις "σταθερές" συσκευές, τη θέαση σε τηλεοράσεις, τις θεάσεις μέσω android tv apps και smart tv apps.

Σε ευχαριστώ. Καλή χρονιά!

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά, έχει κάνει κανείς την συνδρομή τον 8 ευρώ το αρχικό πακέτο να μας πει αν είναι ευχαριστημένος; είμαι σε δίλημμα να ενεργοποιήσω το αρχικό ή το τυπικό πακέτο αλλά δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις. 

Δημοσ.
50 minutes ago, Axis80 said:

Καλησπέρα και καλή χρονιά, έχει κάνει κανείς την συνδρομή τον 8 ευρώ το αρχικό πακέτο να μας πει αν είναι ευχαριστημένος; είμαι σε δίλημμα να ενεργοποιήσω το αρχικό ή το τυπικό πακέτο αλλά δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις. 

Μπορείς για αρχή να δοκιμάσεις το αρχικό πακέτο και αν δεν σε ακλύπτει πας στο επόμενο και αντίστροφα 

Δημοσ.

αν δεν χρειάζεσαι πάνω από μία ταυτόχρονη προβολή μια χαρά ΘΑ ήταν το αρχικό πακέτο αν δεν ήταν μόνο 720 .....

τραγική επιλογή να πρέπει να πληρώσεις παραπάνω οθόνες για να έχεις πιο υψηλή ανάλυση

Δημοσ.

Αν ορίσεις , μέσω της smart tv, μια συγκεκριμένη διεύθυνση και σε άλλα νοικοκυριά/διευθύνσεις, συνδέεσαι μέσω laptop, κινητού ή pc, θα σου κόψει την πρόσβαση το netflix?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...