kostas123pao Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Υπάρχει κάποιος που έχει πάρει την συγκεκριμένη προσφορά και έχει αναβαθμίσει σε άλλο πρόγραμμα πχ από 100αρα σε 200αρα. Θέλω να κάνω αναβάθμιση σε οπτικές αλλά το θέμα είναι αν τα έξτρα δώρα που δίνουν σε 2 αριθμούς καρτοκινητής θα παραμείνουν σε ισχύ κ μετά την αλλαγή προγράμματος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 19 hours ago, kostas123pao said: Υπάρχει κάποιος που έχει πάρει την συγκεκριμένη προσφορά και έχει αναβαθμίσει σε άλλο πρόγραμμα πχ από 100αρα σε 200αρα. Θέλω να κάνω αναβάθμιση σε οπτικές αλλά το θέμα είναι αν τα έξτρα δώρα που δίνουν σε 2 αριθμούς καρτοκινητής θα παραμείνουν σε ισχύ κ μετά την αλλαγή προγράμματος. Από VDSL 100Mbps πήγα σε FTTH 300->500->1000 και συνεχίζουν να έρχονται τα 10 ευρώ +3GB το μήνα στον αριθμό what's up. Δεν έχουν περάσει ακόμα 24μηνες από το 1ο συμβόλαιο της 100αρας. 1 1
kostas123pao Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Tα νέα συμβόλαια τα έκανες παίρνοντας στον ίδιο αριθμό που πήρες την αρχική προσφορά?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Just now, kostas123pao said: Tα νέα συμβόλαια τα έκανες παίρνοντας στον ίδιο αριθμό που πήρες την αρχική προσφορά? E ναι στην ίδια γραμμή.
kostas123pao Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, kostas123pao είπε Tα νέα συμβόλαια τα έκανες παίρνοντας στον ίδιο αριθμό που πήρες την αρχική προσφορά? 2 λεπτά πριν, Thresh είπε E ναι στην ίδια γραμμή. Όχι, εννοώ αν τηλεφώνησες στον αριθμό που μας δόθηκε για να πάρουμε την προσφορά ή απλά έκανες νέο συμβόλαιο από αλλού πχ σε κάποιο κατάστημα cosmote?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 6 minutes ago, kostas123pao said: Όχι, εννοώ αν τηλεφώνησες στον αριθμό που μας δόθηκε για να πάρουμε την προσφορά ή απλά έκανες νέο συμβόλαιο από αλλού πχ σε κάποιο κατάστημα cosmote? Αh my bad. Την 100αρα την είχα πάρει απλά βάζοντας τον αριθμο μου στο site για να με πάρουν τηλέφωνο. Μετά τις αναβαθμίσεις σε FTTH μέσα από το Cosmote app. 1 1
kage Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) ενδιαφερον..εδω κ ποσους μηνες πατησες την αλλαγη απο το app? @atpanos πηρες στα προηγ τηλ π ειχα γραψει?προσφερουν ακομη τις προσφορες μαζι με τα gb/cosmote one στα καρτοκινητα κτλ? Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από kage
atpanos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 14 ώρες πριν, kage είπε ενδιαφερον..εδω κ ποσους μηνες πατησες την αλλαγη απο το app? @atpanos πηρες στα προηγ τηλ π ειχα γραψει?προσφερουν ακομη τις προσφορες μαζι με τα gb/cosmote one στα καρτοκινητα κτλ? Οχι, δεν εχω πάρει
jimakos234 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Με πηραν σημερα, μου εδωσαν προσφορα για 1000λεπτα και 3gb για 24μηνες στο κινητο χωρις ανανεωση, αλλα θα επρεπε να γυρισω το σταθερο στην cosmote. Δεν ρωτησα αν θα χρειαζοταν ακομα η ανανεωση βεβαια για την διατηρηση του αριθμου (whatsup και βαζω καρτα 1 φορα το διμηνο) Spoiler Τους ειπα ευγενικα οτι δεν ενδιαφερομαι, με ρωτησαν τι εχω και πληρωνω σταθερο,ειπα Inalan 1gb up/down στα 24 ευρω, τρολλαρα και λιγο μετα, ρωτησα αν μπορουν να κανουν καποια τετοια τιμη, ειπαν εχουν το adsl το 24 στα 24.9 😂 , αρνηθηκα ευγενικα, καταλαβαν οτι δεν θα εβγαζε πουθενα η κουβεντα και κλεισαμε.
christakos07 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου On 10/02/2025 at 23:04, jimakos234 said: Με πηραν σημερα, μου εδωσαν προσφορα για 1000λεπτα και 3gb για 24μηνες στο κινητο χωρις ανανεωση, αλλα θα επρεπε να γυρισω το σταθερο στην cosmote. Δεν ρωτησα αν θα χρειαζοταν ακομα η ανανεωση βεβαια για την διατηρηση του αριθμου (whatsup και βαζω καρτα 1 φορα το διμηνο) Hide contents Τους ειπα ευγενικα οτι δεν ενδιαφερομαι, με ρωτησαν τι εχω και πληρωνω σταθερο,ειπα Inalan 1gb up/down στα 24 ευρω, τρολλαρα και λιγο μετα, ρωτησα αν μπορουν να κανουν καποια τετοια τιμη, ειπαν εχουν το adsl το 24 στα 24.9 😂 , αρνηθηκα ευγενικα, καταλαβαν οτι δεν θα εβγαζε πουθενα η κουβεντα και κλεισαμε. Μήπως έχεις τον αριθμό επικοινωνίας; Προσπάθησα σε δύο νούμερα που υπήρχαν, αλλά δυστυχώς το δείχνει κατειλημμένο.
jimakos234 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 11 λεπτά πριν, christakos07 είπε Μήπως έχεις τον αριθμό επικοινωνίας; Προσπάθησα σε δύο νούμερα που υπήρχαν, αλλά δυστυχώς το δείχνει κατειλημμένο. Το τηλεφωνο που ελαβα την κληση πρεπει να ειναι αυτο εδω - 2106292595 1
Moderators matrixxx Δημοσ. Σάββατο στις 04:59 μμ Moderators Δημοσ. Σάββατο στις 04:59 μμ Το δωρο των λεπτων ή GB + 10 ευρω ανα μηνα (και το 100αρικο€ φορτωση) το δινουν και σε frog νουμερο ή μονο σε cosmocarta/what's up;
soul_d Δημοσ. Δευτέρα στις 08:38 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:38 μμ Στις 22/2/2025 στις 4:59 ΜΜ, matrixxx είπε Το δωρο των λεπτων ή GB + 10 ευρω ανα μηνα (και το 100αρικο€ φορτωση) το δινουν και σε frog νουμερο ή μονο σε cosmocarta/what's up; Το δίνουν και σε frog
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα