Προς το περιεχόμενο

cosmote one vdsl 200mbps + κινητά 33.9 προσφορα;

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από marklar,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

59 λεπτά πριν, LIVAS_GR είπε

ναι η σταθερη ενεργοποιηθηκε,να τους καλεσω δηλαδη η να περιμενω να περασει αυτη η εβδομαδα?

εξαρταται ποσο το βιαζεσαι, λογικα στη βδομαδα θα μπουν τα χρηματα και τα λεπτα/gb, εμενα με εβιαζε γι αυτο τους πηρα η σταθερη μπηκε τριτη και το καταλαβα και πηρα τηλ πεμπτη

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 267
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, LIVAS_GR είπε

ναι η σταθερη ενεργοποιηθηκε,να τους καλεσω δηλαδη η να περιμενω να περασει αυτη η εβδομαδα?

Συνήθως θέλει μερικές μέρες να ενεργοποιηθεί, όχι πολλές 3-4 περίπου. Τώρα αν δεις ότι πέρασαν πάρε ένα τηλέφωνο εκεί που είχες πάρει και στην έδωσαν να τους το υπενθυμίσεις. Μην ανησυχείς δεν θα τα χάσεις πάντως!

• Like 1

17 ώρες πριν, LIVAS_GR είπε

πηρα και εγω την προσφορα για με 33.90 για 200mbps + 10 ευρω καρτα καθε μηνα και 1000 λεπτα προς ολους σε 2 κινητα,η ενεργοποιηση εγινε 2/10/23 αλλα ακομα δεν εχω δει ουτε τα 10 ευρω ουτε τα 1000 λεπτα στο κινητο,ποτε τα εβαλαν σε εσας?

Τα 100 ευρώ εφάπαξ σε ένα καρτοκινητό στα έδωσαν;

3 ώρες πριν, kikirikos είπε

Τα 100 ευρώ εφάπαξ σε ένα καρτοκινητό στα έδωσαν;

Σε συνάδελφο που πήρε τηλέφωνο πριν 2 εβδομάδες του έδωσαν μόνο το 10αρικο και τα 3gb στα 2 κινητά. Η απάντηση όταν ρώτησε για τα 100 ευρώ ήταν ότι αυτές οι προσφορές αλλάζουν διαρκώς.

• Like 1

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Στις 7/10/2023 στις 1:08 ΜΜ, Titos301 είπε

ε γι αυτο

Εγώ τα πήρα πάντως και τα 10€/μήνα σε 2 αριθμούς και τα 100€ σε έναν από αυτούς. Ενεργοποίηση γραμμής κατά τις 20/10 ενώ τους είχα πάρει τηλέφωνο κατά τις 5/10. Επίσης κάλεσα μετά 13888 και άλλαξα έναν από τους αριθμούς όπου έμπαινε το δεκάρικο.

16 λεπτά πριν, lokirulerofhell είπε

Εγώ τα πήρα πάντως και τα 10€/μήνα σε 2 αριθμούς και τα 100€ σε έναν από αυτούς. Ενεργοποίηση γραμμής κατά τις 20/10 ενώ τους είχα πάρει τηλέφωνο κατά τις 5/10. Επίσης κάλεσα μετά 13888 και άλλαξα έναν από τους αριθμούς όπου έμπαινε το δεκάρικο.

14 μερες που ειναι για την υπαναχωρηση (αν θελεις να κανεις) και ενεργοποιειται την 15η μερα

Στις 1/11/2023 στις 7:01 ΜΜ, Titos301 είπε

14 μερες που ειναι για την υπαναχωρηση (αν θελεις να κανεις) και ενεργοποιειται την 15η μερα

Η αλήθεια είναι ότι το 100€ και το 10€ μου μπήκαν μέσα στις 15 μέρες, μάλιστα πριν καν ενεργοποιηθεί η κύρια γραμμή του σταθερού (κάτι που όταν το είπα στην εξυπηρέτηση πελατών ενώ άλλαζα το νούμερο όπου έμπαινε το 10ρικο, τους φάνηκε περίεργο).

• Like 2

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δεν μπορώ να πιάσω γραμμή στο 2106269162 με τίποτα εδώ και 2 βδομάδες. Πήρα και στο 13888 και τους είπα ότι θέλω να με συνδέσουν με το τμήμα ειδικών προσφορών, μου είπαν ότι προώθησαν το τηλέφωνό μου και θα με καλέσουν εκείνοι, αλλά τίποτα ακόμα. Υπάρχει άλλο κόλπο για να ζητήσω αυτή την προσφορά κάπως; Σε τοπικό κατάστημα germanos που ρώτησα δεν ήξεραν τίποτα και μου έλεγε ότι σίγουρα δεν υπάρχει τέτοιο πακέτο...

10 λεπτά πριν, foreli είπε

Δεν μπορώ να πιάσω γραμμή στο 2106269162 με τίποτα εδώ και 2 βδομάδες. Πήρα και στο 13888 και τους είπα ότι θέλω να με συνδέσουν με το τμήμα ειδικών προσφορών, μου είπαν ότι προώθησαν το τηλέφωνό μου και θα με καλέσουν εκείνοι, αλλά τίποτα ακόμα. Υπάρχει άλλο κόλπο για να ζητήσω αυτή την προσφορά κάπως; Σε τοπικό κατάστημα germanos που ρώτησα δεν ήξεραν τίποτα και μου έλεγε ότι σίγουρα δεν υπάρχει τέτοιο πακέτο...

και εγω στο παρελθον που ειχα ρωητσει γι αυτη την προσφορα σε καταστημα cosmote μου ειχαν απαντησει το ιδιο οτι δεν ξερανε τιποτα, που οντως δεν πρεπει να ξερουν οι ανθρωποι,

και δικο μου συγγενικο μου προσωπο που του εδωσα το τηλ για να παρει να ζητησει προσφορα, δεν μπορει να βγαλει γραμμη, λογικα τις εκλεισαν και αλλαξαν τηλεφωνα, η αληθεια ειναι οτι ειχα δει και σε αλλα φορουμ αυτη η προσφορα να τρεχει απο το μαιο του 2023 

2 ώρες πριν, Titos301 είπε

και εγω στο παρελθον που ειχα ρωητσει γι αυτη την προσφορα σε καταστημα cosmote μου ειχαν απαντησει το ιδιο οτι δεν ξερανε τιποτα, που οντως δεν πρεπει να ξερουν οι ανθρωποι,

και δικο μου συγγενικο μου προσωπο που του εδωσα το τηλ για να παρει να ζητησει προσφορα, δεν μπορει να βγαλει γραμμη, λογικα τις εκλεισαν και αλλαξαν τηλεφωνα, η αληθεια ειναι οτι ειχα δει και σε αλλα φορουμ αυτη η προσφορα να τρεχει απο το μαιο του 2023 

Έβαλα τον αριθμό μου στο site της cosmote, στο "Έλα στην COSMOTE" για να με καλέσουν οι ίδιοι. Εν τέλει με πήραν από το 13888, όχι από το ειδικό τμήμα προσφορών. Μου είπε πως δεν μπορώ να καλέσω απευθείας αυτό το τμήμα και πως ακόμα και κάποιον συνάδελφό τους να ζητήσω στο τηλέφωνο, εάν δεν με έχουν καλέσει εκείνοι πρώτοι για να μου κάνουν προσφορά, δεν γίνεται να ζητήσω ειδική προσφορά πρώτος...

1 λεπτό πριν, kikirikos είπε

Πάρτε και εδώ την κυρία Ψύχα: 2106295102

Δύο εβδομάδες τώρα δεν έχει σηκώσει κανείς το τηλέφωνο. Έχω αντέξει μέχρι 10 λεπτά στην αναμονή, θέλω να πιστεύω ότι δεν μιλάμε για παραπάνω.

19 λεπτά πριν, foreli είπε

Έβαλα τον αριθμό μου στο site της cosmote, στο "Έλα στην COSMOTE" για να με καλέσουν οι ίδιοι. Εν τέλει με πήραν από το 13888, όχι από το ειδικό τμήμα προσφορών. Μου είπε πως δεν μπορώ να καλέσω απευθείας αυτό το τμήμα και πως ακόμα και κάποιον συνάδελφό τους να ζητήσω στο τηλέφωνο, εάν δεν με έχουν καλέσει εκείνοι πρώτοι για να μου κάνουν προσφορά, δεν γίνεται να ζητήσω ειδική προσφορά πρώτος...

Δύο εβδομάδες τώρα δεν έχει σηκώσει κανείς το τηλέφωνο. Έχω αντέξει μέχρι 10 λεπτά στην αναμονή, θέλω να πιστεύω ότι δεν μιλάμε για παραπάνω.

34 λεπτά. Αφήνεις το hands free και συνεχίζεις τη δουλειά σου

• Sad 1

3 ώρες πριν, foreli είπε

Έλαβα την πολυπόθητη προσφορά πριν λίγο μετά από δεύτερο τηλεφώνημα που μου έκαναν (είχα συμπληρώσει τον αριθμό για να με καλέσουν σε 2 σημεία, και στο "Έλα στην COSMOTE" και στο chat bot ενώ έβλεπα το ftth 200mbps πακέτο, στο πρώτο τηλεφώνημα απο 13888 ο άνθρωπος δεν είχε ιδέα ποια είναι η προσφορά στην οποία αναφέρομαι).

Εν τέλει μίλησα με την κ.Σαγώνα από το 2103507760 η οποία ήταν και τρομερά εξυπηρετική. Τελική προσφορά : 200mbps FTTH + απεριόριστα λεπτά σταθερα και κινητα + 2 * (10€ + 3gb internet κάθε μήνα για 2 χρόνια σε καθε κινητό) = 33.90€  ---> Αρχικά θα με πάει στο 100mbps VDSL με 30.90€ και μόλις ολοκληρωθεί η σύνδεση με την οπτική ίνα θα πάω στο τελικό πρόγραμμα.

Ευχαριστώ πολύ όλους τους συμφορουμίτες!

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...