Dinos1973 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 26 minutes ago, klaftop said: προφανως αυτο το παραμυθι καποιοι το τρωνε ακομα για αυτο το σερβιρουν 15 χρονια τωρα. 15 χρονια περασαν ρε φιλε δε ειναι καιρος να μεγαλωσεις πια και να αφησεις τα παραμυθια; και εγω ξενερωσα που δεν υπαρχει αγιος βασιλης αλλα το ξεπερασα. Και αν νομιζεις οτι ειμαι κακος, αν θυμασαι μας πουλουσαν δραμα 6 μηνες οτι δηθεν ειναι ακατορθωτο να φτιαξουν Iphone σε ασπρο χρωμα και καλα οτι το κουμπι εχει αλλη αποχρωση απο το μεταλλικο κομματι. Αλλα δραμα φιλε και με αρθρα Που τα εβαζε και το insomnia οτι "θα τα καταφερει αραγε να κανει ασπρο iphone" . Δεν μισω την apple εχει το πιο ξεκαρδιστικο αλλα επιτυχημενο μαρκετινκ Αφού δεν σε ενδιαφέρει γιατί ασχολείστε? Δεν βαρεθήκατε να ασχολείστε για κάτι που δεν θέλετε να αγοράσετε ? Μεγαλώσατε και ακόμα δεν μάθατε να μην ασχολείστε για κάτι που δεν σας αφορά ? 1
DIMITR250500001 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Στις 21/7/2023 στις 6:35 ΜΜ, agnostos13 είπε Μόνο που η Samsung Display που κατασκευάζει και πουλάει οθόνες είναι άλλη εταιρεία από τη Samsung Electronics που κατασκευάζει και πουλάει οικιακές συσκευές (μεταξύ άλλων και κινητά τηλέφωνα). Το γεγονός οτι και και οι δύο εταιρείες υπάγονται στον ίδιο όμιλο δεν σημαίνει οτι είναι μια καλή στρατηγική να σαμποτάρουν τις σίγουρες πωλήσεις της Samsung Display μήπως και πουλήσει καμιά συσκευή παραπάνω η Samsung Electronics. Χώρια του οτι αν γίνει αυτό κινδυνεύει να βγάλει φήμη αναξιόπιστου προμηθευτή η πρώτη. Δεν μιλάμε για ψιλικατζίδικα... H Samsung Display είναι θυγατρική της Samsung Electronics Co., Ltd και ανήκουν στον ομιλο Samsung Electronics. Φιλική διορθωση / διατύπωση Στις 21/7/2023 στις 6:56 ΜΜ, klaftop είπε oh no! ΤΕΧΝΗΤΟ ΔΡΑΜΑ σερβιρισμενο απο το τμήμα μαρκετινγκ. Η εταιρια που καθε χρόνο βγαζει το ιδιο μα ιδιο προιον με ασημαντες διαφορες και καθε χρονο εχει ενα τεχνητο δραμα, σασπενς, θριλερ, περιπετεια να σερβιρει μεσα απο ΔΙΑΡΡΟΕΣ, ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, και ενα σωρο ψεμματα που διαολε μετα απο 16 χρονια ξανα και ξανα το ιδιο παραμυθι εχει καταντησει γελοιο. Να υποθεσω οτι οι πληρωμενοι κομπαρσοι που κατασκηνωνουν δηθεν εξω απο το μαγαζι θα χασουν τον υπνο τους. Εγω ήδη θα ξεκινησω τα ζαναξ. θα τα καταφερει φετος δε θα τα καταφερει να βγάλει το ιδιο ακριβως μοντελο με μια ανεπέσθητη διαφορα; τι ειναι φετος ? θα αλλαξουν την κολλα στο bezel ? μια μικρή κολληση για τον ανθρωπο μια μεγάλη για την ανθρωποτητα και ετσι; ανεπεσθητη ανεπαίσθητη
DIL Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Μετά από 20 χρόνια android θα πάρω το 14 pro max αύριο. Ελπίζω να μην το μετανιωσω
divnt Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 15 λεπτά πριν, DIL είπε Μετά από 20 χρόνια android θα πάρω το 14 pro max αύριο. Ελπίζω να μην το μετανιωσω Δε θα ξαναγυρίσεις πίσω. 1
DIM1000 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 11 ώρες πριν, divnt είπε Δε θα ξαναγυρίσεις πίσω. Πολύ σχετικό αυτο. Αγορά Iphone 14 Pro Max 256gb προ διμήνου γιατί λέω με τελευταίο το πάλαι ποτέ 5s να δοκιμάσω ξανά Iphone. Ευτυχώς μου κοβει και το παίρνω λευκο. Ε κονόμησε τηλέφωνο η γυναίκα μου και γύρισα στα γνωστά μου λημέρια με το S23 Ultra και είμαι χαρούμενος. Επίσης ενα Ipad Pro M2 12,9 512gb που αγόρασα μέσα στην καραντίνα για να ασχοληθώ λίγο και να δω τι λένε και αυτά, χρησιμοποείται άψογα που και που για καμια παραγγελία απο το efood και δεν ξερω καν σε ποιο συρτάρι μπορεί να βρίσκεται. Οντως βέβαια καταπληκτικό μηχάνημα αλλά πάλι δεν... To Rog Flow με βολευει πολύ καλύτερα για windows tablet και δεύτερο laptop. Θέλω να πω λοιπόν οτι αυτό το δεν ξαναγυρνας κλπ δεν παίζει. Σε κάποιους αρέσει με τα όντως πολλά καλά της (σε λογισμικό) η apple, άλλοι προτιμουν κορυφαίο Hardware και ας βασανίζονται με τις ατέλειες του Android. Γούστα καθαρά ειναι αυτά. Εμενα δεν με βολέψανε, ίσως γιατί είμαι συνηθισμένος και ¨στημένος¨ σε ολα πάνω σε Windows και Android.
kostasfalcon Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ βλέποντας το bezel less s23 ultra μου…. 11 ώρες πριν, divnt είπε Δε θα ξαναγυρίσεις πίσω. Σαν χρήστης και των δύο οικοσυστημάτων θα πω ότι στο ταμπλετ το iPad pro είναι οτι καλύτερο, αλλά στα smartphones και δοκιμάζοντας 13 προ Max 14 προ Max θεωρώ ότι το S 23 ultra είναι πολύ μπροστά… Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2023 από kostasfalcon
divnt Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, DIM1000 είπε Πολύ σχετικό αυτο. Αγορά Iphone 14 Pro Max 256gb προ διμήνου γιατί λέω με τελευταίο το πάλαι ποτέ 5s να δοκιμάσω ξανά Iphone. Ευτυχώς μου κοβει και το παίρνω λευκο. Ε κονόμησε τηλέφωνο η γυναίκα μου και γύρισα στα γνωστά μου λημέρια με το S23 Ultra και είμαι χαρούμενος. Επίσης ενα Ipad Pro M2 12,9 512gb που αγόρασα μέσα στην καραντίνα για να ασχοληθώ λίγο και να δω τι λένε και αυτά, χρησιμοποείται άψογα που και που για καμια παραγγελία απο το efood και δεν ξερω καν σε ποιο συρτάρι μπορεί να βρίσκεται. Οντως βέβαια καταπληκτικό μηχάνημα αλλά πάλι δεν... To Rog Flow με βολευει πολύ καλύτερα για windows tablet και δεύτερο laptop. Θέλω να πω λοιπόν οτι αυτό το δεν ξαναγυρνας κλπ δεν παίζει. Σε κάποιους αρέσει με τα όντως πολλά καλά της (σε λογισμικό) η apple, άλλοι προτιμουν κορυφαίο Hardware και ας βασανίζονται με τις ατέλειες του Android. Γούστα καθαρά ειναι αυτά. Εμενα δεν με βολέψανε, ίσως γιατί είμαι συνηθισμένος και ¨στημένος¨ σε ολα πάνω σε Windows και Android. Εντάξει, έτσι όπως το θέτεις θα συμφωνήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα