ΜΑΝΟΥΛΑ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Γεια σας . Με φιλοξενεί μια φίλη μου για λιγες μέρες σε ένα παραθαλάσσιο μέρος . Έχω συνδεθεί με το WiFi του σπιτιού της για ίντερνετ Ξέρετε αν μπορει να κατασκοπεύει και να παρακολουθεί τα σολιαλ μου τα αρχεία μου και γενικά που μπαίνω και τι κάνω στο κινητό μου και αν μπορει να μου υποκλέψει αρχεία ,κωδικούς και άλλα ,επειδή είμαι συνδεδεμένη με το wifi της; Γιατι εχω την αίσθηση όμως ότι με κατασκοπευει και παρακολουθει Ξέρει πράγματα που δεν της έχω πει μου λέει διάφορα από τις συνομιλίες μου στο ινσταγκραμ και στο μεσεντζερ και της ξεφεύγουν πάνω στη συζήτηση και μετά λέει ότι το μάντεψε ή το είπε στην τύχη Τι να κάνω να δω αν με παρακολουθεί και τι να κάνω για να σταματήσει αν το κάνει Εβαλα απεριόριστα και δεν μπαίνω από το wifi της εδώ και δύο μέρες Λέτε να με παρακολουθεί ακόμα; Ξ
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Μια χαρά. Η ανάσα δροσιάς που χρειαζόμασταν. Σε λάθος σέξιον το άνοιξες μόνο
VonLoutsos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Αν δεν στελνεις nudes δεν έχεις θέμα. Αν στέλνεις όλα οκ.
haris_216 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Προσωπικά το πρόβλημα που εντοπίζω εδώ δεν είναι τεχνολογικό αλλά κοινωνιολογικό. Πόσο εύκολα δίνουμε τον τίτλο "φίλος/φίλη" σε κάποιον @ts Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Αφού έβαλες απεριόριστα είσαι κομπλέ. Δεν είναι καιρός να δημιουργούμε διχόνοιες ή να τα "σπάσουμε" με κάποιον που μας φιλοξενεί σε παραθαλάσσιο μέρος μεσούντος του καλοκαιριού 1
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 27 λεπτά πριν, ΜΑΝΟΥΛΑ είπε Γεια σας . Με φιλοξενεί μια φίλη μου για λιγες μέρες σε ένα παραθαλάσσιο μέρος . Έχω συνδεθεί με το WiFi του σπιτιού της για ίντερνετ Ξέρετε αν μπορει να κατασκοπεύει και να παρακολουθεί τα σολιαλ μου τα αρχεία μου και γενικά που μπαίνω και τι κάνω στο κινητό μου και αν μπορει να μου υποκλέψει αρχεία ,κωδικούς και άλλα ,επειδή είμαι συνδεδεμένη με το wifi της; Γιατι εχω την αίσθηση όμως ότι με κατασκοπευει και παρακολουθει Ξέρει πράγματα που δεν της έχω πει μου λέει διάφορα από τις συνομιλίες μου στο ινσταγκραμ και στο μεσεντζερ και της ξεφεύγουν πάνω στη συζήτηση και μετά λέει ότι το μάντεψε ή το είπε στην τύχη Τι να κάνω να δω αν με παρακολουθεί και τι να κάνω για να σταματήσει αν το κάνει Εβαλα απεριόριστα και δεν μπαίνω από το wifi της εδώ και δύο μέρες Λέτε να με παρακολουθεί ακόμα; Ξ Επεσες σε φίλη χάκερ που όλα τα βλεπει και τα κατασκοπευει.
sdikr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Να φιλοξενείς κάποιον και να τον πιάνουν τέτοιες καταστάσεις παράνοιας........ 4
atpanos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν έχει κωδικό το WiFi δύσκολο να σε παρακολουθεί. Το μόνο που μπορεί να παρακολουθεί είναι οι σελίδες που αναζητάς, π.χ. google.gr κτλ. Αν είναι ανοιχτό δίκτυο αλλάζουν τα πράγματα. Και τότε πάλι μόνο αν τα μηνύματα που στέλνεις ή οι σελίδες που αναζητάς δεν είναι κρυπτογραφημένα π.χ. end2end encrypted και https και πάλι υπάρχει λύσεις και για αυτά, αλλά δεν νομίζω να ισχύουν σε αυτήν την περίπτωση... Πιο πιθανό είναι να σου έβαλε κάποιο πρόγραμμα στο κινητό κάποια στιγμή που δεν πρόσεχες... Και πάλι αν σε παρακολουθεί... Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2023 από atpanos
Basilhs23___ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Μάλλον κάποια από τις δύο σας ασχολείται με τον γκομενο/σύζυγο της άλλης και έχετε τέτοια θέματα.
NikosKallithea Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Να μην μπαινεις ποτε απο δημόσια wifi, μονο με data εισαι 100% ασφαλείς.
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 λαθος κατηγπρις. 3 hours ago, ΜΑΝΟΥΛΑ said: Γεια σας . Με φιλοξενεί μια φίλη μου για λιγες μέρες σε ένα παραθαλάσσιο μέρος . Έχω συνδεθεί με το WiFi του σπιτιού της για ίντερνετ Ξέρετε αν μπορει να κατασκοπεύει και να παρακολουθεί τα σολιαλ μου τα αρχεία μου και γενικά που μπαίνω και τι κάνω στο κινητό μου και αν μπορει να μου υποκλέψει αρχεία ,κωδικούς και άλλα ,επειδή είμαι συνδεδεμένη με το wifi της; Γιατι εχω την αίσθηση όμως ότι με κατασκοπευει και παρακολουθει Ξέρει πράγματα που δεν της έχω πει μου λέει διάφορα από τις συνομιλίες μου στο ινσταγκραμ και στο μεσεντζερ και της ξεφεύγουν πάνω στη συζήτηση και μετά λέει ότι το μάντεψε ή το είπε στην τύχη Τι να κάνω να δω αν με παρακολουθεί και τι να κάνω για να σταματήσει αν το κάνει Εβαλα απεριόριστα και δεν μπαίνω από το wifi της εδώ και δύο μέρες Λέτε να με παρακολουθεί ακόμα; Ξ αλλαξε φιλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις