Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω τη συγκεκριμενη καρτα στο pc..Τωρα τελευταια το pc πεταει μπλε οθονες συνηθως οταν βλεπω yt..Δοκιμασα driver εκτος τους τελευταιους και το ιδιο προβλημα..Την εβγαλα να της βαλω νεα παστα και μετα δεν εδινε καν σημα..το εκανε και στην αρχη αυτο..μετα απο προσπαθειες τελικα επαιξε..το εχω βαλει στο δευτερο pci που εχει ταχυτητα x8 αλλα η καρτα φτανει μεχρι ταχυτητα 1.1-2..Γενικα απο οτι καταλαβα η λυσεις fanless ειναι γενικα οτι σου κατσει..η θερμοκρασια της καρτας φτανει μεχρι 60-62 βαθμους.οποτε σκεφτομαι αλλαγη cpu & gpu και αγορα 5600g..,Cpu ryzen 5 1400

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, panatha1369 είπε

Εχω τη συγκεκριμενη καρτα στο pc..Τωρα τελευταια το pc πεταει μπλε οθονες συνηθως οταν βλεπω yt..Δοκιμασα driver εκτος τους τελευταιους και το ιδιο προβλημα..Την εβγαλα να της βαλω νεα παστα και μετα δεν εδινε καν σημα..το εκανε και στην αρχη αυτο..μετα απο προσπαθειες τελικα επαιξε..το εχω βαλει στο δευτερο pci που εχει ταχυτητα x8 αλλα η καρτα φτανει μεχρι ταχυτητα 1.1-2..Γενικα απο οτι καταλαβα η λυσεις fanless ειναι γενικα οτι σου κατσει..η θερμοκρασια της καρτας φτανει μεχρι 60-62 βαθμους.οποτε σκεφτομαι αλλαγη cpu & gpu και αγορα 5600g..,Cpu ryzen 5 1400

Κ εγώ αυτό θα έκανα ,με μια αναβάθμιση κερδίζεις σε δύο τομείς (cpu/γραφικά) και η τιμή του τώρα μια χαρά είναι.Απο μητρική σιγουρεψου πως είσαι οκ για τον 5600g

Επεξ/σία από niko13
  • Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, niko13 είπε

Κ εγώ αυτό θα έκανα ,με μια αναβάθμιση κερδίζεις σε δύο τομείς (cpu/γραφικά) και η τιμή του τώρα μια χαρά είναι.Απο μητρική σιγουρεψου πως είσαι οκ για τον 5600g

ειμαι οκ με bios update μεχρι 5700g

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, panatha1369 είπε

ειμαι οκ με bios update μεχρι 5700g

Μια χαρά τότε αν σε παίρνει και οικονομικά δεν βλέπω γιατί όχι,από το να κάθεσαι να σπας τα νευρα σου

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, niko13 είπε

Μια χαρά τότε αν σε παίρνει και οικονομικά δεν βλέπω γιατί όχι,από το να κάθεσαι να σπας τα νευρα σου

Τα γραφικα των 5600g/5700g ειναι πιο δυνατα απο την 710??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, panatha1369 είπε

Τα γραφικα των 5600g/5700g ειναι πιο δυνατα απο την 710??

Ναι είναι καλύτερα.Περιπου σαν την gt 1030 έχει ο 5600g γραφικα

Επεξ/σία από niko13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...