Δημοφιλής ανάρτηση M A T R I X Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) https://redeem.services.apple/en-gb/stephencurry-emeia-tv-2m-social-2023 Προσφορά λόγω του release Underrated. Μην ξεχάσετε να κάνετε ακύρωση όσοι δεν σκοπεύετε να ανανεώσετε. Προς αποφυγή παρανοήσεων το γράφω και εδώ: Η προσφορά ισχύει για νέους χρήστες, αλλά και παλιούς οι οποίοι είχαν κάνει διακοπή της συνδρομής. "Code expires on August 24, 2023. New and qualified returning subscribers only. This is a promotional code and is not for resale, has no cash value, and will not be replaced if lost or stolen. Valid only where Apple TV+ is available. Requires Apple ID with payment method on file. Apple TV+ renews at your region’s price per month after the promotion until canceled. Terms and Apple Privacy Policy apply; see the applicable terms for your country at https://www.apple.com/legal/internet-services/itunes/ww/. Cannot be combined with other offers providing access to the same service. Minimum age required depending on your country. Must be in the country that matches the store front on which you are redeeming the code. Compatible products and services required. Apple TV+ is a service mark of Apple Inc." Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2023 από M A T R I X 12 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Σε μένα γράφει μόνο για νέους συνδρομητές. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2023 από dali13gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tyxeros Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Το πηρα κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisfm94 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Πανω που τελειωνει το προηγουμενο 2μηνο. Μπραβο ρε Apple! (κατι που δε περιμενα να πω ποτε μου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koproli8os Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 ενημερωνω πως οσοι δεν εχουν λογαριασμο και ειναι κατοχοι playstation 4 = 3 μηνες και ps 5 για 6 μηνες δωρεαν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, dali13gr είπε Σε μένα γράφει μόνο για νέους συνδρομητές. Και σε εμένα το ίδιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Για μενα μου θυμιζει και ειναι, εντελως epic games κατασταση. Ποσοι εχουν παρει πχ 100-200-300 free games και δεν εχουν παιξει κανενα... Ετσι και εδω, εχω συνεχως τετοιες δωρεαν 2μηνες 3μηνες κλπ και εχω να δω το παραμικρο πανω απο 6 μηνες. Στον ενα χρονο συνολικα να εχω δει 10 ωρες; Καπου εκει. Παντως θενκς TS, καλο ειναι να ξερεις οτι ΑΝ θες να δεις κατι θα μπορεις. Ασχετα που μαλλον δεν. 😛 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 @matrixxx Ερχομουν για ταγκ Οκ, εγω χθες τελειωσα το truth be told, και θα πιασω το the crowded room ή foundation s2. Θεωρω το περιεχομενο του πολυ καλυτερο απο το νετφλιξ/disney, αλλα οκ προσωπικη γνωμη 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dcmpaira Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 24 λεπτά πριν, matrixxx είπε Για μενα μου θυμιζει και ειναι, εντελως epic games κατασταση. Ποσοι εχουν παρει πχ 100-200-300 free games και δεν εχουν παιξει κανενα... Ετσι και εδω, εχω συνεχως τετοιες δωρεαν 2μηνες 3μηνες κλπ και εχω να δω το παραμικρο πανω απο 6 μηνες. Στον ενα χρονο συνολικα να εχω δει 10 ωρες; Καπου εκει. Παντως θενκς TS, καλο ειναι να ξερεις οτι ΑΝ θες να δεις κατι θα μπορεις. Ασχετα που μαλλον δεν. 😛 Γενικά το μεγαλύτερο ποσοστό του ελληνικού κοινού έχει Νετφλιξ και μόνο εκεί από συνήθεια μπαίνει να δει καμία ταινία. Το Ντίσνεϊ πέρα από παραγωγές Fox Hulu βγήκε Σούπα σε σειρές αλλά το Apple Tv αν κάτσεις και το ψάξεις μπορεί να έχει 20-30 σειρές αλλά σε μέσο όρο σε σχέση με τις άλλες πλατφόρμες είναι πολύ ποιοτικότερο και σε εικόνα και σε ήχο και φυσικά και σε Περιεχόμενο. Severance, Shrinking,Ptolemey Grey , Black Bird από τις καλύτερες σειρές της χρονιάς. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4ever Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Ευχαριστούμε Matrix... 👍👍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dcmpaira Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 52 λεπτά πριν, enterhere είπε Και σε εμένα το ίδιο... Ναι αλλά δεν είναι. Το έχω βάλει πολλές φορές γτ βγάζει συνέχεια τέτοια δίμηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 μονο σε μενα το κυκλακι γυριζει αιωνια??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, dali13gr είπε Σε μένα γράφει μόνο για νέους συνδρομητές. 1 ώρα πριν, enterhere είπε Και σε εμένα το ίδιο... Δοκιμάστε από το κινητό σας, θα σας το δεχτεί κανονικά χωρίς να κάνετε απολύτως τίποτα πέρα από μερικά accept. Όπως έγραψε και ο @matrixxx και εγώ ήμουν παλιός user αλλά τους τελευταίους μήνες το είχα ακυρώσει γιατί δεν έβλεπα και έκανα και κάποιες αλλαγές στο plan μου. Ωστόσο μου το δέχτηκε κανονικά μέχρι 21/9 free. Ξαναδοκιμάστε. 2 λεπτά πριν, dalan2007 είπε μονο σε μενα το κυκλακι γυριζει αιωνια??? Δοκίμασε από το κινητό, θα στο περάσει κατευθείαν 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Κριμα να μην εχει full hd στον browser (win10). Ετσι έβαλα και τις προάλλες το 3μηνο το free και δεν ειδα ουτε 1 λεπτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jobous Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Δοκιμάστε από το κινητό σας, θα σας το δεχτεί κανονικά χωρίς να κάνετε απολύτως τίποτα πέρα από μερικά accept. Όπως έγραψε και ο @matrixxx και εγώ ήμουν παλιός user αλλά τους τελευταίους μήνες το είχα ακυρώσει γιατί δεν έβλεπα και έκανα και κάποιες αλλαγές στο plan μου. Ωστόσο μου το δέχτηκε κανονικά μέχρι 21/9 free. Ξαναδοκιμάστε. Δοκίμασε από το κινητό, θα στο περάσει κατευθείαν Μάλλον για ενεργούς δεν ισχύει.Αλλωστε το γράφει : New and qualified returning subscribers only. Αλλο να είχες λογαριασμό στο παρελθόν και να το έχεις ακυρώσει. Και σε μένα μου βγάζει ότι είναι μόνο για νέους συνδρομητές Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2023 από jobous 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις