Titos301 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Στις 22/7/2023 στις 7:37 ΜΜ, marklar είπε Aκριβώς ολα αυτα για 24 μηνες . Εχε υποψιν σου οτι αν φυγεις απο nova τώρα θα πληρώσεις 5-10 ευρώ διακοπή. Εγώ θα πληρώσω 5 και λήγει τον Οκτωμβριο το συμβόλαιο. τελικα εχουμε καμια εξελιξη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marklar Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Titos301, το τελος διακοπης απο τον παλιο παροχο θα το δεις ή στο συμβολαιο που εχεις ηδη στα χερια σου ή μπορεις να ρωτησεις σε ενα καταστημα. Δεν νομιζω να ειναι 5-10 ευρω, εχω δει μια περιπτωση wind/nova, που για για καμια 10μηνες πριν την ληξη ηταν κοντα στα 50€, ηταν καπου +5 ευρω ο μηνας. Τσεκαρε το για να ξερεις τι θα πληρωσεις. Για την νοβα πηρα τηλεφωνο το τμημα διακοπων δεν το ειπα απ το κεφαλι μου. Tωρα ισως αναλογα ποτε θα κανεις το συμβολαιο σου να αλλαζει αυτο. Οσων αφορα την cosmote στο συμβόλαιο μου μου ηρθε αυτο: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 9 λεπτά πριν, marklar είπε Για την νοβα πηρα τηλεφωνο το τμημα διακοπων δεν το ειπα απ το κεφαλι μου. Tωρα ισως αναλογα ποτε θα κανεις το συμβολαιο σου να αλλαζει αυτο. Οσων αφορα την cosmote στο συμβόλαιο μου μου ηρθε αυτο: Τον πινακα απο το συμβολαιο σου να δεις, ή ρωτα σε καταστημα να το δουν και να σου πουν. Mε το τηλεφωνο του ο καθενας, οχι γενικα και αοριστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marklar Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Titos301 είπε τελικα εχουμε καμια εξελιξη; Εκανα αίτηση ακόμα καλύτερη απ ότι έχω γράψει θα ενημερώσω μόλις ολοκληρωθεί αν όλα πάνε καλά. Κατά πάσα πιθανότητα όλα θα πάνε καλά απ' όσο το έχω ψάξει. Θα το βάλω και στις προσφορές όταν είμαι σίγουρος και εδώ. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2023 από marklar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 8 λεπτά πριν, marklar είπε Εκανα αίτηση ακόμα καλύτερη απ ότι έχω γράψει θα ενημερώσω μόλις ολοκληρωθεί αν όλα πάνε καλά. Κατά πάσα πιθανότητα όλα θα πάνε καλά απ' όσο το έχω ψάξει. Θα το βάλω και στις προσφορές όταν είμαι σίγουρος και εδώ. αυτο οκ, περιμενω απαντηση μην μας ξεχασεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) τελικα ανθρακας ο θησαυρος τι πιο συνηθες θα πει κανεις Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2023 από Titos301 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas123pao Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 τι έγινε δλδ απάτη ήταν? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Εμένα με πήραν την Παρασκευή και μου έδωσαν προσφορά για απεριόριστα αστικά, υπεραστικά και κινητά, 3gb και 10 ευρώ σε 2 καρτοκινητά cosmote και 100 ευρώ απευθείας σε ένα καρτοκινητό στα 28,90 το μήνα τελική τιμή με δωρεάν έξοδα φορητότητας και 32 ευρώ αφαίρεση στον πρώτο λογαριασμό, συμφώνησα, μου έστειλαν ένα link στο κινητό για ταυτοποίηση και περιμένω τη συνέχιση της διαδικασίας. Μπορείς να μας πεις γιατί χάλασε η προσφορά ώστε μην την πατήσουμε και οι υπόλοιποι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tkorovesis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 On 29/07/2023 at 12:59, Titos301 said: τελικα ανθρακας ο θησαυρος τι πιο συνηθες θα πει κανεις Εξηγησε μας για να ξερουμε τι πηγε λαθος και να μην το παθουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση marklar Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Μέλος Λύση Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Στις 30/7/2023 στις 12:06 ΠΜ, kaktos77 είπε Εμένα με πήραν την Παρασκευή και μου έδωσαν προσφορά για απεριόριστα αστικά, υπεραστικά και κινητά, 3gb και 10 ευρώ σε 2 καρτοκινητά cosmote και 100 ευρώ απευθείας σε ένα καρτοκινητό στα 28,90 το μήνα τελική τιμή με δωρεάν έξοδα φορητότητας και 32 ευρώ αφαίρεση στον πρώτο λογαριασμό, συμφώνησα, μου έστειλαν ένα link στο κινητό για ταυτοποίηση και περιμένω τη συνέχιση της διαδικασίας. Μπορείς να μας πεις γιατί χάλασε η προσφορά ώστε μην την πατήσουμε και οι υπόλοιποι; Παιδια οπως σας υποσχεθηκα πηρα 100 ευρω εφαπαξ και 10ευρω καρτα + 3gb σε 2 καρτοκινητα + 1000 λεπτα ενδοεπικοινωνια +200αρι vdsl (με απεριοριστα σταθερα + απεριοριστα κινητα + 120 ευρωπη νομιζω) . Ολα αυτα με 33,9 , ο φιλος απο πανω πηρε λογικα 100αρι vdsl στο οποιο ισχυει 28.9. Καλες συνδεσεις σε ολους . Αν βρω χρονο θα το βαλω στις προσφορες. παρτε στο 2106295102 τμημα ειδικων προσφορων στη cosmote οποιος την θελει και να ζητησει τα απο πανω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 6 ώρες πριν, marklar είπε Παιδια οπως σας υποσχεθηκα πηρα 100 ευρω εφαπαξ και 10ευρω καρτα + 3gb σε 2 καρτοκινητα + 1000 λεπτα ενδοεπικοινωνια +200αρι vdsl (με απεριοριστα σταθερα + απεριοριστα κινητα + 120 ευρωπη νομιζω) . Ολα αυτα με 33,9 , ο φιλος απο πανω πηρε λογικα 100αρι vdsl στο οποιο ισχυει 28.9. Καλες συνδεσεις σε ολους . Αν βρω χρονο θα το βαλω στις προσφορες. παρτε στο 2106295102 τμημα ειδικων προσφορων στη cosmote οποιος την θελει και να ζητησει τα απο πανω Καλημέρα φίλε μου. Σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση! Τα 10 ευρώ που σου βάζουν στην κάρτα μετράνε για ανανέωση; Δηλαδή ενημερώνεται η ημερομηνία λήξης υπολοίπου/σύνδεσης ή πρέπει κάθε 2 μήνες να βάζεις και πάλι χρήματα για να διατηρείς αυτά που ήδη έχεις στην κάρτα και τον ίδιο τον αριθμό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marklar Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, kaktos77 είπε Καλημέρα φίλε μου. Σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση! Τα 10 ευρώ που σου βάζουν στην κάρτα μετράνε για ανανέωση; Δηλαδή ενημερώνεται η ημερομηνία λήξης υπολοίπου/σύνδεσης ή πρέπει κάθε 2 μήνες να βάζεις και πάλι χρήματα για να διατηρείς αυτά που ήδη έχεις στην κάρτα και τον ίδιο τον αριθμό; 24+ 1 μηνες χωρις καρτουλα αρχοντας. Αν εχεις φοιτητικο what's up και δεν κανεις τρομερη χρήση κυριολεκτικά 24 μηνες χωρις καρτα. Στις 29/7/2023 στις 12:59 ΜΜ, Titos301 είπε τελικα ανθρακας ο θησαυρος τι πιο συνηθες θα πει κανεις βιαζεσαι αδελφε διαβασε τι εγραψα πιο πανω . Απλα αργησαν λιγο να με ενεργοποιησουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 3 λεπτά πριν, marklar είπε 24+ 1 μηνες χωρις καρτουλα αρχοντας. Αν εχεις φοιτητικο what's up και δεν κανεις τρομερη χρήση κυριολεκτικά 24 μηνες χωρις καρτα. Είσαι ο καλύτερος! Όντως ανήκω σε αυτή την κατηγορία των φοιτητών ακόμα 🤣. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hountalass Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Θα το προσθεσω εδώ αν και δεν ξέρω εάν είμαι στο σωστό σημείο. Εγώ μίλησα μέσω της προσφοράς που έχουν στο site για μεταφορα σταθερής και κινητής. Μου δώσανε για 100 fiber με κάτι παροχές από το σταθερό προς άλλους που δεν με καίει στα 28,9 και για τα δύο κινητά (συμβόλαιο) που θέλω να πάω 15gb, 4000 sms και απεριόριστα κλήσεις με 34,12. Δηλαδή σύνολο χοντρικά 63 ευρώ. Τόσα δίνω και τώρα στην vodafone με την διαφορά ότι έχω 24αρι. Λέω να το προχωρήσω και ας δώσω και την ρήτρα αποχώρησης απο voda Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Για ποιο λόγο να πληρώνεις συμβόλαιο σε κινητά που σου παρέχουν σχεδόν τα πάντα; Όλα αυτά που αναφέρεις τα έχω με τα 28,90 και έχω και αρκετά λεφτά σε κάρτα για να αγοράζω δεδομένα. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2023 από manosfp 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα