miki77 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα! αν είναι εύκολο και γνωρίζει κάποιος κάτι θα ήθελα μια βοήθεια για ότι αφορά μια βεβαίωση αποζημίωση για Γυαλιά Οράσεως που το δίνει το ΙΚΑ (εοπυ) 100€ ανά 4 χρόνια. Στις 11/11/2020 έχω κάνει μια επίσκεψη στο Κ.Υ. Ηλιούπολη για οφθαλμιατρικη εξεταση μαζί με την συνταγή για γυαλιά μυωπίας μου δόθηκε και μια βεβαίωση αποζημίωση τον 100€ όμως δυστυχώς λόγω κατάσταση εκείνης της εποχής με την πανδημια κορονοϊου και καραντίνα δυστυχώς δεν έκανα χρήση της συνταγής και φυσικά ούτε της αποζημίωσης. Τώρα στις 19/07/2023 πηγαίνοντας ξανά για οφθαλμιατρικη εξετάση δυστυχώς ο οφθαλμιατρος μου έδωσε μόνο την συνταγή χωρίς την βεβαίωση για αποζημίωση λέγοντας ότι δεν το έβγαλε το σύστημα αν και κανονικά θα έπρεπε να το δικαιουμε γιατί δεν έχω κάνει χρήση της αποζημίωση της συνταγής του 2020. Δυστυχώς άκρη με ένα mail που έστειλα και πολλά τηλέφωνα που έχω πάρει στον εοπυ δεν έβγαλα! Εν συντομία θα ήθελα να ξέρω αν τελικά η αποζημίωση μετράει μόνο και μόνο που μου την εκτυπωσαν χωρίς να κάνω χρήση ή παίζει να έχει δίκιο ο γιατρός που είπε ότι αφού έληξε χωρίς να κάνω χρήση της συνταγής και φυσικά ούτε της αποζημίωσης ακυρώθηκε άρα θα έπρεπε να την πάρω τώρα κανονικά. ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2023 από miki77
marios1515 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, miki77 είπε Καλημέρα! αν είναι εύκολο και γνωρίζει κάποιος κάτι θα ήθελα μια βοήθεια για ότι αφορά μια βεβαίωση αποζημίωση για Γυαλιά Οράσεως που το δίνει το ΙΚΑ (εοπυ) 100€ ανά 4 χρόνια. Στις 11/11/2020 έχω κάνει μια επίσκεψη στο Κ.Υ. Ηλιούπολη για οφθαλμιατρικη εξεταση μαζί με την συνταγή για γυαλιά μυωπίας μου δόθηκε και μια βεβαίωση αποζημίωση τον 100€ όμως δυστυχώς λόγω κατάσταση εκείνης της εποχής με την πανδημια κορονοϊου και καραντίνα δυστυχώς δεν έκανα χρήση της συνταγής και φυσικά ούτε της αποζημίωσης. Τώρα στις 19/07/2023 πηγαίνοντας ξανά για οφθαλμιατρικη εξετάση δυστυχώς ο οφθαλμιατρος μου έδωσε μόνο την συνταγή χωρίς την βεβαίωση για αποζημίωση λέγοντας ότι δεν το έβγαλε το σύστημα αν και κανονικά θα έπρεπε να το δικαιουμε γιατί δεν έχω κάνει χρήση της αποζημίωση της συνταγής του 2020. Δυστυχώς άκρη με ένα mail που έστειλα και πολλά τηλέφωνα που έχω πάρει στον εοπυ δεν έβγαλα! Εν συντομία θα ήθελα να ξέρω αν τελικά η αποζημίωση μετράει μόνο και μόνο που μου την εκτυπωσαν χωρίς να κάνω χρήση ή παίζει να έχει δίκιο ο γιατρός που είπε ότι αφού έληξε χωρίς να κάνω χρήση της συνταγής και φυσικά ούτε της αποζημίωσης ακυρώθηκε άρα θα έπρεπε να την πάρω τώρα κανονικά. ευχαριστώ πολύ! μπορει ναι γινει ακυρωση του κουπονιου μονο απο το γιατρο που το εβγαλε. Αν μπορεις να βρεις αυτον που στο εδωσε να βραλεις ακρη. Διαφορετικα πρεπει να περασουν 4 χρονια για καινουργιο Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2023 από marios1515
miki77 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) ο γιατρός που πήγα τώρα μπορεί να κάνει ακύρωση; η μόνο αυτός που μου έβγαλε την πρώτη συνταγή πριν 3 χρόνια μπορεί να την ακύρωση; γιατί δυστυχώς απότι ξέρω αυτός πήρε σύνταξη!!! δεύτερον σκέφτηκα εάν θα ακυρώσω εγώ την Γνωματευση μέσω του gov.φακελος ασφαλείσης υγείας γίνεται τίποτα η πρέπει να το κάνει ο συγκεκριμένος γιατρός όπως δηποτε; Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2023 από miki77
marios1515 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 21 ώρες πριν, miki77 είπε ο γιατρός που πήγα τώρα μπορεί να κάνει ακύρωση; η μόνο αυτός που μου έβγαλε την πρώτη συνταγή πριν 3 χρόνια μπορεί να την ακύρωση; γιατί δυστυχώς απότι ξέρω αυτός πήρε σύνταξη!!! δεύτερον σκέφτηκα εάν θα ακυρώσω εγώ την Γνωματευση μέσω του gov.φακελος ασφαλείσης υγείας γίνεται τίποτα η πρέπει να το κάνει ο συγκεκριμένος γιατρός όπως δηποτε; νομιζω μονο αυτος ο γιατρος που την εβγαλε
miki77 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, marios1515 είπε νομιζω μονο αυτος ο γιατρος που την εβγαλε αν και δεν το βλέπω να έχω καμία ελπίδα όμως σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα