Προς το περιεχόμενο

cosmote one vdsl 200mbps + κινητά 33.9 προσφορα;

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από marklar,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 267
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν έχεις εκείνη την ώρα κινητό what’s up και πάρεις μετά στο κάνουν;

Επεξ/σία από user2163
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Πήρα εγώ εχθές για φορητότητα και σήμερα με κάλεσαν..Μου έδωσαν τη τιμή του site για το πακέτο 300/30 ftth(37.90),αλλά κ αρκετά δώρα.Δωρο επιταγη 100€ για το Γερμανό ,1000 λεπτά κ 3gb ανά μήνα(για δύο έτη )για δύο καρτοκινητα what's up που τους δήλωσα κ 60€ σε πίστωση σε ένα από τα δύο νούμερα.Ετσι κ αλλιώς θα πήγαινα κοσμοτε αλλά με όλα αυτά μου βγαίνει πάρα πολύ καλά το συμβόλαιο για δύο χρόνια.

• Like 1

Καλησπέρα. Ζητώ συγγνώμη αν έχει απαντηθεί ήδη. Αυτήν την στιγμή εχω 500αρα ftth cosmote και θέλω να αναβαθμίσω σε 1000 λόγω δουλειάς. Παίζει καμία προσφορά για υφισταμενους πελάτες; Αν ναι, ποιά νούμερα μπορώ να καλέσω;

Στις 3/7/2024 στις 1:17 ΠΜ, nyne είπε

Πήρα εγώ εχθές για φορητότητα και σήμερα με κάλεσαν..Μου έδωσαν τη τιμή του site για το πακέτο 300/30 ftth(37.90),αλλά κ αρκετά δώρα.Δωρο επιταγη 100€ για το Γερμανό ,1000 λεπτά κ 3gb ανά μήνα(για δύο έτη )για δύο καρτοκινητα what's up που τους δήλωσα κ 60€ σε πίστωση σε ένα από τα δύο νούμερα.Ετσι κ αλλιώς θα πήγαινα κοσμοτε αλλά με όλα αυτά μου βγαίνει πάρα πολύ καλά το συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Σε χρέωσαν τέλη ενεργοποίησης;

Στις 3/7/2024 στις 6:17 ΜΜ, Xatzz είπε

Καλησπέρα. Ζητώ συγγνώμη αν έχει απαντηθεί ήδη. Αυτήν την στιγμή εχω 500αρα ftth cosmote και θέλω να αναβαθμίσω σε 1000 λόγω δουλειάς. Παίζει καμία προσφορά για υφισταμενους πελάτες; Αν ναι, ποιά νούμερα μπορώ να καλέσω;

Όχι. Ότι βλέπεις στο site

Στις 5/6/2024 στις 3:10 ΜΜ, therion13 είπε

Οι τιμές δεν έχουν αλλάξει. Αν πάρεις τηλ θα σε πουν

100αρα 30.90€

200αρα 33.90€
300αρα 37.90€
500αρα 42.90€
1000αρα 50.90€

Μακάρι για φορητότητα να έχουν κάτι καλύτερο, πάρε και ρώτα

αυτες οι τιμες ειναι μονο για FTTH? 

γιατι εδω που ειμαι πανε 4 χρονια που εχουν περασει τις οπτικες... αλλα ακομα με FTTC ειμαστε.

• Super Moderators
6 minutes ago, omghi2u said:

αυτες οι τιμες ειναι μονο για FTTH? 

γιατι εδω που ειμαι πανε 4 χρονια που εχουν περασει τις οπτικες... αλλα ακομα με FTTC ειμαστε.

H 100αρα και 200αρα και για VDSL από όσο ξέρω, τα πιο πάνω όπως είναι λογικό μονο για FTTH.

FTTH GOV

Στο χάρτη έχει κοκκινη τελίτσα στο κτίριό σου?

8 λεπτά πριν, Thresh είπε

H 100αρα και 200αρα και για VDSL από όσο ξέρω, τα πιο πάνω όπως είναι λογικό μονο για FTTH.

FTTH GOV

Στο χάρτη έχει κοκκινη τελίτσα στο κτίριό σου?

Ευχαριστω για την απαντηση <3 θα παρω ενα τηλ να δω τι γινεται.

τα εχω δει, οχι εννοειται πως οχι. 

στο μεταξυ ειμαι στη μεση στο μοναδικο σημειο που δεν εχουμε FTTH. δεξια και αριστερα οι ΤΚ εχουν ολοι κοκκινες τελιτσες (αλλο που ελαχιστοι εχουν βαλει ftth) 

• Super Moderators
2 hours ago, omghi2u said:

στο μεταξυ ειμαι στη μεση στο μοναδικο σημειο που δεν εχουμε FTTH. δεξια και αριστερα οι ΤΚ εχουν ολοι κοκκινες τελιτσες (αλλο που ελαχιστοι εχουν βαλει ftth) 

Κρίμα. :(

Σε εμένα πάντως που  είμαι με 200άρα VDSL και έχουμε φέρει οπτική στο κτίριο, αρνούνται να μου το γυρίσουν σε FTTH αν δεν πάω σε ακριβότερο πρόγραμμα.

Στις 14/7/2024 στις 3:51 ΜΜ, vdanasto είπε

Σε εμένα πάντως που  είμαι με 200άρα VDSL και έχουμε φέρει οπτική στο κτίριο, αρνούνται να μου το γυρίσουν σε FTTH αν δεν πάω σε ακριβότερο πρόγραμμα.

Θα σου έλεγα να πας απο κανένα μαγαζί και να τους πεις απο κοντά μήπως και. Γιατι και εγώ 50αρα που έχω ήρθε τεχνικός για πρόβλημα που είχα με λέει γιατί δεν βάζεις οπτική του είπα έχω καλή τιμή και δεν θέλω να ανέβω σε λεφτά. μου λέει θα πω να σε πάρουν τηλ και με έβαλαν ίδια τιμή ίδια όλα απλός σε οπτική

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από 20 χρόνια, με βλέπω να επιστρέφω στον ΟΤΕ. Κάλεσα και εγώ σε ένα από τα τηλέφωνα που έχετε αναφέρει και μου δίνουν τα εξής...

100άρι VDSL = 28.90

100άρι FTTH = 31.90 (Αυτό θα επιλέξω)

200άρι FTTH = 33.90

Απεριόριστα σταθερά και κινητά

120' προς εξωτερικό, κάθε μήνα.

2ο πάγιο + 3ο πάγιο = Δώρο

Τέλος φορητότητας δεν πρέπει να έχει, ξέχασα να ρωτήσω.

2 καρτοκινητά NOVA > Φορητότητα ως καρτοκινητά WHATS UP.

Χρέωση 3 ευρώ για την κάθε κάρτα. Δεν τις δίνουν στα καταστήματα (έτσι μου είπαν από τον Γερμανό) γιατί λένε έχουν έλειψη και πρέπει να περιμένω 15 μέρες και δεν είναι και σίγουρο.

Μιλώντας με COSMOTE μου είπαν πως κάνω την διαδικασία φορητότητας εγώ μέσα από το site και μου στέλνουν τις κάρτες.

1000' κάθε μήνα, σε κάθε καρτοκινητό.

1000' προς COSMOTE ONE κάθε μήνα, σε κάθε καρτοκινητό.

3GB κάθε μήνα, σε κάθε καρτοκινητό.

Τα 10 ευρώ μου είπε πως δεν ισχύουν, δεν τα δίνει.

Προς σταθερό δεν δίνουν 1000' COSMOTE ONE, πλέον, είπε.

60 ευρώ εφάπαξ στο ένα καρτοκινητό, όχι 100.

100 ευρώ δωροεπιταγή για ΓΕΡΜΑΝΟ.

Ζήτησα κωδικούς ίντερνετ και τηλεφώνου (για μετά την ενεργοποίηση) και μου είπε να μιλήσω με το τεχνικό τμήμα, εκείνη δεν γνωρίζει.

1) Έντυπο λογαριασμό (αν συμφωνήσουμε) δεν στέλνουν κάθε μήνα, αλλά ανα δύο?

2) Οι κάρτες καρτοκινητής πόσο χρόνο θέλουν για να τις στείλουν, από την στιγμή που κάνω την διαδικασία?

3) Διάβασα από την αρχή αλλά και πάλι δεν κατάλαβα. Πρέπει να κάνω κάποια ανανέωση στην κάθε κάρτα, κάθε δυο μήνες ή αν δεν θέλω δεν υπάρχει θέμα? Αν μου έβαζαν 10 ευρώ κάθε μήνα, αλλάζει κάτι?

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από sakis.kom

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...