jaguar13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Μπραβο φίλε και το είχα ξεχάσει. Μόλις το έκανα. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2023 από jaguar13 1
Teddy77 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Δεν μου έπαιρνε με τίποτα την κάρτα revolut, έγινε όμως δουλίτσα με ελληνική prepaid.
Innersense Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Παιδιά sorry για την Νεκρανάσταση. Τώρα που έληξαν οι δυο μήνες ξέρει κανένας κανένα link για free επανενεργοποίηση όπως συνηθίζει η Apple? Βρήκα ένα link από Seattle Mariners αλλά μου βγάζει This code is only valid in the United States Store Παίζει κανένας τρόπος να το χρησιμοποιήσουμε; http://apple.co/mlbgift 1
ksessalonikios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 φτιάχνεις αμερικάνικο Apple ID και το ενεργοποιείς
vdeseris Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχει και 5 μήνες για Αγγλία και Ιρλανδία. https://redeem.apple.com/barclaystv5m Πόσο εύκολο είναι να κάνουμε αγγλικό Apple ID? Θα χρειαστεί και αγγλική κάρτα/κινητο; Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2023 από vdeseris
Innersense Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν θυμάμαι αν δέχεται άλλες κάρτες εκτός της χώρας που υποτίθεται ότι κάνεις. Κινητό για verification βρίσκεις πάντως με μια μικρή χρέωση. Επίσης χρειάζεται VPN για να παιξει; Γιατί ως γνωστόν οι μη android Smart Tv δεν...
Dnikolidakis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Για κατόχους LG νομίζω 4Κ από το 2018 και μετά τρέχει μέχρι 12/11 τρίμηνη δωρεάν συνδρομή. Θεωρητικά για νέα Apple ID. Το βλέπεις αν αποσυνδέσεις το λογαριασμό σου. 1
ksessalonikios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, vdeseris είπε Έχει και 5 μήνες για Αγγλία και Ιρλανδία. https://redeem.apple.com/barclaystv5m Πόσο εύκολο είναι να κάνουμε αγγλικό Apple ID? Θα χρειαστεί και αγγλική κάρτα/κινητο; Δεν χρειάζεσαι κάρτα κι ίσως δεν χρειάζεσαι και κινητό αλλά και στην περίπτωση που χρειάζεται κινητό μπορείς να βάλεις το κανονικό σου. Λεπτομέρειες δεν θυμάμαι γιατί έχω χρόνια που έχω κάνει αμερικανικό και αγγλικό Apple ID
Innersense Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, Dnikolidakis said: Για κατόχους LG νομίζω 4Κ από το 2018 και μετά τρέχει μέχρι 12/11 τρίμηνη δωρεάν συνδρομή. Θεωρητικά για νέα Apple ID. Το βλέπεις αν αποσυνδέσεις το λογαριασμό σου. Να τον αποσυνδεσω και να φτιάξω καινούργιο δηλαδη; Υπόψιν έχω πάρει ήδη μια τρίμηνη απο LG. Αν το έχουν πχ συσχετισμό με mac address σίγουρα θα φάω πορτα Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2023 από Innersense
Dnikolidakis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 51 λεπτά πριν, Innersense είπε Να τον αποσυνδεσω και να φτιάξω καινούργιο δηλαδη; Υπόψιν έχω πάρει ήδη μια τρίμηνη απο LG. Αν το έχουν πχ συσχετισμό με mac address σίγουρα θα φάω πορτα Έχω ενεργό λογαριασμό που λήγει 24/10. Κάπου το είδα πριν λίγες μέρες αλλά δε μου το εμφάνιζε πουθενά στην lg c2. Έκανα αποσύνδεση του λογαριασμού και μου εμφανίστηκε η προσφορά και στο apps Kai στο Apple TV. Δεν ξέρω αν θέλει οπωσδήποτε νέο I'd η όχι. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις και να μας ενημερώσεις. 1
Chrisfm94 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 19 Οκτωβριου κυκλοφορει το Killers of the Flower Moon του Σκορσεζε. Θα δωσει δωρεαν 2μηνο παλι. 5
Innersense Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έκανα όπως μου είπατε και μου έβγαλε ξανά την προσφορά για τρίμηνο. Πατάω, μπαίνω με το ίδιο account και μου βγάζει ότι δεν δικαιούμαι την προσφορά. Ξανά logout, σβήνω το app από την τηλεόραση, το ξαναπερνάω, δημιουργώ καινούργιο Apple ID με temp-mail, το ενεργοποιώ για iTunes services περνώντας την κάρτα μου, πίσω στην τηλεόραση επιλέγω την τρίμηνη προσφορά, περνάω τα καινούργια στοιχεία και... πάλι το ίδιο μήνυμα ότι έχω λάβει ήδη την προσφορά και δεν τη δικαιούμαι ξανά. Δεν ξέρω αν διασταυρώνουν με το τηλέφωνο στο account, την κάρτα της τράπεζας, ή την ίδια τη συσκευή σαν hardware προφανώς δεν έχω άπειρα να διαπιστώσω. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2023 από Innersense
Dnikolidakis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Το ποιο πιθανό πρέπει να ναι η TV Kai to Mac address, απ' τη στιγμή που είπες ότι μέσω LG είχες πάρει πέρσι την ίδια προσφορά. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. 1
SabotazNic Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Innersense είπε Έκανα όπως μου είπατε και μου έβγαλε ξανά την προσφορά για τρίμηνο. Πατάω, μπαίνω με το ίδιο account και μου βγάζει ότι δεν δικαιούμαι την προσφορά. Ξανά logout, σβήνω το app από την τηλεόραση, το ξαναπερνάω, δημιουργώ καινούργιο Apple ID με temp-mail, το ενεργοποιώ για iTunes services περνώντας την κάρτα μου, πίσω στην τηλεόραση επιλέγω την τρίμηνη προσφορά, περνάω τα καινούργια στοιχεία και... πάλι το ίδιο μήνυμα ότι έχω λάβει ήδη την προσφορά και δεν τη δικαιούμαι ξανά. Δεν ξέρω αν διασταυρώνουν με το τηλέφωνο στο account, την κάρτα της τράπεζας, ή την ίδια τη συσκευή σαν hardware προφανώς δεν έχω άπειρα να διαπιστώσω. 36 λεπτά πριν, Dnikolidakis είπε Το ποιο πιθανό πρέπει να ναι η TV Kai to Mac address, απ' τη στιγμή που είπες ότι μέσω LG είχες πάρει πέρσι την ίδια προσφορά. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Η προσφορα δεν δινεται απο την LG για μια συγκεκριμενη περιοδο, αλλα λογω αγορας καποιας τηλεορασης. Ο κωδικος συνδεεται με το προιον, οπως και στην περιπτωση των ps5/4
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Στις 2/10/2023 στις 8:31 ΜΜ, Innersense είπε Έκανα όπως μου είπατε και μου έβγαλε ξανά την προσφορά για τρίμηνο. Πατάω, μπαίνω με το ίδιο account και μου βγάζει ότι δεν δικαιούμαι την προσφορά. Ξανά logout, σβήνω το app από την τηλεόραση, το ξαναπερνάω, δημιουργώ καινούργιο Apple ID με temp-mail, το ενεργοποιώ για iTunes services περνώντας την κάρτα μου, πίσω στην τηλεόραση επιλέγω την τρίμηνη προσφορά, περνάω τα καινούργια στοιχεία και... πάλι το ίδιο μήνυμα ότι έχω λάβει ήδη την προσφορά και δεν τη δικαιούμαι ξανά. Δεν ξέρω αν διασταυρώνουν με το τηλέφωνο στο account, την κάρτα της τράπεζας, ή την ίδια τη συσκευή σαν hardware προφανώς δεν έχω άπειρα να διαπιστώσω. Aν θυμαμαι καλα απο μια προσφατη (πριν καποιους μηνες) ενημερωση ορων χρησης (και την υποχρεωτικη αποδοχη τους αν δεν κανω μεγαλο λαθος) σε τηλεοραση της εταιριας, διαβαζοντας τα ψιλα ατελειωτα γραμματα, ηταν βεβαιο οτι απο εδω και περα δεν θα γινοταν να ξαναπαρει καποιος 3μηνο appleTV, ενω μεχρι τοτε γινοταν. Οποτε ολα πηγαν οπως εδειχνε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις