Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 minutes ago, filipprin said:

Η αληθεια ειναι απλα κλείνεις τα ματια και κανεις οτι δεν την βλέπεις οπωσ παντα.

Είναι καλό που το κάνεις αυτό,  αλλά όταν θέλεις να απαντάς σε κάποιον κάνεις quote, αλλά ναι δεν σου απαγορεύει κάποιος να μην κάνεις

4 minutes ago, dtk-386 said:

Δεν έχει νόημα να ασχοληθώ περαιτέρω.

Το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν υπάρχει περίπτωση συνεννόησης,  εσύ το θεωρείς δικαίωμα να βλέπεις κάτι χωρίς να το πληρώσεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τι κανω εγω ειναι αλλη ιστορια.Πληρωνω εκει που νομιζω εγω οτι πρεπει να πληρώνω .Το να πληρωνω για να μη με φλομώνουν στις διαφημίσεις ειναι κατι που δεν εχω σκοπο να το κανω ακομα.

Το οτι δεν παραδέχεσαι προφανή πραγματα ειναι το δικο σου προβλημα.Δυστυχώς ακομα και η γοογλε εχει διαφορετικη αποψη απο εσενα.

26 λεπτά πριν, sdikr είπε

Το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν υπάρχει περίπτωση συνεννόησης,  εσύ το θεωρείς δικαίωμα να βλέπεις κάτι χωρίς να το πληρώσεις 

Επεξ/σία από filipprin
  • Like 1
Δημοσ.
12 minutes ago, filipprin said:

Το τι κανω εγω ειναι αλλη ιστορια.Πληρωνω εκει που νομιζω εγω οτι πρεπει να πληρώνω .Το οτι δεν παραδέχεσαι προφανή πραγματα ειναι το προβλημα.Δυστυχώς ακομα και η γοογλε εχει διαφορετικη αποψη απο εσενα.

Αφου πλήρωνεις εκεί που νομίζεις εσύ  αλλά κάνεις χρήση χωρίς να πληρώνεις όπου νομίζεις εσύ όλα καλά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το να πληρωνω για να μη με φλομώνουν στις διαφημίσεις ειναι κατι που δεν εχω σκοπο να το κανω ακομα.

Οστοσο αυτο που ειπα εγω ειναι οτι ακομα και η γοογλε κατάλαβε οτι καταργώντας το αντ μλοκ στον μπουσερ της θα έβγαινε χαμενη και για αυτο δεν το εκανε.Δεν καταλαβαινω που διαφωνεις σε αυτο????

Επεξ/σία από filipprin
Δημοσ.
5 minutes ago, filipprin said:

Το να πληρωνω για να μη με φλομώνουν στις διαφημίσεις ειναι κατι που δεν εχω σκοπο να το κανω ακομα.

Οστοσο αυτο που ειπα εγω ειναι οτι ακομα και η γοογλε κατάλαβε οτι καταργώντας το αντ μλοκ στον μπουσερ της θα έβγαινε χαμενη και για αυτο δεν το εκανε.Δεν καταλαβαινω που διαφωνεις σε αυτο????

Τα έχει μπλοκάρει στο Play store,  θα τα μπλοκάρει σύντομα στο Youtube, εσύ και ο pcsteps και άλλοι θα λέτε ναι αλλά το επιτρέπει στον Chrome.

Οκ δεν έχετε καταλάβει τίποτα,  πάμε παρακάτω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, sdikr είπε

Τα έχει μπλοκάρει στο Play store,  θα τα μπλοκάρει σύντομα στο Youtube, εσύ και ο pcsteps και άλλοι θα λέτε ναι αλλά το επιτρέπει στον Chrome.

Δεν ξερω τι κάνεις εσυ αλλα εγω παντα βλεπω Youtube απο μπρουσερ με αντ μπλοκ,ακομα και στο κινητο .

παρε και ενα σκρεεν σοτ του τι βλεπω εγω

Spoiler

1438197923_.png.08be19a378db8365caa3b552eb499f64.png

Επεξ/σία από filipprin
Δημοσ.
1 minute ago, filipprin said:

Δεν ξερω τι κάνεις εσυ αλλα εγω παντα βλεπω Youtube απο μπρουσερ με αντ μπλοκ,ακομα και στο κινητο .

παρε και ενα σκρεεν σοτ του τι βλεπω εγω

Hide contents

τίποτα;

Screenshot_1.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ξαναδες στο σποιλερ γιατι εκανε κολπα

1 λεπτό πριν, sdikr είπε

τίποτα;

Επεξ/σία από filipprin
Δημοσ.
1 minute ago, filipprin said:

ξαναδες στο σποιλερ γιατι εκανε κολπα

Οκ έχεις adblock και στο insomnia,  μπράβο σου,  ακόμα το επιτρέπουν τα παιδιά

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Revanced και adguard premium σε κινητά αλλιώς απλά η χρήση τους είναι τραγική με τις ατελείωτες διαφημίσεις κάθε εφαρμογής 

Δείτε και φρίξτε με τις διαφημίσεις. 

Και διαφήμιση σημαίνει χειραγώγηση της μάζας απλα και ξαστερα παίζουν με το υποσυνειδητο σου και σε πλαθουν όπως αυτοί γουστάρουν μακροπρόθεσμα. 

Παρακάτω στατιστικά 2 μηνών μόνο. 337 χιλιάδες διαφημίσεις 535 χιλιάδες trackers και 1.5 εκατομμύριο requests για απόκτηση δεδομένων. Όλα αυτά δεν πέρασαν την ασφάλεια του adguard και κόπηκαν όμορφα και γρήγορα. Συστήνω να το κάνετε όλοι. 

Screenshot_2023-07-23-22-37-52-984_com.adguard.android.jpg

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.

Εγω θα πω οτι σαν πιο "μεσος" χρηστης απλα εκμεταλευομαι την φοιτητικη μου ιδιοτητα για πιο φθηνο premium (5€) ΑΛΛΑ κραταω και ενα ublock ανοιχτο κυριως για trackers

Η λυση ειναι καπου στη μεση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...