Προς το περιεχόμενο

Eχει κανεις ακρη στο you.gr?

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από kormos,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σημερα το you μου εφερε ενα συνεργειο να βαλει 2 κλιματιστικα και εκανε μανουρα οτι τι χαλια τα βαλανε οι προηγουμενοι(20 χρονια εχουν μπει και βγει 2 φορες)

Επεξ/σία από cricket
Δημοσ.
1 ώρα πριν, cricket είπε

Καλησπερα σημερα το you μου εφερε ενα συνεργειο να βαλει 2 κλιματιστικα και εκανε μανουρα οτι τι χαλια τα βαλανε οι προηγουμενοι(20 χρονια εχουν μπει και βγει 2 φορες)

Και οτι δεν μπορει να τα αναλαβει και το ενα και το αλλο 

Εστειλα στο you για αλλαγη αναθεσης σε αλλο συνεργειο και με κωλυσιεργουν εχει κανεις κανα γνωστο?

Ευχαριστω

Δύσκολη εποχή...

Με αυτή την πολιτική σου θα πληρώσεις όπως και να έχει.

Οπότε δες τι παίζει από ψυκτικούς στη γειτονιά σου και πράξε αναλόγως...

Σε υπολογίζω.... 300€ (απεγκατάσταση/εγκατάσταση 2 κλιματιστικά)

Μφχ

Δημοσ.

πηρα προσφορα 200 ηδη και ψαχνω ενα γνωστο για καλυτερα,το μονο δε ξερω με το προγραμμα τι θα γινει που φωναζω αλλο συνεργειο και θα πληρωσω απο τη τσεπη μου.Δηλαδη και δαρμενος και βρεγμενος?Το κλου της ιστοριας..μονο mediamarkt αν και με την ενωση με public θα παρει το κατηφορο και αυτο.

• Λύση
Δημοσ.
1 ώρα πριν, cricket είπε

πηρα προσφορα 200 ηδη και ψαχνω ενα γνωστο για καλυτερα,το μονο δε ξερω με το προγραμμα τι θα γινει που φωναζω αλλο συνεργειο και θα πληρωσω απο τη τσεπη μου.Δηλαδη και δαρμενος και βρεγμενος?Το κλου της ιστοριας..μονο mediamarkt αν και με την ενωση με public θα παρει το κατηφορο και αυτο.

Λογικά, λόγο ανταγωνισμού στην περιοχή σου προκύπτει αυτό το χαμηλό νούμερο...

Καν το εχθές!

Να πω την αλήθεια τώρα (και ας πονέσει)

Το You το έχω ως εικόνα για αλλού τύπου προϊόντα, άρα ποτέ δεν θα έπαιρνα από εκεί τέτοιο προϊόν.

Προ μηνών που χρειάστηκα, πήγα Κωτσόβολο και η εξυπηρέτηση από την αρχή της παραγγελίας μέχρι την τοποθέτηση ήταν άριστη.

Και είχα ζητήσει και τραμπα που την έκαναν κιόλας ευχάριστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...