Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 minutes ago, zaratustra said:

Κάπου έχετε μπερδέψει τις ηλικίες μερικοί. Εγώ είμαι 43. Η γενιά μου ξεκίνησε το peer to peer (kazaa αργότερα torrents κτλ).   Στα 80s αντιγραμμένες κασέτες και floppy, στα late 90s αντιγραμμένα cd, early 2000s αντιγραμμένα dvd και peer to peer από τους υπολογιστές των πανεπιστημίων.  Θυμάται κανείς από τη γενιά μου να έχει κάποιος μη τσιπαρισμένη ps 1 κονσόλα;

κολλησατε ολοι με την ηλικια.σημασια δεν εχει η ηλικια. μπορει να εισαι 40 και να εισαι expert αλλα μπορει και 40 να μην ξερεις να κρατας Mouse.σημασια εχει οτι παρα πολλα ατομα λογω ευκολιας δεν θα διακοψουν. τωρα αν ειναι 20 χρονων αν ειναι 40 αν ειναι 70 μικρη σημασια.κραταμε το μεγαλο κομματι που μας ενδιαφερει που ειναι οτι οταν καποιος βολευεται δυσκολα ξεβολευεται.και εφοσον οπως φαινεται το μετρο αυτο πετυχε σε πολλες χωρες, για αυτο το κανουν και τωρα στην ελλαδα. αν ειχαν χασει πελατες ισως να μην το εφαρμοζαν σε αλλες χωρες.αλλα για να γινεται μαλλον μια χαρα απεδωσε. και καπου νομιζα ειχα διαβασει οτι πραγματι λιγοι διεκοψαν και πολλοι εκαναν και αλλη συνδρομη.

• Like 2
  • Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, zaratustra είπε

Κάπου έχετε μπερδέψει τις ηλικίες μερικοί. Εγώ είμαι 43. Η γενιά μου ξεκίνησε το peer to peer (kazaa αργότερα torrents κτλ).   Στα 80s αντιγραμμένες κασέτες και floppy, στα late 90s αντιγραμμένα cd, early 2000s αντιγραμμένα dvd και peer to peer από τους υπολογιστές των πανεπιστημίων.  Θυμάται κανείς από τη γενιά μου να έχει κάποιος μη τσιπαρισμένη ps 1 κονσόλα;

Ναι και η γενιά σου που έκανε τότε όλα αυτά, τώρα έχει δουλειά, σπίτι, γυναίκα και 2 παιδιά και δεν έχει χρόνο να κάθεται να ψάχνει με τις ώρες πως να κάνει κάτι και που να βρει τα σπασμένα, πειρατικά κ.τ.λ. οπότε οι περισσότεροι δίνουν 2-3 συνδρομές τον μήνα στα διάφορα streaming για να κάνουν την δουλειά τους στα γρήγορα.

Δημοσ.

Παιδες οι περισσοτεροι Ελληνες απο 81 και μετα εμαθαν το τζαμπα.Θεωρουν οτι πρεπει καποιος αλλος να πληρωνει γιαυτους.Το ειδαμε και με τα δανεικα .

Ο αλλος εγραψε οτι αν μπορουσε να κλεψει παπουτσια ,ρουχα κλπ θα το εκανε

Ο Ελληναρας θελει μονο αυτος να πληρωνετε για την εργασια του και οι αλλοι να δουλευουν τζαμπα γιαυτον.Το ωραιο ειναι οτι αυτοι αναφερουν συνεχως την Ελλαδα ως Ελλαδισταν .

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, cumulus είπε

Ο Ελληναρας θελει μονο αυτος να πληρωνετε για την εργασια του και οι αλλοι να δουλευουν τζαμπα γιαυτον.Το ωραιο ειναι οτι αυτοι αναφερουν συνεχως την Ελλαδα ως Ελλαδισταν .

Θα μπορούσα κι εγώ με τη σειρά μου να γενικεύσω λέγοντας ότι στη δική μου κατηγορία (να είμαι νομοταγής και να μη διαμοιράζομαι κωδικούς μεν, αλλά να έχω την εύλογη απαίτηση να μπορώ να το χρησιμοποιήσω και στο εξοχικό) ανήκουν όλοι. Δεν το κάνω όμως.

Επεξ/σία από Dead-Poet
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, cumulus είπε

Παιδες οι περισσοτεροι Ελληνες απο 81 και μετα εμαθαν το τζαμπα.Θεωρουν οτι πρεπει καποιος αλλος να πληρωνει γιαυτους.Το ειδαμε και με τα δανεικα .

Άλλωστε μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν όλα αυτά και πουθενά αλλού στον κόζμο.

Δημοσ.
8 minutes ago, Dead-Poet said:

Θα μπορούσα κι εγώ με τη σειρά μου να γενικεύσω λέγοντας ότι στη δική μου κατηγορία (να είμαι νομοταγής και να μη διαμοιράζομαι κωδικούς μεν, αλλά να έχω την εύλογη απαίτηση να μπορώ να το χρησιμοποιήσω και στο εξοχικό) ανήκουν όλοι. Δεν το κάνω όμως.

Δε διαφωνω μαζι σου,αφου και εγω εχω κορη που σπουδαζει εκτος σπιτιου και θα πρεπει να πληρωνω extra.

5 minutes ago, NT1G said:

Άλλωστε μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν όλα αυτά και πουθενά αλλού στον κόζμο.

Σαφως ισχυει παγκοσμιως αλλα μονο ο Ελληνας θεωρει δικαιωμα του το τζαμπα.

Το βλεπει κανεις και σε αλλα νηματα.Γιατι να πληρωσω τοσο το δικηγορο,τον μεσιτη κλπ.Ολα τζαμπα τα θελει.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, kostasfalcon είπε

Οι φίλοι του αθλήματος θα πληρώσουν και για μένα που είμαι φαν του σπορ της formula ένα τα 30 € που έδωσα για εννιά μήνες δεν ήταν τίποτα…. Επίσης κατσε δες τον αγώνα στην ελεύθερη τηλεόραση και θα φτύσεις αίμα…

Μετά την οδηγία της ΕΕ που υποχρεώνει τον ΑΝΤ1 να τα έχει στο free-to-air, προσωπικά αρνούμαι να δώσω λεφτά για το ANT1+ και να επιβραβεύσω χρηματικά το κανάλι του Αμαρουσίου για το γεγονός ότι προσπαθεί μετατρέψει κάτι που παραδοσιακά ήταν free-to-air σε συνδρομητικό.

Τι εννοείς ότι θα φτύσεις αίμα αν δεις τον αγώνα στην ελεύθερη τηλεόραση; Και να έχει λίγες διαφημίσεις δεν είναι πρόβλημα.

Οκ οι φανατικοί φίλοι του αθλήματος που δεν θέλουν να χάσουν ούτε δευτερόλεπτο θα τα δώσουν, αλλά πόσοι είναι αυτοί; Απλά εκεί στον ΑΝΤ1 είχαν σχέδια για εκτεταμένο paywalling των αθλητικών γεγονότων πίσω από το ANT1+ και δεν τους έκατσε λόγω ΕΕ, αλλά βλέπεις έχουν επενδύσει (όπως έχουν επενδύσει, στο Μουντιάλ η υπηρεσία κατέρρευσε) και δεν θέλουν να κάνουν πίσω.

Επεξ/σία από kurkosdr
Δημοσ.

Το ίδιο ισχύει και για tvbox? Αν παίρνω μια φορά το μήνα το tvbox και το συνδέω στο wifi του σπιτιού μου θα είναι εντάξει για τον υπόλοιπο μήνα?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, xariskk24 είπε

δε διαφωνω.. αλλα λεει να δει ενα mobile device στο χωρο του ρουτερ 1 φορα το μηνα.. αρα μετα αν παρεις το mobile device αυτο και το φερεις στο ρουτερ σου τοτε θα καταλαβει οτι εχει 2 royter? δεν ξερω.. πολυ περιεργα πραγματα.. αν εχεις δλ εξωχικο θα παιξει ετσι? η θα πρεπει καθε συσκευη που εχεις στο εξωχικο μια φορα το μηνα να ερθει στο σπιτι?

Η συσκευή πρέπει να πάει στο σπίτι μια φορά το μήνα.

Ναι κάθε συσκευή στο εξοχικό πρέπει να δει το router του σπιτιού.

3 ώρες πριν, Dead-Poet είπε

Αν στο εξοχικό έχεις smart τηλεόραση με το Netflix app εγκατεστημένο, πώς θα τη φέρεις "μια φορά το μήνα στο κανονικό σπίτι";

Ο μόνος τρόπος είναι android tv box που να το μεταφέρεις στο εξοχικό από το σπίτι.

Κι αυτό θα δουλεύει για ένα μήνα. Μετά θα λέει να πληρώσεις extra χρήστη.

Όντως ο 1 μήνας που δίνουν είναι πολύ λίγος.

24 λεπτά πριν, ZoReN είπε

Το ίδιο ισχύει και για tvbox? Αν παίρνω μια φορά το μήνα το tvbox και το συνδέω στο wifi του σπιτιού μου θα είναι εντάξει για τον υπόλοιπο μήνα?

Νομίζω ναι για την ώρα, αλλά δεν θα μου κάνει εντύπωση αν το αλλάξουν και αυτό.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, aypnia είπε

Νομίζω ναι για την ώρα, αλλά δεν θα μου κάνει εντύπωση αν το αλλάξουν και αυτό.

Προς το παρών μένουμε έτσι. Δε μπορεί όλο και κάποια λύση θα βρούμε με τον καιρό 

Δημοσ.

Πάντως στο Τουρκικο account που έχω , δοκίμασα πριν λίγο να δημιουργήσω household από μόνος μου χωρις να έχει έρθει κάποια ειδοποίηση μέσα από τις ρυθμίσεις και δεν προχώρησε.Μου έγραψε ότι η δημιουργία μπορεί να γίνει μόνο στη χώρα που φτιάχτηκε ο λογαριασμός.Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό για το μέλλον....Με τρώει ο κω..ος μου να το δοκιμάσω και με Vpn αλλά φοβάμαι ότι θα παιχτεί στραβή και θα μπλέξω χειρότερα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kurkosdr είπε

Μετά την οδηγία της ΕΕ που υποχρεώνει τον ΑΝΤ1 να τα έχει στο free-to-air, προσωπικά αρνούμαι να δώσω λεφτά για το ANT1+ και να επιβραβεύσω χρηματικά το κανάλι του Αμαρουσίου για το γεγονός ότι προσπαθεί μετατρέψει κάτι που παραδοσιακά ήταν free-to-air σε συνδρομητικό.

Τι εννοείς ότι θα φτύσεις αίμα αν δεις τον αγώνα στην ελεύθερη τηλεόραση; Και να έχει λίγες διαφημίσεις δεν είναι πρόβλημα.

Οκ οι φανατικοί φίλοι του αθλήματος που δεν θέλουν να χάσουν ούτε δευτερόλεπτο θα τα δώσουν, αλλά πόσοι είναι αυτοί; Απλά εκεί στον ΑΝΤ1 είχαν σχέδια για εκτεταμένο paywalling των αθλητικών γεγονότων πίσω από το ANT1+ και δεν τους έκατσε λόγω ΕΕ, αλλά βλέπεις έχουν επενδύσει (όπως έχουν επενδύσει, στο Μουντιάλ η υπηρεσία κατέρρευσε) και δεν θέλουν να κάνουν πίσω.

Μάλλον δεν έκατσες να δεις ποτέ.... τραγικά πολλές διαφημίσεις και μετά αναγκάστηκαν από τόσο κράξιμο να έχουν ένα μικρό παραθυράκι να δείχνει τόν αγώνα...

Ούτε εγώ θέλω να πληρώνω αλλά δεν γίνεται αλλιώς στην παρούσα φάση και ήθελα να βλέπω practice & κατατακτήριες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, cumulus είπε

Οι περισσότεροι Έλληνες έχουν μάθει στο τζάμπα... Μάλιστα. Μάλλον εννοείς τους έλληνες εφοπλιστές, που πληρώνουν φόρους εθελοντικά. Ούτε καν να φοροδιαφύγουν δεν τους ενδιαφέρει, όπως οι υπόλοιποι Έλληνες μεγαλοεπιχειρηματίες. Ή όσους αποτυχημένους Έλληνες βιομήχανους έτρεξε το κράτος τόσα χρόνια να τους αγοράσει την χρεοκοπημένη εταιρεία, να αγοράσει χρέος δηλαδή (ΛΑΡΚΟ και πόσες άλλες). Ή  μπορείς να μιλάς για την έκτακτη επιχορήγηση εκατομμυρίων στην Aegean και στα κανάλια, ενώ ήμασταν στην πρώτη εικοσάδα σε νεκρούς ανά πληθυσμό από Covid. Ή για τις ανακεφαλαιοποιήσεις ελληνικών τραπεζών. Κοκ, δε σταματάει η λίστα.

Ακόμα και να είναι όπως λες όμως: Όταν ένας μισθωτός δηλώνει 10.000-20.000 ευρώ το χρόνο και πληρώνει πάνω από ενάμιση μισθό φόρο σου φαίνεται περίεργο να έχει τέτοια νοοτροπία;

Να σου προσθέσω σε αυτόν τον συνταξιούχο που οι πληρωμένες εισφορές ολόκληρης ζωής  του εξανεμίστηκαν σε μια νύχτα γιατί είχαν παιχτεί από τις κυβερνήσεις σε μετοχές Ελληνικού χρηματιστηρίου, αμοιβαία κεφάλαια, και δομημένα ομόλογα; (Προ κρίσης αυτό). Και πλέον του λένε ότι είναι βάρος στον τωρινό εργαζόμενο και καλό είναι να εξαφανιστεί;

Ο μέσος  Έλληνας μάλλον κάνει το αντίθετο τόσα χρόνια, πληρώνει με την εργασία του, και ζουν άλλοι τζάμπα από αυτόν.  Εσένα σου φαίνεται περίεργο, που ένα ορισμένο ποσοστό Ελλήνων (αμφιβάλλω ότι είναι η πλειοψηφία), βλέποντας ότι ο τζαμπατζής και ο απατεώνας προκόβει, ασπάζεται μια λογική του «άρπαξε να φας και κλέψε να 'χεις;»

Επεξ/σία από tzavardin
  • Like 2
  • Thanks 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, vagmouk είπε

Πάντως στο Τουρκικο account που έχω , δοκίμασα πριν λίγο να δημιουργήσω household από μόνος μου χωρις να έχει έρθει κάποια ειδοποίηση μέσα από τις ρυθμίσεις και δεν προχώρησε.Μου έγραψε ότι η δημιουργία μπορεί να γίνει μόνο στη χώρα που φτιάχτηκε ο λογαριασμός.Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό για το μέλλον....Με τρώει ο κω..ος μου να το δοκιμάσω και με Vpn αλλά φοβάμαι ότι θα παιχτεί στραβή και θα μπλέξω χειρότερα.

Αν ισχύει αυτό δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Προς το παρών δεν κάνω κανένα πείραμα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...