M A T R I X Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, jobous είπε Μάλλον για ενεργούς δεν ισχύει.Αλλωστε το γράφει : New and qualified returning subscribers only. Αλλο να είχες λογαριασμό στο παρελθόν και να το έχεις ακυρώσει. Και σε μένα μου βγάζει ότι είναι μόνο για νέους συνδρομητές Για ενεργούς όχι δεν είναι. Το γράφω και στον τίτλο, παλιούς που είχαν κάνει διακοπή και νέους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 14 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Δοκιμάστε από το κινητό σας, θα σας το δεχτεί κανονικά χωρίς να κάνετε απολύτως τίποτα πέρα από μερικά accept. Όπως έγραψε και ο @matrixxx και εγώ ήμουν παλιός user αλλά τους τελευταίους μήνες το είχα ακυρώσει γιατί δεν έβλεπα και έκανα και κάποιες αλλαγές στο plan μου. Ωστόσο μου το δέχτηκε κανονικά μέχρι 21/9 free. Ξαναδοκιμάστε. Δοκίμασε από το κινητό, θα στο περάσει κατευθείαν Έχω ήδη ενεργή συνδρομή που λήγει 8 Σεπτεμβρίου. Συνεχίζει να μου βγάζει το μήνυμα ότι είναι για νέους συνδρομητές. Από το κινητό κάνω δοκιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, enterhere είπε Έχω ήδη ενεργή συνδρομή που λήγει 8 Σεπτεμβρίου. Συνεχίζει να μου βγάζει το μήνυμα ότι είναι για νέους συνδρομητές. Από το κινητό κάνω δοκιμές. Δεν θα στο δεχτεί. Ισχύει μόνο για νέους χρήστες ή παλιούς που είχαν κάνει διακοπή ή δεν είχαν ανανεώσει τελοσπαντων στο παρελθόν. Το γράφω στον τίτλο, το έγραψα τώρα και στην περιγραφή για να είναι πιο ξεκάθαρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Ο κωδικος ισχυει μεχρι 24 Αυγουστου. Και συνδρομη να εχετε, θα εχει ληξει μεχρι τοτε οποτε το ενεργοποιειτε μετα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 για παλιούς σαν εμένα που έχουν ακυρώσει ισχύει. Οπότε ακυρώστε και περάστε το εκ νέου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dcmpaira Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Φτιάξε απλα νέο apple id για να επωφεληθείς της προσφοράς και έχετε το στην τηλεόραση και όταν λήξει βάλε πάλι το παλιό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 32 minutes ago, SabotazNic said: Ο κωδικος ισχυει μεχρι 24 Αυγουστου. Και συνδρομη να εχετε, θα εχει ληξει μεχρι τοτε οποτε το ενεργοποιειτε μετα Ακριβώς αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, Dcmpaira είπε Γενικά το μεγαλύτερο ποσοστό του ελληνικού κοινού έχει Νετφλιξ και μόνο εκεί από συνήθεια μπαίνει να δει καμία ταινία. Το Ντίσνεϊ πέρα από παραγωγές Fox Hulu βγήκε Σούπα σε σειρές αλλά το Apple Tv αν κάτσεις και το ψάξεις μπορεί να έχει 20-30 σειρές αλλά σε μέσο όρο σε σχέση με τις άλλες πλατφόρμες είναι πολύ ποιοτικότερο και σε εικόνα και σε ήχο και φυσικά και σε Περιεχόμενο. Severance, Shrinking,Ptolemey Grey , Black Bird από τις καλύτερες σειρές της χρονιάς. To μεγαλυτερο ποσοστο του ελληνικου κοινου προς αποφυγη παρεξηγησεως, δεν το εχω σε καμια εκτιμηση. Ουτε αυτο ουτε τις συνηθειες του. Οχι, δεν εχω νετφλιξ, το ειχα βαλει δοκιμαστικα για ενα μηνα πριν 2-3 χρονια, το σταματησα. Για του θεματος. Διαφωνουμε στο θεμα ποιοτητας εικονας, πολυ φιλτραρισμενη, πολυ αποστειρωμενη, πολυ ψηφιακη με την κακη εννοια. Ποιοτητα ως περιεχομενο ναι, καλο ειναι απο τα λιγα που εχω δει αν και λιγο επιφανειακη η ποιοτητα του, σε μεσο ορο, σιγουρα μπορει να υπαρχουν και εξαιρεσεις. Απο αυτα που ανεφερες, το severance το ειχα ξεκινησει πριν αρκετους μηνες, ειδα 2 και κατι επεισοδια, μου αρεσε και με κουρασε ομως ταυτοχρονα! Δεν με ενθουσιασε για να το συνεχισω. Το ιδιο και πολυ χειροτερα το Ted Lasso που πολλοι εδω μεσα λενε "τι τελειο που ειναι". Θα προσπαθησω να δω κατι απο τις λοιπες προτασεις σου. Θενκς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dcmpaira Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 51 λεπτά πριν, matrixxx είπε To μεγαλυτερο ποσοστο του ελληνικου κοινου προς αποφυγη παρεξηγησεως, δεν το εχω σε καμια εκτιμηση. Ουτε αυτο ουτε τις συνηθειες του. Οχι, δεν εχω νετφλιξ, το ειχα βαλει δοκιμαστικα για ενα μηνα πριν 2-3 χρονια, το σταματησα. Για του θεματος. Διαφωνουμε στο θεμα ποιοτητας εικονας, πολυ φιλτραρισμενη, πολυ αποστειρωμενη, πολυ ψηφιακη με την κακη εννοια. Ποιοτητα ως περιεχομενο ναι, καλο ειναι απο τα λιγα που εχω δει αν και λιγο επιφανειακη η ποιοτητα του, σε μεσο ορο, σιγουρα μπορει να υπαρχουν και εξαιρεσεις. Απο αυτα που ανεφερες, το severance το ειχα ξεκινησει πριν αρκετους μηνες, ειδα 2 και κατι επεισοδια, μου αρεσε και με κουρασε ομως ταυτοχρονα! Δεν με ενθουσιασε για να το συνεχισω. Το ιδιο και πολυ χειροτερα το Ted Lasso που πολλοι εδω μεσα λενε "τι τελειο που ειναι". Θα προσπαθησω να δω κατι απο τις λοιπες προτασεις σου. Θενκς. Ted Lasso η ψυχοθεραπεία Τετάρτης για πάρα πολύ κόσμο και μεγάλη στεναχώρια που τελείωσε. Severance πολύ ιδιαίτερο αλλά αντικειμενικά καλό άλλο που ίσως δεν είναι του στυλ κάποιου. Όλα υποκειμενικά είναι φυσικά και συμφωνώ με αυτό που λες για τον μέσο θεατή αλλά αυτοί είναι η πλειοψηφία που απλά δε τους νοιάζει να ψάχνουν παραπάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Ted Lasso και μενα με κούρασε η cheesy feelgood φάση του ας πούμε μετά από μια σεζόν, αλλά καταλαβαίνω γιατί είναι δημοφιλές στο ευρύ κοινό. Severance που αναφέρθηκε δυνατό και το είδα όλο. Έχει κάποια λίγα και καλά το apple tv, έτσι κι αλλιώς για free μιλάμε εδώ (που έχει δώσει ποοοσες φορές και στο παρελθόν). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paoknf Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Το πήρα κανονικά σαν παλιός user. Από το κινητό το έκανα . Ευχαριστούμε ts Το πήρα κανονικά σαν παλιός user. Από το κινητό το έκανα . Ευχαριστούμε ts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panostza Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Ευχαριστώ TS, ποτέ δεν λέω όχι σε κάτι δωρεάν.... το τσίμπησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagmouk Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 11 ώρες πριν, vaggos88 είπε Κριμα να μην εχει full hd στον browser (win10). Ετσι έβαλα και τις προάλλες το 3μηνο το free και δεν ειδα ουτε 1 λεπτο Υπάρχει εφαρμογή Apple tv για Windows στο store που παίζει σε Hd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μιας και πολλοί αναφέρονται στο περιεχόμενο, θα αφήσω τη δική μου λίστα απο κάτω, τι έχω δει μέχρι τώρα. Apple TV = ποιότητα και όχι ποσότητα. Foundation Platonic For All Mankind Black Bird See Servant Shrinking Mythic Quest Slow Horses Bad Sisters Severance The Morning Show Ted Lasso Mosquito Coast The Shrink Next Door Calls Defending Jakob The Big Door Prize Hello Tomorrow! Silo Trying The Crowded Room The Afterparty High Desert Amazing Stories Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2023 από nikosgnr 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, vagmouk είπε Υπάρχει εφαρμογή Apple tv για Windows στο store που παίζει σε Hd. Μονο στα win11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις