vdanasto Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου (επεξεργασμένο) Στο κείμενο της δράσης (δυστυχώς) αναφέρεται πως ο συνδρομητής θα πρέπει να έχει ταχύτητα έως 100Mbps. Λογικά θα κόψει όσους έχουν 200άρα. Επεξ/σία 1 Μαϊου από vdanasto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikostz9 Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου Μάλλον δεν υσχιει πλέον η προσφορά 33.90 200mbps fth. Ελειξε το συμβόλαιο μου σήμερα μετά από 2 χρόνια 100mbps fth που έδινα 29.90 και τώρα μου λένε στα 200mbps 35.90 τιμή.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soul_d Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου 2 ώρες πριν, nikostz9 είπε Μάλλον δεν υσχιει πλέον η προσφορά 33.90 200mbps fth. Ελειξε το συμβόλαιο μου σήμερα μετά από 2 χρόνια 100mbps fth που έδινα 29.90 και τώρα μου λένε στα 200mbps 35.90 τιμή.... Ίσως δεν ισχύει για όλους φίλε. Εμένα μου την εμφανίζει κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therion13 Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου Τελικά Με έκαναν πρόταση εμένα να κρατήσω την 50αρα μου γραμμή απλός να μπω σε οπτική ίνα. Μια χαρα. θα την κρατήσω για τώρα και τα 23.62€ που πληρώνω και ας φύγω απο τον χαλκό γιατι δεν πάει αλλο. Μετα η αναβάθμηση ταχύτητας είναι τηλεφωνικά μόνο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CptHeckles Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Με πήραν από τις προσφορές της cosmote για να φυγω από nova 100(όχι FTTH), απεριόριστα σταθερά και 250 κινητά. Μου δίνουν 100 FTTH, απεριοριστα σταθερα, κινητα και στο κινητό μου 60 ευρώ πίστωση εφαπαξ, 1000' προς όλους και 3 gb κάθε μηνα και 1000' προς τους cosmote one και 1 δωροκάρτα 100 ευρώ για καταστήματα Γερμανός. Στα 31,9 το μηνα. Είχε κάποιος παρόμοια πρόταση; Θεωρείτε ότι μπορώ να διεκδικήσω κάτι καλύτερο ή να το κλείσω για να μην το χάσω; Με ενδιαφέρει κάτι καλύτερο στο κινητό πχ από 3 gb, να το παω στα 5 gb ή έστω καλύτερο ιντερνετ στο σπίτι Επεξ/σία 18 Μαϊου από CptHeckles 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, CptHeckles είπε Καλησπέρα, Με πήραν από τις προσφορές της cosmote για να φυγω από nova 100(όχι FTTH), απεριόριστα σταθερά και 250 κινητά. Μου δίνουν 100 FTTH, απεριοριστα σταθερα, κινητα και στο κινητό μου 60 ευρώ πίστωση εφαπαξ, 1000' προς όλους και 3 gb κάθε μηνα και 1000' προς τους cosmote one και 1 δωροκάρτα 100 ευρώ για καταστήματα Γερμανός. Στα 31,9 το μηνα. Είχε κάποιος παρόμοια πρόταση; Θεωρείτε ότι μπορώ να διεκδικήσω κάτι καλύτερο ή να το κλείσω για να μην το χάσω; Με ενδιαφέρει κάτι καλύτερο στο κινητό πχ από 3 gb, να το παω στα 5 gb ή έστω καλύτερο ιντερνετ στο σπίτι η απαντηση ειναι: εξαρταται σου φτανουν καθε μηνα τα 1000' προς ολους και τα 3gb ; (νομιζω οτι τα 1000' έχουν 3λεπτη ελαχιστη χρεωση αν δεν κανω λαθος) μετα θα δεις ποσα δίνεις τώρα; αν πχ δινεις 28€ ναι συμφερει γιατι με 4€ παραπάνω θα εχεις και το κινητο μεσα η αληθεια ειναι οτι τα 100mbps θα επρεπε να θεωρουνται λιγα αλλα για την ελλαδα... συνηθως δινανε επι 2 σε οτι ειχες, πχ εγω ειχα 50mbps nova και μου δωσανε 100, ισως βεβαια να μην δινουν και παραπανω απο 100 γιατι θα εχουν κοστος... μετα τα 60€ εφαπαξ ειναι ψιχουλα, (απο τη στιγμη που δεν σου δινουν πχ +10€ καρτα καθε μηνα) γιατι αφου θελεις παραπανω data το φθηνοτερο μηνιαιο πακετο του whatsup ειναι 4GB μόνο με 8,5€! αρα.... αυτα τα 60€ θα τα παρουν πισω... και εσυ σε ανταλλαγμα δεν παιρνεις κατι Επεξ/σία 18 Μαϊου από Titos301 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CptHeckles Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου 43 λεπτά πριν, Titos301 είπε η απαντηση ειναι: εξαρταται σου φτανουν καθε μηνα τα 1000' προς ολους και τα 3gb ; (νομιζω οτι τα 1000' έχουν 3λεπτη ελαχιστη χρεωση αν δεν κανω λαθος) μετα θα δεις ποσα δίνεις τώρα; αν πχ δινεις 28€ ναι συμφερει γιατι με 4€ παραπάνω θα εχεις και το κινητο μεσα η αληθεια ειναι οτι τα 100mbps θα επρεπε να θεωρουνται λιγα αλλα για την ελλαδα... συνηθως δινανε επι 2 σε οτι ειχες, πχ εγω ειχα 50mbps nova και μου δωσανε 100, ισως βεβαια να μην δινουν και παραπανω απο 100 γιατι θα εχουν κοστος... μετα τα 60€ εφαπαξ ειναι ψιχουλα, (απο τη στιγμη που δεν σου δινουν πχ +10€ καρτα καθε μηνα) γιατι αφου θελεις παραπανω data το φθηνοτερο μηνιαιο πακετο του whatsup ειναι 4GB μόνο με 8,5€! αρα.... αυτα τα 60€ θα τα παρουν πισω... και εσυ σε ανταλλαγμα δεν παιρνεις κατι Αυτό σκεφτομαι, ουσιαστικα δεν προσφερουν τπτ χωρις να το παρουν πισω. Τωρα στη nova δινω 26 αλλα πληρωνω στο κινητο περιπου 15 με 20 ευρω το μηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soul_d Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, CptHeckles είπε Αυτό σκεφτομαι, ουσιαστικα δεν προσφερουν τπτ χωρις να το παρουν πισω. Τωρα στη nova δινω 26 αλλα πληρωνω στο κινητο περιπου 15 με 20 ευρω το μηνα. Τι εννοείς βρε αδερφέ ότι δεν προσφέρουν τίποτα, χωρίς να το πάρουν πίσω; Καταρχάς σου προσφέρουν απεριόριστη επικοινωνία, μεταξύ των αριθμών που υπάγονται στο cosmote one. Σου δίνουν αέρα 1000 λεπτά προς όλους και 3gb δωρεάν. Αυτό μπορεί να γίνει και σε 2ο κινητό. Σου δίνουν έξτρα 60€ αέρα. Σου δίνουν δωροεπιταγή 100€ στον Γερμανό. Αυτά με +6€ τον μήνα. Και παρόλα αυτά, δεν το θεωρείς προσφορά; Ε, τότε μην το σκέφτεσαι, κάτσε στη nova Επεξ/σία 18 Μαϊου από soul_d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CptHeckles Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου 1 ώρα πριν, soul_d είπε Τι εννοείς βρε αδερφέ ότι δεν προσφέρουν τίποτα, χωρίς να το πάρουν πίσω; Καταρχάς σου προσφέρουν απεριόριστη επικοινωνία, μεταξύ των αριθμών που υπάγονται στο cosmote one. Σου δίνουν αέρα 1000 λεπτά προς όλους και 3gb δωρεάν. Αυτό μπορεί να γίνει και σε 2ο κινητό. Σου δίνουν έξτρα 60€ αέρα. Σου δίνουν δωροεπιταγή 100€ στον Γερμανό. Αυτά με +6€ τον μήνα. Και παρόλα αυτά, δεν το θεωρείς προσφορά; Ε, τότε μην το σκέφτεσαι, κάτσε στη nova Δεν λεω οτι δεν ειναι καλη η προσφορα. Ρωτησα αν καποιος ειχε παρομοια προταση και μεχρι που μπορουν να δωσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasKon14 Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου Στις 18/5/2024 στις 10:37 ΜΜ, CptHeckles είπε Δεν λεω οτι δεν ειναι καλη η προσφορα. Ρωτησα αν καποιος ειχε παρομοια προταση και μεχρι που μπορουν να δωσουν Το καλύτερο που έδιναν είναι 10€ την διετία και 100€ σε ένα αριθμό εφάπαξ. Μια χαρά προσφορά σου έδωσαν, αν κανείς λίγη χρήση μηδενίζεις το κόστος. Εγώ κρατάω έτσι δεύτερο αριθμό γιατί έχω Nova Unlimited All συμβόλαιο για βασικό. Γενικά αν κάνεις μικρή χρήση, δηλαδή 1000’ και 3-4GB το μήνα σε καλύπτει πλήρως το δώρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου Παρακαλώ όποιος έλαβε πρόσφατα την προσφορά με τα δώρα στα 2 καρτοκινητά να ενημερώσει για τον τρόπο που το πέτυχε. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Μαϊου Moderators Share Δημοσ. 29 Μαϊου 3 ώρες πριν, manosfp είπε Παρακαλώ όποιος έλαβε πρόσφατα την προσφορά με τα δώρα στα 2 καρτοκινητά να ενημερώσει για τον τρόπο που το πέτυχε. Ευχαριστώ! Τηλεφώνησα σε καποιο απο τα τηλέφωνα που εχουν δοθεί στα προηγούμενα ποστ, δεν θυμάμαι ποιο ακριβώς και πήρα τα παρακατω: 100€ εφαπαξ σε ενα καρτοκινητο 10€ καθε μηνα σε δυο καρτοκινητα -32 ευρω στον δευτερο λογαριασμό 100€ δωροεπιταγη σε Γερμανο Και κατι λεπτα ομιλιας στα καρτοκινητα αν θυμάμαι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου 1 ώρα πριν, stormrain είπε Τηλεφώνησα σε καποιο απο τα τηλέφωνα που εχουν δοθεί στα προηγούμενα ποστ, δεν θυμάμαι ποιο ακριβώς και πήρα τα παρακατω: 100€ εφαπαξ σε ενα καρτοκινητο 10€ καθε μηνα σε δυο καρτοκινητα -32 ευρω στον δευτερο λογαριασμό 100€ δωροεπιταγη σε Γερμανο Και κατι λεπτα ομιλιας στα καρτοκινητα αν θυμάμαι καλα περιεργως μιλησα σημερα με το αντιστοιχο τηλεφωνο μου ειπαν δεν ισυχει κατι απο αυτα πλεον (τα ρωτησα 1-1 συγκεκριμενα), κοπηκαν λενε την προηγουμενη εβδομαδα. Πλεον δινουν 3Gb + 1000 λεπτα προς ολους στο καρτοκινητο (x2) και καθε 3 μηνες θα πρεπει να βαζεις και καρτα για να μην πεσει φραγη κλπ. 32 στα 100Μb ftth, 35 τα 200 και 37 τα 300 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου 1 λεπτό πριν, jimakos234 είπε περιεργως μιλησα σημερα με το αντιστοιχο τηλεφωνο μου ειπαν δεν ισυχει κατι απο αυτα πλεον (τα ρωτησα 1-1 συγκεκριμενα), κοπηκαν λενε την προηγουμενη εβδομαδα. Πλεον δινουν 3Gb + 1000 λεπτα προς ολους στο καρτοκινητο (x2) και καθε 3 μηνες θα πρεπει να βαζεις και καρτα για να μην πεσει φραγη κλπ. 32 στα 100Μb ftth, 35 τα 200 και 37 τα 300 εμενα παντως απο καταστημα μου ειχαν πει οτι δεν εχουν ιδεα για την προσφορα που τους λεω, και αυτα που μου προτειναν ηταν σχεδον τα ιδια με το τιμοκαταλογο-και με αυτα που εγραψες- που ειναι πανακριβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasKon14 Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου Στις 29/5/2024 στις 4:59 ΜΜ, jimakos234 είπε περιεργως μιλησα σημερα με το αντιστοιχο τηλεφωνο μου ειπαν δεν ισυχει κατι απο αυτα πλεον (τα ρωτησα 1-1 συγκεκριμενα), κοπηκαν λενε την προηγουμενη εβδομαδα. Πλεον δινουν 3Gb + 1000 λεπτα προς ολους στο καρτοκινητο (x2) και καθε 3 μηνες θα πρεπει να βαζεις και καρτα για να μην πεσει φραγη κλπ. 32 στα 100Μb ftth, 35 τα 200 και 37 τα 300 Όσοι το πήραν το 10€ έως τώρα και βάζω και εμένα μέσα μετράει σαν κανονική ανανέωση. Δεν μπαίνει φραγή ούτε σε φοιτητικό What’s Up ούτε σε κανονικό ούτε σε Frog. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα