dtk-386 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, sdikr είπε Ναι και το Kodi είναι στο Play store όπως λες όμως τα υπόλοιπα είναι φιλοσοφίες Αν η Google θεωρούσε ότι το extension την βλάπτει θα το αφαιρούσε. Αλλά δεν το κάνει για τους λόγους που αναφέρονται στο βίντεο. Σταματήστε επιτέλους να δείχνετε με τον δάκτυλο τους άλλους και να τους κατηγορείτε ως παράνομους εσείς οι "νοικοκυραίοι".
sdikr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 14 minutes ago, dtk-386 said: Αν η Google θεωρούσε ότι το extension την βλάπτει θα το αφαιρούσε. Αλλά δεν το κάνει για τους λόγους που αναφέρονται στο βίντεο. Σταματήστε επιτέλους να δείχνετε με τον δάκτυλο τους άλλους και να τους κατηγορείτε ως παράνομους εσείς οι "νοικοκυραίοι". Το έχει αφαιρέσει απο το Play store, στο chrome δεν το αφαιρεί καθώς ισχύει το ίδιο και με το Kodi, μπορεί να γίνει χρήση και για άλλα πράγματα.
dtk-386 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 άλλο ένα επιμορφωτικό βίντεο δες τι λέει στο 09:45 και μετά
sdikr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 52 minutes ago, dtk-386 said: άλλο ένα επιμορφωτικό βίντεο δες τι λέει στο 09:45 και μετά Πάει κατά διαόλου το Youtube, αλλά το ανεβάζει στο youtube!! 🤣 Επιχειρήματα τύπου το μπουζούκι είναι όργανο, ο αστυνομικός είναι όργανο (αυτό πάει στο προηγούμενο του γιατί δεν το σταματάει όποτε το επιτρέπει)
dtk-386 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Την ουσία δεν την είδες. Τον τίτλο μόνο. Αναμενόμενο. 1
zio10 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Απλό youtube χωρίς ούτε καν adblock, δεν πρόκειται να πληρώσω συνδρομή όσο υπάρχει δωρεάν έκδοση. Το ίδιο και για όλες τις άλλες συνδρομές που προσπαθούν να μας φορτώσουν. Το δωρεάν περιεχόμενο που υπάρχει είναι πολύ περισσότερο από τον χρόνο που έχω να ξοδέψω. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2023 από zio10
sdikr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 29 minutes ago, dtk-386 said: Την ουσία δεν την είδες. Τον τίτλο μόνο. Αναμενόμενο. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω, ο τίτλος φτάνει, το που το βγάζει για να κάνει Monetize πάλι φτάνει Το ότι εσύ συμφωνείς μαζι του δεν το κάνει Holy grail
Diavolos666 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, nickolas said: Αυτό είναι "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα, και ας πέρνω και εγώ γάλα". Παντελώς καμία σχέση το ένα με το άλλο. Και για να το ξεκαθαρίσω, αν οι διαφημίσεις ήταν ΕΚΤΟΣ του βίντεο, σε διπλανή μπάρα και να ήταν εμφανές ότι είναι διαφήμιση και όχι να φαίνεται σαν link για video με παραπλανητικό κείμενο ή εικονίδιο τότε δεν θα είχα adblock. Μάλιστα στην αρχή που άρχισαν οι διαφημίσεις εγώ θεωρούσα πρέπων όταν μου άρεσε ένα βίντεο πέραν του like να κάνω κλικ και στην διαφήμιση ώστε ο χρήστης να πάρει παραπάνω χρήματα! Τώρα δεν βλέπω καν διαφημίσεις, υπάρχει ένα ανώτατο όριο που επιτρέπω στο να μου αποσπούν την προσοχή. Και δεν είναι μόνο το youtube, πας σε άλλα site και με το που τα ανοίγεις σου πετάει δέκα pop ups για cookies, για subscription, για προσφορές κτλ. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2023 από Diavolos666
dtk-386 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 29 λεπτά πριν, sdikr είπε Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω, ο τίτλος φτάνει, το που το βγάζει για να κάνει Monetize πάλι φτάνει Το ότι εσύ συμφωνείς μαζι του δεν το κάνει Holy grail Ούτε και εσύ αποτελείς holy grail. Ξεκαβαλησε λίγο. 😆 2
sdikr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 33 minutes ago, dtk-386 said: Ούτε και εσύ αποτελείς holy grail. Ξεκαβαλησε λίγο. 😆 Δεν είπα πότε μου ότι είμαι Holy grail άλλος βάζει βίντεο monetized στο youtube για να μας πει αυτό, μόνο αυτό Ξανά λοιπόν Επιχειρήματα τύπου το μπουζούκι είναι όργανο, ο αστυνομικός είναι όργανο (αυτό πάει στο προηγούμενο του γιατί δεν το σταματάει όποτε το επιτρέπει) Μετοχές μην ξεχάσεις να πάρεις (μια απο τις διαφημίσεις του pcsteps) Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2023 από sdikr
filipprin Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, sdikr είπε Το έχει αφαιρέσει απο το Play store, στο chrome δεν το αφαιρεί καθώς ισχύει το ίδιο και με το Kodi, μπορεί να γίνει χρήση και για άλλα πράγματα. Δεν το αφαιρει γιατι αν το εκανε το αλλο πρωι ολοι θα ηταν στον φιρεφοχ.
sdikr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 4 minutes ago, filipprin said: Δεν το αφαιρει γιατι αν το εκανε το αλλο πρωι ολοι θα ηταν στον φιρεφοχ. Και αυτό το επιχείρημα είναι σαν του Pcsteps, μην ξεχάσει να πάρεις μετοχές απο το f24 να βγάλουν κάτι τα παιδιά
filipprin Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Η αληθεια ειναι απλα κλείνεις τα ματια και κανεις οτι δεν την βλέπεις οπωσ παντα.
laskos54 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Εγω εχω chrome με adblock plus - ολες οι ρυθμισεις ενεργοποιημενες και καθολου διαφημισεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα