vagmouk Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Morning show , Silo ,For all Mankind επίσης. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Θα τα τσεκάρω, σας ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bananasplit Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 παιδιά, γιατί ενώ κάνω ΝΕΑ συνδρομή, μου λέει πχ οτι δεν ισχύει το id μου, ή στο τέλος δε μου το περνάει; κάποιος που να έχει κάνει τα βήματα και να μας πει ακριβώς; Επίσης, χρησιμοποιείτε vpn ή κατευθείαν το κάνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dcmpaira Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 19 λεπτά πριν, bananasplit είπε παιδιά, γιατί ενώ κάνω ΝΕΑ συνδρομή, μου λέει πχ οτι δεν ισχύει το id μου, ή στο τέλος δε μου το περνάει; κάποιος που να έχει κάνει τα βήματα και να μας πει ακριβώς; Επίσης, χρησιμοποιείτε vpn ή κατευθείαν το κάνετε; Δε θέλει Vpn γιατί απευθύνεται κανονικά και στους Έλληνες χρήστες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 8 ώρες πριν, bananasplit είπε παιδιά, γιατί ενώ κάνω ΝΕΑ συνδρομή, μου λέει πχ οτι δεν ισχύει το id μου, ή στο τέλος δε μου το περνάει; κάποιος που να έχει κάνει τα βήματα και να μας πει ακριβώς; Επίσης, χρησιμοποιείτε vpn ή κατευθείαν το κάνετε; Καλημέρα, τι εννοείς ότι δεν ισχύει το id σου; Ανέβασε φωτογραφία χωρίς να εμφανίζονται τα στοιχεία σου, ή περιέγραψε καλύτερα το πρόβλημα για να βοηθήσουμε. Χωρίς vpn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZoReN Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 14 ώρες πριν, bananasplit είπε παιδιά, γιατί ενώ κάνω ΝΕΑ συνδρομή, μου λέει πχ οτι δεν ισχύει το id μου, ή στο τέλος δε μου το περνάει; κάποιος που να έχει κάνει τα βήματα και να μας πει ακριβώς; Επίσης, χρησιμοποιείτε vpn ή κατευθείαν το κάνετε; Το αναφέρω απλά σε περίπτωση που ισχύει γιατί ανέφερες VPN. Αν έχεις Τούρκικο id δεν υποστηρίζεται εκεί για να πάρεις συνδρομή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bananasplit Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν ήθελε να το πάρει με τίποτα. αφού τα κατάφερα, όλα καλά.. δεν το έχω ψάξει ακόμα όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thouthou Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Συγγνώμη, μια ερώτηση για το περιεχόμενο, αλλά αυτό είναι όλο; Περίμενα από μια πλατφόρμα με τέτοιο όνομα, να έχει παπάδες μέσα. Αλλά είναι σε επίπεδο καναλιού, καλές παραγωγές, αλλά συνδρομή για ποιο λόγο; Να βρεις 1-2 σειρές να χαζέψεις άντε και καμιά ταινία; Για πόσο; Περίμενα πολύ περισσότερα.. Δεν λέω για μένα, εγώ είμαι του space sci-fi, αλλά δεν έχει καν να ψάξεις κάτι έτσι να περάσει η ώρα... Έτσι είναι και τα netflix, disney κλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry33 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, thouthou είπε Συγγνώμη, μια ερώτηση για το περιεχόμενο, αλλά αυτό είναι όλο; Περίμενα από μια πλατφόρμα με τέτοιο όνομα, να έχει παπάδες μέσα. Αλλά είναι σε επίπεδο καναλιού, καλές παραγωγές, αλλά συνδρομή για ποιο λόγο; Να βρεις 1-2 σειρές να χαζέψεις άντε και καμιά ταινία; Για πόσο; Περίμενα πολύ περισσότερα.. Δεν λέω για μένα, εγώ είμαι του space sci-fi, αλλά δεν έχει καν να ψάξεις κάτι έτσι να περάσει η ώρα... Έτσι είναι και τα netflix, disney κλπ; Μια μπούρδα ήταν πάντα και όταν ξεκίνησε και το Disney plus εκεί έγινε η απόλυτη πατάτα, ανά κάτι μήνες δίνουν δώρο συνεχόμενα 2-3 μήνες μήπως ξεχάσει κανείς ανοιχτή την συνδρομή και πάρουν κάνα φράγκο. Γενικά ούτε δωρεάν δεν αξίζει βάλτο και θα με θυμηθείς ούτε 2 λεπτά θα κάτσεις μέσα. Ο μόνος λόγος που υπάρχει ακόμα πιστεύω είναι γιατί δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι απέτυχε α και για το συμβόλαιο με τον Tom hanks και όλοι πρέπει να έχουν μια υπηρεσία + εδώ έχει ο ant1 😂😂 Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2023 από farcry33 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Στις 30/7/2023 στις 8:27 ΜΜ, thouthou είπε Συγγνώμη, μια ερώτηση για το περιεχόμενο, αλλά αυτό είναι όλο; Περίμενα από μια πλατφόρμα με τέτοιο όνομα, να έχει παπάδες μέσα. Αλλά είναι σε επίπεδο καναλιού, καλές παραγωγές, αλλά συνδρομή για ποιο λόγο; Να βρεις 1-2 σειρές να χαζέψεις άντε και καμιά ταινία; Για πόσο; Περίμενα πολύ περισσότερα.. Δεν λέω για μένα, εγώ είμαι του space sci-fi, αλλά δεν έχει καν να ψάξεις κάτι έτσι να περάσει η ώρα... Έτσι είναι και τα netflix, disney κλπ; Αν θες σαβούρα σε μεγάλες ποσότητες τότε το Netflix είναι η ιδανική παλτφόρμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dcmpaira Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Στις 30/7/2023 στις 8:27 ΜΜ, thouthou είπε Συγγνώμη, μια ερώτηση για το περιεχόμενο, αλλά αυτό είναι όλο; Περίμενα από μια πλατφόρμα με τέτοιο όνομα, να έχει παπάδες μέσα. Αλλά είναι σε επίπεδο καναλιού, καλές παραγωγές, αλλά συνδρομή για ποιο λόγο; Να βρεις 1-2 σειρές να χαζέψεις άντε και καμιά ταινία; Για πόσο; Περίμενα πολύ περισσότερα.. Δεν λέω για μένα, εγώ είμαι του space sci-fi, αλλά δεν έχει καν να ψάξεις κάτι έτσι να περάσει η ώρα... Έτσι είναι και τα netflix, disney κλπ; Μια χαρά είναι το περιεχόμενο σε πολύ υψηλό επίπεδο βάση αξιολογήσεων rotten tomatoes και όλο προστίθενται παραγωγές. Εικόνα και ήχος άψογα με με ηχεία ακουστικά και τηλεοράσεις τελευταίας γενιάς. Καλή ηθοποιοί και ονόματα κιόλας κατά βάση. Το ότι έχει 15-20-30 σειρές ταινίες είναι καλό ξεκίνησα για κάποιον π θέλει να καταναλώσει Περιεχόμενο. Τώρα επειδή οι φίλοι μας και οι γνωστοι μας βλέπουν και αναπαράγουν μόνο netflix έχει να κάνει με το πόσο ψάχνεις και τι θες να δεις στα γρήγορα συνήθως 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Μια χαρά περιεχόμενο έχει για κάποιον που βλέπει λίγες ώρες την εβδομάδα, τώρα αν θέλει να βλέπει 4-8 ώρες την ημέρα δεν θα τον καλύψει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t@s Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Μια χαρά δουλεψε το offer θενξ! Έχει 4-5 σειρες που αξίζουν αλλά τις καλύπτεις με τους κατά καιρούς δωρεάν μήνες που δίνει . Δεν έχει νόημα να πληρώσεις συνδρομή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koooleeek Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα! Να υπενθυμίσω ότι σήμερα είναι η τελευταία μέρα ενεργοποίησης της προσφοράς. Προσωπικά την ενεργοποίησα μόλις και έχει ισχύ μέχρι 23 Οκτώβρη. Και κατευθείαν ακύρωση συνδρομής ώστε να μη χρεωθείτε μετά. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itheodo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 15 λεπτά πριν, koooleeek είπε Καλησπέρα! Να υπενθυμίσω ότι σήμερα είναι η τελευταία μέρα ενεργοποίησης της προσφοράς. Προσωπικά την ενεργοποίησα μόλις και έχει ισχύ μέχρι 23 Οκτώβρη. Και κατευθείαν ακύρωση συνδρομής ώστε να μη χρεωθείτε μετά. Αύριο είναι. *Code expires on August 24, 2023. New and qualified returning subscribers only. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις