kostaspatra Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) παιζει να ενεργοποιει και apple music (μαζί ή αντί το tv) όπως γινόταν απο viber? Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2023 από kostaspatra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dcmpaira Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, kostaspatra είπε παιζει να ενεργοποιει και apple music (μαζί ή αντί το tv) όπως γινόταν απο viber? Από βαιμπερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourouzis2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 19 hours ago, dalan2007 said: μονο σε μενα το κυκλακι γυριζει αιωνια??? Από ipad δουλεψε κανονικα, ευχαριστωω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamcatcher Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Αν σας γυρίζει συνεχεία το κυκλακι φταίει το ad blocker στον browser. Το κλείνετε και παίζει κανονικά. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALEXANDER000 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Εμενα μου βγαζει αυτ το μνμ ξερει καποιος τον λογο? ενοειται οτι ο ΤΚ ειναι σωστος .. Ο Τ.Κ. πρέπει να είναι έγκυρος (όπως 241 00). Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2023 από ALEXANDER000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, ALEXANDER000 είπε Εμενα μου βγαζει αυτ το μνμ ξερει καποιος τον λογο? ενοειται οτι ο ΤΚ ειναι σωστος .. Ο Τ.Κ. πρέπει να είναι έγκυρος (όπως 241 00). Του βάζεις το κενό μετά το 3ο ψηφίο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dcmpaira Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, ALEXANDER000 είπε Εμενα μου βγαζει αυτ το μνμ ξερει καποιος τον λογο? ενοειται οτι ο ΤΚ ειναι σωστος .. Ο Τ.Κ. πρέπει να είναι έγκυρος (όπως 241 00). Και εμένα μου το έβγαλε αλλά λύθηκε βάζοντας όλα τα στοιχεία αγγλικά και το τκ με κενά . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 47 λεπτά πριν, Dcmpaira είπε Και εμένα μου το έβγαλε αλλά λύθηκε βάζοντας όλα τα στοιχεία αγγλικά και το τκ με κενά . Ναι πρέπει να το δέχεται κανονικά με αυτόν τον τρόπο @ALEXANDER000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dcmpaira Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Είδα σήμερα 5 επεισόδια Hijack με τον χαρισματικό One Man show τύπο Idris Elba. Πολύ ωραίο σχετικά με αεροπειρατεία. Ένταση και ενδιαφέρον για όποιον θέλει κάτι διαφορετικό. Δεν είναι η καλύτερη σειρά που έχω δει αλλά πέρασα ωραία. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SergioX Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Σε Android κινητό, εσείς πως βλεπετε; μέσω chrome; υπάρχει Apple TV app? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mogsub Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Κάθε δίμηνο μας δίνει και 2 μήνες! Μια χαρά! Άντε να βγει και το Severance S2 που αξίζει και να μας δώσει άλλους 2 μήνες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Γενικά όποιος ασχολείται περισσότερο και έχει να προτείνει τίποτα καλό, ας μας γράψει εδώ μήπως και δούμε τίποτα το καλοκαίρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
count ian Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Έχουμε και λέμε: Servant, νοσηρό horror Black bird, crime με έναν από τους καλύτερους ζαβούς στην ιστορία της tv The Essex serpent, εξαιρετικό εποχής 6 επεισοδίων Ted Lasso, τα λόγια είναι περιττά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mogsub Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 7 ώρες πριν, count ian είπε Έχουμε και λέμε: Servant, νοσηρό horror Black bird, crime με έναν από τους καλύτερους ζαβούς στην ιστορία της tv The Essex serpent, εξαιρετικό εποχής 6 επεισοδίων Ted Lasso, τα λόγια είναι περιττά Επίσης το slow horses, κατασκοπευτικό με τον Γκάρι Όλντμαν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shyn Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 10 hours ago, count ian said: Έχουμε και λέμε: Servant, νοσηρό horror Black bird, crime με έναν από τους καλύτερους ζαβούς στην ιστορία της tv The Essex serpent, εξαιρετικό εποχής 6 επεισοδίων Ted Lasso, τα λόγια είναι περιττά Severance, Foundation, The crowded room 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις