Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Από την Δευτέρα εδώ στην περιοχή (σχετικά κέντρο Αθήνα) υπάρχει γενικευμένο πρόβλημα και δεν δουλεύουν οι οπτικές (κόκκινο λαμπάκι στο Νόκια) σε συγκεκριμένες γραμμές. Ενώ έχει καταχωρηθεί βλάβη κλπ, την Πέμπτη ήρθε τεχνικός και απλά επιβεβαιώσε το θέμα, δηλώνοντας το εκ νέου.

Προφανώς από τσατ, αππ, τουίτερ κλπ δεν υπάρχει καμία ενημερώση για το πότε θα επιλυθεί (υπάρχει σημερινή ημερομηνία ως εκτιμώμενη).

Τι θα συμβουλεύατε να κάνουμε; Έχει νόημα να πάω σε κατάστημα; 

Θα μπορούσαν να δίνουν κάποιο ρουτερ με 4g πχ για να κάνουμε την δουλειά μας; 

Μιλάμε για 5η μέρα!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Βρε παιδιά το επαναφέρω, μήπως έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο, πραγματικά μου φαίνεται ανήκουστο

Πρακτικά υπάρχει δηλωμένο τεχνικό θέμα στην γραμμή μου από τις 18/09 (το οποίο είναι γενικευμένο στην περιοχή)

Στον πρώτο μήνα του θέματος, τις 10 μέρες συνολικά δεν είχαμε καθόλου ίντερνετ. Ουσιαστικά το πράσινο λαμπάκι στο νόκια αναβοσβήνει ή ήταν κόκκινο στην αρχή.

Στο δεύτερο μήνα (μέχρι και σήμερα), έχουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα disconnects που μπορεί να διαρκέσουν έως μια μέρα.

Το πρόβλημα έχει αναγνωριστεί και δουλεύεται δυο μήνες τώρα (είναι πρακτικά η μόνιμη ενημέρωση που έχω).

Προφανώς παίρνω συνέχεια τηλέφωνα κλπ, έχουν καταχωρήσει (απ' ότι μου λένε) όλες τις φορές που τους λέω για escalation κλπ, τους αναφέρω ότι είναι θέμα δουλειάς και ασφάλειας κλπ 

Εντωμεταξύ αν δεν λυθεί το θέμα επισήμως, δεν σου κάνουν πίστωση τις μέρες που δεν έχεις σύνδεση.

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω λέτε; Να κάνω κάποια κοινοποίηση οπουδήποτε;

Η σταθερότητα που είχα με ενδιαφέρει πάνω απ' όλα

Εντωμεταξύ και το speedport (το λευκό) δεν συνδέεται αυτόματα όταν το λαμπάκι στο νόκια γίνεται πράσινο (και πρέπει να βρίσκομαι εκεί να το κάνω restart)

Δημοσ.

Σε VDSL γραμμή Vodafone πριν 2 χρόνια, μετά από 20 μέρες αναγκάστηκα να αλλάξω πάροχο, δεν μπόρεσαν να λύσουν το πρόβλημα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...